Praline belgiene 44
Raspunsuri - Pagina 12
ninaM spune:
DA si eu pt joi la shopping!!!
Mah fete,cand e urmatorul kara ca eu mai vreaauu!!!Si unde mai pui ca s-a suparat si frate-miu pe mine ca nu l-am luat si pe el:)).I-am promis insa ca data viitoare il iau(daca e intr-o sambata).La kara a fost dezmatz,ca de obicei...cel putin eu ma distrez la greu cu voi.Si vb Lucicai...nu cred ca s-a distrat asa bine Costi in viatza lui!!
Rorutz si Scumpilina,ma bucur mult ca v-am vazut si va astept si data viitoare,sa stiti!
Ieri am fost la piscina cu copii si ne-am jucat ca nebunii la tobogane ,am innotat(cei care stiu:)))am bagat jacuzii si sauna .Da faza tare e alta....cum stateam io asa cumintica la sauna(ma si minunam ca sunt singura)vad ca se apropie o gashka si ma ridic frumos sa nu vada ca io m-am placintzit pe banca...cand colo,cine credeti ca era???Miha &co...nici daca ne vorbeam nu ne intalneam asa...
Miha,sar-mana pt ieri...
Gata va las ca plec la fitness...m-au sunat astia sa ma intrebe de ce nu mai dau pe la ei...daca nu-mi mai place ...ete nah...daca ma f** o lene acu io ce sa fac???
Pupici la toata gashka!!!
ardeiash spune:
vladut a plecat astazi... tre sa ma rog de vreme buna... uf.. sunt asa de ingrijorata nu stiu ce-o sa ma fac la noapte, mai ales
fetele.. promiteti ca repetati shopinguitul intr-o zi de sambata, da?
miri_mik spune:
neatsa...
vin si io cu umorul meu meteo... mai fetelor, daca va uitati pe geam la mine... ploo zdravan. au zis ca doar vineri sunt sperante sa se deschida vremea. pt o intalneala e ok, dar pt batut magazinele nush daca e cea mai potrivita vreme. eu visam cu ochii deschisi la o terasa, sa ma bata soarele pe varful nasului.
ardeiash, curaj, se numeste "lansare la apa". tu-ti faci griji si el se amuza copios. stiu ca ti-e inima mica, si nuc red ca nu i-ar fi cuiva, dar trebuie sa inceapa undeva:) eu ma gandeam deja sa-l inscriu pe bruno pentru la anul intr-un fel de tabara la o ferma
apropos nina, da zumba, nu?.
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
scumpi spune:
Dragutele si io am intrat sa zic la fel ca Miri, daca si maine e vremea asa, nu prea merge la shopping, si in plus cu umbrela si carucior nu mi-e prea usor sa vin. Eu propun sa o lasam pe o zi insorita, sa ne priasca, ce ziceti?
Mai fetele cat de super a putut fi la kara, cred ca niciodata nu am ajuns la 5 acasa, era aproape lumina, ne-am distrat pe cinste, ce mai, nici nu am simtit cand a zburat timpul. Va ube mult si multumesc ca existati
Miri nu am apucat sa scriu, condoleante!
Anto ma bucur ca analizele au iesit bine. Pacat ca nu ai reusit sa vii la kara.
Ardeiash, curaj! Sunt sigura ca lui Vladut ii este bine :-)
Sanda, super pozicile de pe fb cu flacaii tai. pupici, sunt scumpi foc
Fetele absente la kara, ne-ati lipsit, poate data viitoare ne adunam in nr mai mare.
pupici fetelor dragi
Sebastian, baietelul nostru iubit
Bepii spune:
Azi dimineata cand m-am trezit si-am vazut cum ploua m-am gandit si eu la acelasi lucru.... La meteo zic astia ca maine vor fi cam 16 - 17° si pe ici colo ploaie....
Deci fara soare si posibil ploaie...
Si eu propun s-o lasam pe saptamana viitoare, ce ziceti? Vinei nu mai ploua dar nu-s eu libera ca dimineata am programare la cosmeticiana.
Imi pare foarte rau dragi fete dar e mai bine mai tarziu si cu vreme frumoasa decat maine pe vreme mohorata.
Ramane sa urmarim meteo pe sapt viitoare si sa stabilim o noua zi.
Ma duc la treaba ca-s la birou. Va pup si va doresc numai bine.
ardeiash spune:
stiu ca lui ii e bine.; dar asta nu prea ma destreseaza si da, aveti dreptate.; se distreaza de minune, cel putin asa-mi spune invatatoarea.. azi ploua si pe-acolo..uf .; dar ieri piscine si bbq pe capul lor
scumpiliciule, m-am uitat pe poze si te gasesc tare sexi
fete, aseara am vazut o comedie usoara.. dar mi-a placut mult .. v-o recomand: date night; am ras de era sa ma*-nnec cu popcornul
ati vazut ca daca vreau sa fluier, fluier este in competitia festival film bruxelles?
miri_mik spune:
antunci asa ramane... saptamana viitoare! sa dea sinftii soare si sa termine repejor cu "udat gradina":)
bepii si eu am fost la cosmeticiana, dar eu pt unghii. sunt mov. iti poti imagina? eu cu greu:)))))))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
anamana123 spune:
eu sapt viit am examenele; doar vineri am liber....dc se potriveste cumva, vin
dc nu, poate scap mai repede de la scoala si vin si eu o ora sa va vad (dc stati pana mai dupa pranz, asa...)
ardei, io sunt mama stresatilor, asa ca-mi imaginez prin ce treci si te mai si inteleg
noi suntem bine, maria e la scoala toata ziua, ii place; casa a stagnat dar de sapt asta intra iar vio tare-n ea :D . am reusit sa cadem de acord si am luat parchetul pt parter si mansarda (am tras sapt trecuta o cearta in brico plan-it:))))))))))))) geamurile inca ne mai dau batai de cap, azi-maine scapam si de instalatia termica (electrica e gata), ducem copilu' la mama in iulie si poate pana de craciun om reusi de ne-om muta si noi glumesc, tre sa ne mutam cat mai repede ca se duc banii pe chirie aiurea.
plec sa ma mai arunc iar in pat; am o oboseala cronica. v-am pupatara
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
dia_tm spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dia_tm ...cum fac sa vad si eu poze/filmulete cu voi? ma poate ajuta careva? |
...revin cu aceeasi intrebare...vreau sa va vad si eu la karaoke...
mai demult aveam senzatia ca ma pricep la tehnica moderna, cat de cat; cred ca m-am ramolit...
(si azi aveam o teleconferinta importanta si nenea de la IT a lasat ceva echipamente ciudate si dus a fost...iar noi fara el nu ne-am descurcat si-am inceput conferinta cu jumatate de ora intarziere...)
am revenit de la Disney, a fost frumos...
Poze: http://picasaweb.google.com/dbmgeo/DisneylandParisMai2010#
Am fost luni la zoo in Antwerp...dragut si multe animale interesante, dar cam aglomerat (probbail si din cauza vremii exelente) si cu mult mai putine locuri de joaca decat in Plakendael.
Ana, multa bafta la examene!
Nina, unde mergi la piscina???
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)