Praline belgiene 44
Raspunsuri - Pagina 8
ardeiash spune:
tania: bine-ai venit:: mai mai , daca nu ti-a placut la paris, inseamana ca ai fost suparata rau
dia_tm spune:
uff...condoliante! imi pare rau sa cites asa vesti triste...
merci de suport (moral); am facut o lunga pauza...am stat cuminte in concediu medical (nu stiu daca fizic era nevoie de atata concediu, dar psihoogic stiuc a mi-a prins bine, si oricum n-as fi fost in stare sa ma concentrez la job).
Nina, asa e, stam aproape; poate ne vedem odata...tinem legautura.
suna tare bine intalnirile voastre de karaoke... noi mai amanam;
miercuri pleacm la Disneyland si ne intoarcem sambata...de-abia astept; ne vin niste prieteni in vizita ...ii asteptam cu drag maine (sperand sa nu se inchida aeroportul de aici intre timp...)
V-am spus ca de la ideea voatra de intalnire la Wittamer mi s-a pus un pitic pe creier... deci duminica in 9 mai am dat o tura de dimineata (sa-mi rasplatesc fetita pentru cadoul minunat pe are mi l-a pregatit la gradinita ...care l-a adus acasa vineri si mi-a spus ca n-am voie sa-l deschid pana duminica ). A fost ok... foarte bun, foarte dulce si foaaarte mult! Astia sun nebuni si n-au deloc conceptia de cat ar trebui sa fie o portie ... ideea ca a fost bun, dar apoi am sarit cu gratie peste pranz si nici macar la cina nu ni se facuse inca foame...
...cum fac sa vad si eu poze/filmulete cu voi?
ma poate ajuta careva?
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)
carmita_baby spune:
Salutari pralinute dragi
in sfarsit am reusit sa citesc si eu aici, pe scurt inainte sa ma bag la somnic.
Mikule condoleante!
Cat despre subiectul marimea dupa sarcina si eu am problema asta si tot aman sa cumpar haine in speranta ca voi slabi si aici chiar ca nu am prea multe, asa ca nu stau prea bine la capitolul asta.
Lucica bafta multa in gasirea unui nou job!
Va pup mult pe toate!
morgane spune:
Fete, nu m-au vrut mah ... :( sunt supa rau de tot.
Miercuri am un alt interviu, nu ma las, dar mi-e tare greu cand vad ca ma resping toti ...
Pupici,
danyelana spune:
Condoleante, Miri si Silvian!!! Suntem alaturi de voi.
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
ror spune:
Miri si Silvian, condoleante pentru tatal lui Silvian!
Dia_tm, multa sanatate si mult optimism.
Lucisor, perseverenta e mama reusitei, dar tu stii asta. Ai toate atuurile, asa ca nu ceda la primul impas. Sunt convinsa ca ai sa gasesti ceva pe masura. Mult succes!
Si fetele cu disperarea kilogramelor in plus, cred ca va trece instantaneu supararea cand va uitati la "cauza" . Remedii se gasesc, dar toate la timpul lor .
Eu ce sa mai zic, ca in fiecare an schimb masura de la cati hormoni am bagat in mine in ultimii 3 ani, si fara rezultat . Insa anul asta inchei si acest capitol si incep sa trag de fiare sa scap de frustratii si de kg
Ror
ror spune:
aaa si Ninet, Scumpi si Taniuc si eu m-am bucurat mult, mult de tot sa va vad, chiar si ptr putin timp.
Si de ce magazin langa gara vorbeati voi si eu nu-l stiu?
O saptamana frumoasa
Ror
morgane spune:
Rortje, iti multumesc pt incurajari si Taniuca pt telefon, mi-a prins tare bine. Stiu ca trebuie sa am rabdare si sa perseverez, insa am consumat-o demult pe prima ... si a mai ramas putin din cea de-a doua.
Praline, dar tare sunteti scumpe la vorba!
Ninel, tu nu graiesti nimic de kara? Pai dau aia faliment fara tine, iar noi, nu mai zic. Hai, pune mana pe tastatura si scrie un DA mare si frumos (rosu si ingrosat).
Pupici,