Praline belgiene 44
Raspunsuri - Pagina 7
ardeiash spune:
miri: chiar asa, eu ce sa mai zic:: cu o nastere acum 11 ani ,aproape;; nu te lasa .. hai-de mi-ri
morgane-ti tin pumnii , sa fie cu noroc
miri_mik spune:
morgane, te-au chemat? te-au suant? daca n-au facut-o inca, e ca s anu para prea entuziasmati, daca nu o fac e pt ca sunt ingusti si speriati de un om de adevarata calitate! cel mai bine ar fi sa sune! asa ar avea si ei o mostra de profesionalism si riguroziate ceea ce le lipseste unor belgieni (scuzati discriminarea - francofoni mai ales) cu desavarsire:d
ardeiash, tu zici de colegele de scoala, eu zic de colegele de servici si relatiile cu publicul unde tinuta spune multe si se joaca totul pe aparente.
sper doar s ama pocneasca realitatea odata si odata sis a-mi daus eama cat sunt de grozava tocmai ca mama de trei copii. deocamdata urasc, sau nus tiu sa diger bine,s a nu fiu in lumina reflectoarelor si in vartejul evenimentelor d eunde si inceputul meu de perioada depresiva. sau o fi pt ca vine mama?
MECHELEN, rugam propuneri pana e mama aici. adica pana in 30 mai. nu ca m-ar ajuta ea in mod deosebit, dar as putea evada eud e ea:)) vorba aia , hai la mine ca io ies la shopping:))))
madi, mesaj special pt tine,s acii aia sub vid,d e i-am vazut la tv, pt ambalat lenjerie d epat... mana cereasca!!!!!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
morgane spune:
Miri, nu m-au sunat, mah :( Azi am trimis si CV-ul in engleza, lb. oficiala in firma. Deci hai sa zis ca le trebuie o zi sa digere lectura. Saptamana asta s-a terminat, asa ca astept inceputul celeilalte. Dar parca am o presimtire neagra.
Va multumesc pralinelor dulci, ca sunteti alaturi de mine si ca ma faceti sa ma simt ... poate cum nu sunt, de nu m-au sunat astia :(
Pupici,
ardeiash spune:
4 luni, 3 saptamani, 2 zile pe Arte.TV, astazi orele 22.40
''La est de Bucuresti'' miercuri , 19 mai la orele 23.30 si ''Moartea domnului Lazarescu'' , miercuri, 26 mai orele 22.35
tot pe arte
pup
morgane spune:
Eu nu mai prind ARTE, fir-ar sa fie!
Si eu merg marti la "Tales from the Golden Age". A vazut cineva "Daca eu vreau sa fluier, fluier" ??? Cinca o parte din actori deja au recidivat si sunt iar arestati. Mooi.
Sunteti tacute in ultima vreme. Stati la soare?
Pupici,
oanademunck spune:
Morgane am vazut eu in Romania 'Eu cand vreau sa fluier fluier!'. Mi-a placut, e interesant mi-a adus aminte de cand faceam eu practica la inchisoare;)Bine ca nu s-a indragostit vrunu de mine sau si mai grav eu de el;)Si da doi din aia care au jucat in film sunt arestati (au fost doar doi actori profesionisti, cei doi actori principali restul erau puscariasi get beget se vede pe fatza lor poate ca asta a si dat o nota atat de credibila filmului din punctul meu de vedere!Daca poti sa-l vezi nu-l pierde atata doar ca e scurt metraj
Bepii spune:
Dragi fete, iaca ma pun si eu un pic pe scris aci pe forum, ieri ne-am intors si noi dintr-o calatorie prin Franta care se dorea una super, Swa m-a convins sa mergem cu noua lui motocicleta (de care-i super incantat), prognoza vremii zicea ca va fi uscat, uneori soare, si in jur de 14 - 15 grade. Dar nu s-a potrivit pe teren! A fost frig cam in jur de 9° si soare nu prea, asa ca nu mi-a priit. Si nici hotelul nu a fost asteptarilor desi foarte scump era situat undeva "in the middle of nowhere", fara tv si nici macar radio si cu cina servita la gazde in living. Plictisitor!!! Asa ca in loc de 3 zile cat ne-am rezervat, am stat doar doua si-am taiat-o frumos spre casa. Ieri seara ne-am intors. Spre casa am facut greseala sa trecem prin Paris, de fapt voiam sa innoptam acolo sambata seara dar traficul a fost de-a dreptu infernal, ne-a trebuit cam 2 ore sa ajungem pe Champs-Elysees sa servim pranzul, m-am enervat rau si i-am zis lui Swa ca eu vreau acasa, nu mai vreau Paris, era frig, batea vantu, aglomerat.... nu asa vreau eu in "orasul iubirii".
Asa ca nu pot sa ma laud cu mini-vacanta avuta.
In legatura cu intalnirea de la Mechelen, trebuie sa facem in asa fel sa se intample in luna asta asa cum ne-a sugerat Miri si eu tin neaparat s-o vad, nu ne ramane decat sa asteptam o prognoza a vremii cu temperaturi mai ridicate. Deci veniti cu sugestii. Abia va astept!
Dar vinerea asta va fi karaoke, nu?
Haideti fete, spuneti care, cum veniti?
Voiam sa mai scriu apropo de mesajele voastre de mai sus dar asa m-a luat o leneee...
Asa ca va pup si va doresc numai bine.
miri_mik spune:
salutare.
bepii welkom terug!
feteor, fara karaoke pt noi, azi a murit tata lui silvian...
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
ardeiash spune:
uf ;;; uf
condoleante ,, sincere condoleante miri si silvian.
daca aveti nevoie de ceva, dati de veste, nu uitati suntem aici