INSEMINARE 65
Raspunsuri - Pagina 19
edennoa spune:
multumesc mult anna_ivan
testul la 14 zile de la IA faci beta din singe sau test de urina?
si inca ceva: testezi si progesteronul atunci?
anna_ivan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui edennoa multumesc mult anna_ivan testul la 14 zile de la IA faci beta din singe sau test de urina? si inca ceva: testezi si progesteronul atunci? |
eu de fiecare data am facut intai urina si apoi beta. progesteronul nu m-a mai pus sa-l fac

16+ cu
bebe michttp://blog.photostories.ro/
poze
cristina3343 spune:
Buna fetelor,
Edennoa,mie mi-a zis doctorul la ambele IA sa iau duphaston,2 pastile pe zi incepand din ziua in care am facut IA si a zis ca daca raman insarcinata sa iau in continuare,asta inseamna mai mult de o cutie cu 20 comprimate;daca iese testul barza negativ(eu intotdeauna am facut 2 teste
)intrerupi duphaston-ul ca altfel nu vine veci ciclul(ciclul vine la 3 zile dupa intrerupere)
sensibila spune:
havin - poti sa faciprogramare de luni-vineri pana in ora 12.
edennoa - se recomanda se se intrerupa pt ca unora dintre fete nu lemai vine cm de la progesteron, nu pt ca ar fi insacinate. Dar daca stii ca nu ai probleme de genul asta ia pana la testul pozitiv. Eu am luat abia dupa testul pozitiv 4 /zi de 100 g. 2 diminea si 2 seara, intravaginal pt ca pe gura afecteaza stomacul din cate stiu eu.
Ovitrelul si pregnylul se elimina in 10 zile.
Si BCGul e sfant. Mai clar ca el nu iti poate spune nimic daca esti sau nu gravi, dar nu inainte de z12 de la IA si cel de urina din z14.
S e bine sa faceti si progesteronul daca beta HCG iese pozitiv pt ca in functie de cat aveti in organism micsorati sau nu doza.
Si ca test recomand intotdeauna Sure Check
Mami de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria
Poze ecografie Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

edennoa spune:
multumesc mult fetelor
m-ati lamurit
sper pe luna viitoare sa facem si noi IA, probabil tot pe ciclu natural pt ca am un chist dintr-un folicul nespart de lunile trecute si nu voi putea sa fac altfel ![]()
vrmoana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina3343 Si testul trebuie facut la 16 zile de la IA; ![]() |
Si daca in z 14 de la IA iti vine CM -ul ce sa mai testezi in Z 16?

oana
"Where there's a will, there's a way."
dankutza spune:
Buna fetele,
Intru mai rar, ca nu prea am timp sa scriu. Am intrat sa lansez niste 

pentru toate fetele de la inseminare si sa va spun sa nu renuntati la visul vostru orice ar fi. De abia astept sa citesc si vesti bune. Ma bucurasem enorm sa citesc ca 2 fete ramasesera gravi in aceeasi perioada, dar din pacate in aceeasi perioada au pierdut sarcina.
Vreau sa spun ca o admir enorm pe Viss, pe care o pup.
Poze noi cu Pinky de la 4 luni (nascuta in 09.12.09)
Botezul Cezarei - poze
www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">
Botezul Cezarei - filmulet