Praline belgiene 44

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Of, fete, aveam chef sa va vad maine ... dar ramane pe saptamana viitoare.
Azi am avut o zi tare naspa, am fost cu fata la centrul de indrumare a elevilor unde este consiliata de o asistenta sociala. Si acolo s-a plans ca o bat si ca o molestez, vai de capul ei, si crezuta sau necrezuta am fost chemata sa fim confruntate. Nu stiam daca o aud pe ea vorbind sau pe ta-su. Razboiul continua si nu este unul civilizat, toate armele sunt folosite, iar eu sunt singura si a nimanui. Am iesit foarte bulversata de acolo si nu stiam ce mi se petrece ... adica stiam, dar nu am crezut vreodata sa se ajunga la o asemenea situatie. Nu eu, nu mi se poate intampla mie !
Merg sa ma bag in patura, ca sa simt totusi putina caldura.

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

morgane... si asta in prag de aniversare... uneori ma gandesc ca copiii, indiferent de varsta - tot copii sunt - sunt cruzi si rautaciosi dintr-o sete inexplicabila - la prima vedere - de afectiune:( mi se rupe sufletul pt tine, sincer, nu pt ea, pt ca ea mai trebuie sa creasca si nu-si imagineaza ce-ti face. iti doresc doar sa ai suficienta intelepciune sa nu pui la suflet, sa o iei ca pe o etapa "rebela" dublata de contextul deloc incurajator, si sa-ti spui ca trece. inca doi ani si lucrurile intra pe fagasul normal. as zice poate si mai devreme, dar... nu cred:( uite, un pupic, te strang in brate - baietii sunt prin paturi deci mi-au ramas maini libere - si-ti trimit ganduri pozitive. muuuuuuah!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Deci s-a anulat pt maine? Pacat, puteam sa mergem sa mancam ceva, nu era obligatoriu sa stam in strada. In fine, ramane pe data viitoare.

Morgane, imi pare rau de ce ti se intampla si personal, desi imi amintesc perfect perioada mea de rebeliune, nu reusesc sa inteleg de ce face ea asta, ce obtine? Pupici, fii tare.

Ardeiash, hai ca mai e un pic si se intoarce acasa. Ii va face bine sa vada ca se poate decurca fara mami cateva zile, e bine pt increderea in sine.

Dia, ce vreme frumoasa ati avut la Disneyland, am admirat zanele mici din poze, scumpe foc. La ce hotel ati stat? Planuiesc si eu o excursie cu piticii, poate in septembrie si adun informatii .

somn usor, bombonici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Deci fara shopping azi....notat!

Dia,la piscina mergem in Louvain la Sportoase(asa se numeste )Noua ne place acolo(in special mie,cu sauna,jacuzzi) si copii se distreaza pe cinste.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Fetelor, e soare in Brugge ... ne-am speriat degeaba.
O sa lucrez in gradina si o sa ma gandesc la voi.

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

si aici e soare, niciodata nu o sa-i mai bag cred pe astia de la meteo ...

neata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

morgane: La multi ani plini de intelepciune Biancai, si un buchetel de floricele http://www.gadgetfabriek.nl/productafbeeldingen/groot/13059/living_decoratie_flat_flowers_super_flat_flower.jpg

nu cred ca exista cuvinte care sa te ajute , uf , e greu de inteles si ma-ntrebam si eu intr-una de ce face asta?! si mi-am adus aminte de o familie intr-o situatie asemanatoare;

copilul nu dorea ca parintii sa se desparta si considera ca ei i-au facut rau.... si atunci cauta prin toate mijloacele sa se faca remarcat si sa le faca rau...pentru a se razbuna cumva
nu stiu exact daca e aceeasi situatie aici... insa ai grija de tine... multa grija ... . in curand va fi totul bine

fete: imi vine omuletul astazi acasa .. am emotii.. am vorbit si dimineata si seara cu invatatoarea, cred ca s-a saturat de mine: mi-a spus : aveti un copil adorabil ... mmmm sa i-l mai las atunci hi hi .

pup dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

La Sportoase am fost doar la locul de joaca ...deci e frumos si la piscina - bine de stiut;
Noi am fost la Poseidon, dar era tare aglomerat si n-am fost deloc incantata...

Morgane, imi pare tare rau; cu adolesentii e tare complicat...
Ai reusit sa discuti cu Bianca, sa intelegi de fapt ce vrea sa obtina? Sper sa se dezamorseze situatia si sa reusiti sa va intelegeti mai bine...

fetelor, aveti vreun plan de 1 iunie?
...ma gandeam ca fiind ziua copilului sa ies dupa-masa/seara undeva cu fata... poate la un loc de joaca...
In Sterrebeek am inteles ca e unul, cu loc de joaca si interior si exterior - Planet Kids; a fost cineva pe-acolo? e cineva interesat sa vina eventual cu noi?

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

mama lui de meteo:( vai ce suparata sunt:( de dimineata era innorat. am trimis copiii la scoala echipati de siberia:( cine s amai priceapa ce prevad astia:((

dia, e ok la sterrebeek, acolo i-am tinut ziua lui bruno.

morgane, si eu ma gandesc la tine, si sa stii ca gradinaritul elibereaza endorfine:) la multi ani, biancai... si multa mintiuca in capshorul ei la moda.

ardeiash, mari emotii:)

mai vroiam sa scriu dar am o noapte lunga si grea in spate...una cum rar mi-e dats a am dar si cand o am...

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

lucica, la multi ani biancai!
am fost socata sa citesc despre ce-a facut. nu stiu cum ar trebui abordata, cum ai putea s-o faci sa inteleaga ca iti face un rau imens....cred ca e debusolata tare, draga de ea...si e inca mica(anul asta are voie gagic??? platonic, nu prostii, doar 16-ele e varsta julietei, nu??? consoleaza-te cu ideea ca inamoratii astia doi au facut prostia capitala la varsta biancai...ea e clar mai inteleapta )

dia, sterrebeek e f aproape de mine; am putea veni. la planet kids i-am facut ziua mariei anul trecut; a fost ok si acolo doar ca nu are parcare moca si mi-e cam greu de ajuns.

io astept sa vina tati, mergem sa semnam ULTIMELE acte cu arhitectul! ura!

ardei, gata distractia, iti vine baitu' acasa!

si eu i-am dat de dimineata mariei geaca de iarna; mai, cum e posibil sa sari de la 30 grade la doar 8 in 2 zile? acu cred ca deja s-a copt in pauza. poate i-a dat si ei prin cap sa stea macar desfacuta la fermoar ce pretentii am si iooooo!)

pupam

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

Mergi la inceput