Praline belgiene 44
Raspunsuri - Pagina 6
morgane spune:
Fetelor, unde sunteti, cat pe ce sa trecem pe pagina a doua ...
Am fost azi la prima runda, daca am facut impresie buna voi fi invitata saptamana viitoare la un al doilea interviu. Am cam avut emotii, dar in general a fost bine.
Nu uitati de kara pe 21 mai !!!
si ca incalzire ascultati aici:
http://www.youtube.com/watch?v=J9yzoTHP9HY&feature=related
Pupici,
Manuela77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Antoanela23
Buna seara, Incerc sa-ti raspund eu la cateva intrebari. Viata in Belgia e ok, per ansamblu. Cu job-urile nu stiu ce sa-ti spun, parerea mea e ca poti sa-ti gasesti ceva part-time, dar depinde de domeniu. Cresa variaza intre 400-650 euro/luna, in functie de zona unde veti locui. Sunt mai ieftine cele de stat, unde platesti numai zilele cat merge copilul, fata de cele private unde platesti toata luna chiar daca a fost absent 3 saptamani. Insa locuri in crese de stat se gasesc greu, eu nu am reusit. De inchiriat se gaseste relativ usor, consulta site-ul www.immoweb.be . Oferta e bogata si variata, dar din nou, depinde de zona si de buget vs necesitati, bineinteles. Concediul de maternitate e 16 sapt, pre cu post natal, cine poate nu-si ia deloc prenatal ca sa-si pastreze toata saptamanile pt dupa nastere. La asta lipesti un concediu normal daca ai de unde ca sa mai prelungesti, iar acum cred ca exista si un fel de CIC insa esti platita f putin in timpul lui, nu sunt f sigura de conditii insa. Cam atat ma pricep sa-ti spun. Ai idee unde veti locui, in ce zona? Multa bafta, Anto, mamica de Sonia Gabriela ( 22iunie 2007) si Victor Andrei (8 octombrie 2005) |
Buna Antoanela,
Iti multumesc tare mult pentru informatii!
Se pare ca vom locui in Leuven. DIn ca imi descri tu sistemul nu e prea diferit de cel olandez...
O seara frumoasa iti doresc!
Mamica de Radu (01.04.2009)
Bepii spune:
Morgane, iti doresc multa bafta la urmatorul interviu, sigur va fi si al doilea si sa faci o impresie excelenta.
Sa sti ca si noua Nele ne-a placut foarte mult, s-a adaptat la stilul nostru din prima clipa si dupa felul in care ne-am distrat nici nu m-am indoit ca va vrea din nou.
Pt mine 21 mai la un alt karaoke e ok dar nu stiu ce vor zice si restul fetelor mai ales ca e cam repede.... Eu cu Mihaela deja ne gandeam la un ultim karaoke inainte de inceperea vacantei de vara cam prin iunie caci dupa aceea cam toate vom fi plecate si va fi greu sa ne strangem. Dar asa cum am mai spus eu zic "prezent"!
Ardeiash, am savurat filmuletul cu cantatul de pe contul nostru! Esti acolo intr-o verva de zile mari si fara indoiala te-ai simtit excelent. Ma bucur nespus ca am reusit sa te scoatem putin din "barlog", vezi ca n-a fost atat de greu mai ales cand iti doresti cu adevarat sa le vezi pe fete. Sper ca data viitoare nu va fi la aceeasi distanta de timp ca ultima.
Mihaela, ca de obicei, eleganta, gratioasa si frumoasa si cu chef mare de dantuit in ciuda volumului mare de munca pe care-l prestezi zilnic, ai dansat fara sa simti oboseala. Multumesc din suflet pt faptul ca-ti faci mila de mine si ma transporti. Pupici!!!
Ana, imi pare f rau ca n-a fost sa fie in seara aceea, dar te inteleg. Poate data viitoare va fi mai bine. Ma bucur totusi c-am vazut-o pe Mariuca chiar si pt putin timp. A crescut copila ta si se face pe zi ce trece tot mai frumoasa.
Oana, ti-am spus si repet, m-am bucurat atat de mult ca ai venit! Si cred ca nu-ti pare rau pt ca se pare ca te-ai simtit si tu foarte bine. Daca-mi amintesc bine, parca ai zis ca de-acum incolo vei veni si alte dati si sper ca asa va fi. Ai grija de tine si fi fericita ca meriti din plin.
Ninush, de tine ce sa zic.... esti centrul atentiei, esti in forma super, esti funny, esti frumoasa, esti ...Nina!
Ieri am fost la Antwerpen si le-am vazut pe Daniela cu Sebastian si pe Robertina.
Scumpi, ce-a mai crescut Sebastian! S-a facut baiat mare si frumos, istet si cuminte foc. Asa copil sa tot cresti! Mi-a placut f mult apartamentul vostru, este spatios si elegant. Multumim pt ospitalitate.
Rorutz, ma bucur ca insfarsit ne-am italnit mai ales ca de muuult tot promiteam ca vin in Antwerp sa ne vedem. Arati super, noua tunsoare te prinde, la fel si culoarea. Din pacate timpul impreuna a fost prea scurt, pauza de masa nu-i suficienta la cate avem sa ne povestim. Daca se mai incalzeste un pic poate iti iei si tu macar o juma de zi libera si venim iar acolo. Mai ales c-am descoperit un magazin nou deschis aproape de gara care are niste lucruri de vara de nu sti la care sa te uiti si ce sa probezi. Eu cu Nina deja ne-am propus sa ne intoarcem cat de curand. Si tot cu Nina vorbeam ca poate cand s-o mai incalzi veniti la Mechelen pt ca inca sunt praline care n-au vazut orasul meu. E usor pt toata lumea ca orasul meu e situat intre Antwerpen si Brussel.
Scumpi, tu poti sa iei trenu si te asteptam noi la gara.
Miri, pt tine e aproape sa vi cu bebe Jeremy mai ales ca-i tare mult de cand n-ai mai fost in oras cu mine. Ultima oara am facut cumparaturi in Mechelen cand erai gravida cu Sacha, mai sti? Deci asteptam sa se indrepte vremea, voi veniti dimineata, iesim in oras, colindam prin magazine si luam masa sau bem o cafea in Grand Place-ul din Mechelen. Vom mai vorbi despre asta. Sper sa ne strangem cat de multe.
Hai ca am intrerupt mesajul asta de 3 ori, l-am inceput de vreo doua ore si tot intervenea cate ceva. Acum e gata.
Va pup si va doresc numai bine.
Mihaela1171 spune:
Buna pralinutze
Anto insanatosire grabnica!!!!
Fetele de la kara, A FOST SUPEEEEERRRR!!! M-am distrat tare bine, a fost extraordinar, cand uitam la poze nici nu ma recunosteam....numai un ras....; va multumesc pentru cuvintele frumoase si va pup pe toate!
KARA next week - 21 DAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Mai vreau, nu zic NU!!!!
Morgane transmitei si tu Nelei ce ne-a placut tare mult de ea si o asteptam cu drag datile urmatoare; BAFTA maine!!!!!
pupe, M
anamana123 spune:
carma, imi pare tare rau de ce s-a intamplat! sa va dea DD putere sa treceti peste!
manuela, super! leuven e la 7 km de mine, e un oras care mie-mi place mult; e oras universitar, lumea e tare faina!
ardei, n-am mai intrat, am avut capsa pusa de la paznicii aia! am vazut pozele, respectiv filmuletele....oana si nina in mare forma (pacat ca io nu stiu piesa aia a lu' rihanna sau cum o cheama); partea cu oaoaoaoaoa m-a dat gata:))
azi a stat copi de buna-voie toata ziua la scoala si a fost f bine; i-a fost cam frig ca i-au tinut in pauza afara in ploaie:( si am imbracat-o cam subtire ( a avut tinuta de odinioara,pt poze, klompen i-au lipsit:D )
vreau si io la mechelen la shoppinguit! poate la anu' :D
maine ne vin nasii din canada, abia astept!!! nu stiu dc va mai scriu (de citit sigur)
va pup pe toate si o mini-vacanta faina tuturor!!!!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
miri_mik spune:
neatsa:)
manuela, ti-a raspuns antonela mult mai clar decat as fi facut-o eu vreodata. eu scriu romane de obicei. nah, leuvenul nu-l cunosc, dar daca vrei detalii, sigur te informeaza fetele:)
fetelor, vazut pozele de la karaoke... nah, acrii strugurii, e sa zic:) si nele, e de-a noastra! welcome:))))
bepii, suna bine mechelen, si shopping session, insa am o mare problema (nu refuz ideea): va fi doar pt voi. de fapt am zile proaste vis-a-vis de mine. ma ramas enorma dupa sarcina. si adevarul e ca sufar. prefer sa nu ma prea arat in lume. si dupa lungi cugetari, tot n-ajung sa ma accpet cum sunt si nici sa-mi spun ca va veni vremea si pt alea alea. "presiunea sociala" ma omoara. colegele mele cu care am nascut cam in acelasi timp erau scheletice inainte, sunt si dupa. eu eram bine inainte... oribil dupa:( si va trebui s ama intorc la servici,s afac fata colegelor deja clevetitoare si... nah, nimeni nu vede 3 copii cand nu intru in uniforma, toata lumea vede ca sare nasturele in fata, ca faci "valuri" in sarafan, etc etc... deci mechelen da, shopping da, dar cu voi, nu pt mine:)))
karaoke 21 mai, in principiu, da. e mama aici, deci am putea sa ne luam doua ore libere. sau 30 de minute cu voi.
si dat fiind faptul ca maine aterizeaza... ma duc sa... pun mana pe ceva:d
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
scumpi spune:
Tania si Nina tare m-am bucurat sa va vad luni, va multumesc inca o data pt. vizita, pacat ca a trecut timpul asa de repede.
Tania, e o idee f buna sa ne intalnim in Mechelen, asteptam sa se mai incalzeasca afara.
Nina sa porti cu placere camasuta, e asa de frumoasa!
Rorutule ce bine ca ne-am mai vazut si noi, trecuse cam multisor, sa stii ca te prinde culoarea.
Anto, multa sanatate !
Lucicule am eu o presimtire ca te vor chema la a doua runda si-ti vor da job-ul! Nici nu au cum altfel, si daca nu, e pierderea lor...am zis!!! Mai, dar tare petrecareata esti in ultima vreme, hihihihi, la kara incerc sa vin, nu promit, dar vreau!
Pup toata gasca de praline si va doresc o mini vacanta frumoasa!
Sebastian, baietelul nostru iubit
ardeiash spune:
tania : super pozele, multam fain ca le-ai pus;
in filmuletul de care zici... parca innotam .. numai eu dadeam din maini, l-am vazut acum si toate colegele au ras de mine: nu le venea sa creada ce "bauta" eram acolo
iar cel cu oana si nina, e bestial:: he he , ma bucur ca le-am pus sa re/cante ..
ardeiash spune:
tania si eu m-am bucurat ca v-am vazut... chiar mi-am incarcat bateriile;; va multamesc
eu doresc sa particip la toate intalnirile:: insa daca nu se nimereste;;; asta e
nina: ce zici, facem o rezervare in septembrie la bois de reves?
haideti, fetele//: spuneti , se fac de-acum rezervarile
eu propun sa venim toti cu catel, cu purcel;; este spatiu acolo si e tare frumos, relaxant, aer curat , loc de joaca
pup
morgane spune:
Mai Sumpilica, sa-ti fie gura aurita :) si eu sper la fel.
Ce sa ... sunt petrecareata ca deocamdata se poate, ca daca ma apuca crizele si starile de naspa, o sa iau pauza.
La kara voi aduce si o trupa de expats si care sunt dornici de a isi dezmorti muschii si de a se acomoda in BE.
Deci pana caum au raspuns pozitiv pt kara: Miha, Bepii, Miri, Scumpilica (?), Nele ...
Mai dati relatii despre Mechelen, poate reusesc sa vin si eu.
Miri, nu te recunosc, tu mereu optimista si cu ganduri roz. Nu te lasa doborata ca kg se vor duce asa cum au venit. Iar karaoke e un remediu foarte eficace. Ma bucur ca vei veni.
Pupici,