Praline belgiene 44

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Rortje, am visat ca eram la tine la o petrecere si ca aveai o suvita roz-bombon pe cap, tapata cu iscusinta. Sa stii ca-ti statea super. OPricum arati bestial cu tunsoarea noua si culoarea te prinde de asemenea.

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Am uitat sa mentionez ca toate noaptea s-au cantat melodiile Ninei :)
Si am mai auzit o frantura din melodia Ninei si a Oanei ...

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Fete, am pus pozele!!!
Robertina, astept sa le pui si tu d epe aparatul tau.
Pe scurt: m-am distrat aseara la greu!
Pe larg: maine, ca acu am la treabaaaa.....
Va pup si va iubesc pe toate. Weekend placut!
Aaa, maine plecam intr-un tur cu motocicleta asa ca nu stiu daca o sa intru pe forum....mai vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

fetelor.. ma bucur ca v-ati distrat..
habar nu aveti care a fost motivul pt care nu am venit .... e banal.. mama lui.. mi-am cumparat niste pantofi.. si am alergat in stanga si in dreapta .. ma dureau picioarele de innebuneam. nu credeam ca mai ajung acasa ... am facut bataturi de toata frumusetea.. 3 mari si late. ... nu mai puteam nicium sa ma incalt.. alt dat o sa fiu mai atenta in ziua de karaoke..

rorutz.. te-am ratat. vroiam sa-ti vad si eu tunsoarea in carne si oase,,

ma.. imi pare rau ca nu ati mai cantat.. zau

pup toate lumile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

salutare!

vaz ca v-ati destreabalat cum trebuie la karaoke! you go girls!!! asa si trebuie! cu veselie si cantec ininte:)

anto... nu-mi plac racelile tale. eu zic sa cauti mai aprofundat ca ai cam fost "avariata" anul asta. e cazul sa treaca toate necazurile! sanatate multa!

morgane, ok, mechelen, dar cand? ori mi-a scapat mie? marti nu poci, ca d ela 1 programare la coafurista - e cazul sa ara si eu a om - si pe 26, tre sa verific la ce ora, imi fac unghiutse:d. cat despre prins bebe jeremy in brate... nu e de rautat,e si nici de posesivitate, e doar protectie. a fost greu icnercat zilele astea, si fara sa-l ia altii in brate decat eu, taica-sau si ocazional maica-mea si ne luptam cu crize de plans, ore intregi nedormite... simptome de stres pe care le recunosc deja. deci... o sa-ti poarte noroc oricum, dar la mine in brate:) s-apoi ai sa vezi, ca nu ai nevoie de el, marti ai slujba!

ano, tot e weekend prelungit, mai ecupereaza si tu cu somnul!

nora, voi va pregatiti de adevarata fericire! ce bine de voi! sa te bucuri tare-tare, ca-s rae momentele astea!

ardeiash, mersi de gandurile poztive. nu-ti fa griji, nu e atat de emotionala perioada asta pe cum ar fi trebuit sa fie, e doar ingrozitor de stresanta (cu maica-mea aici si soacra care vine in vizita cam des)

simonette, vb pi net:)

madi, te-am cautat, in zadar...

pupici, miku minimik are program de eliberat tensiuni ...

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

bai.. am uitat sa va spun de ce--am umblat ca nebuna prin oras.. vlad pleaca 3 zile in ardeni cu colegii.. classes vertes... am fost sa-i iau sac de dormit si o lista intreaga de alte kestii .. sunt super stresata pt ca e prima oara cand pleaca de langa mine ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Dragelor, frumoaselor, nebunicilor, m-am simtit excelent cu voi. Cum se putea altfel? Mereu ma minunez cum de emanati atata energie? Vreau si eu!!!
Eram tare obosita si imi faceam planuri cum sa lenevesc mai bine, insa Scumpilici m-a luat pe sus si bine a facut. Multumesc

Morgane, incerc de ceva timp sa ma dezmortesc, dar o fac cu viteza melcului se pare.Poate reusesc sa scap de kg acumulate, pe urma o sa indraznesc mai mult. Eu tot sper.... La suvite roz, zau ca nu ma bag, poate rosii?

Anto, sanatate multa si ai grija de tine.

Sanda, bafta multa si pupici la pitici.

va pupacesc pe toate,

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Ardeias, si mie imi pare rau ca n-ai venit. Vedem noi cum facem sa ne vedem. Pupici si vacanta placuta lui Vladut. O sa-i fie bine, nu-ti face griji.

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Ardeiash, multa bafta lui Vlad in excursie, stiu ca esti ingrijorata, e firesc sa fie asa pt ca se intampla prima data dar odata si odata trebuia sa se intample si sa plece copilu de acasa. O sa fie bine si-apoi nu sunt decat 3 zile!
Mare pacat ca vineri s-a intamplat chestia cu pantofii, altfel o faceai iar lata cu noi, sper ca data viitoare sa nu mai intervina nimic. Tinem pumnii sa fie totul bine cu Vlad.
Miri, citesc printre randuri si nu numai ca te afli intr-o perioada plina de stres si cred ca automat se transmite si lui bebe din starea ta. Ai fost mult incercata in ultimele luni, vad ca necazurile continua ca de' ale naibii nu vin niciodata singure, dar sper din suflet ca se vor termina si ca vei intra pe un fagas normal. M-as bucura daca poti sa vi la Mechelen, ne gandeam poate joi ca atunci e libera si Anto de care nu auzim prea multe in ultima vreme. Deja am vorbit cu fetele in seara de karaoke, ele pot veni (adica Nina, Morgane si Scumpi, de Ror nu stiu....)
Tocmai ma uitam la meteo la tv si de marti se raceste vremea, miercuri e frig si ploaie iar joi vor fi 19° cu soare si nori deopotriva. Deci nu asa de cald ca azi si maine. Ramane la aprecierea voastra daca vreti sa veniti joi daca nu, lasam pe saptamana urmatoare, poate s-o incalzi iarasi. Nu stiu cum va fi vremea a doua zi vineri si nu stiu daca voua va convine aceasta zi. Astept sugestiile voastre.
Si cum voi nu cunoasteti Mechelenu, propun sa ne intalnim la mine acasa la ora 10 - 10.30 apoi mergem in oras impreuna, vedem noi cum ne impartim cu masinile. Vom trece si pe la gara s-o luam pe Scumpi ca ea vine cu Sebastian cu trenu, oricum gara e in drumul nostru spre oras.
Scumpi, intre timp sa ne anunti la ce ora sosesti ca o sa-ti facem o primire triumfala la gara cu toata gasca.
In ceea ce priveste seara de vineri cu karaokele, am mai spus, a fost super! Am avut atata energie ca nici n-am simtit cand a trecut vremea, am plecat tarziu de tot, cred ca niciodata n-am plecat atat de tarziu, abia am reusit sa le ridic pe fete de la masa ca nu se dadeau plecate. Ma bucur ca si baietii s-au simtit bine, credeam ca i-am speriat la cat ne-am destrabalat dar daca au zis ca mai vor inseamna ca le-a placut.
Mihaela si Oana, ne-ati lipsit si v-am pomenit, sa nu vorbesc de Carmen careia i-am imitat stilul de dans. V-am pomenit pe toate cu drag si regret ca nu sunteti acolo si desigur cu speranta ca poate data viitoare..... ?
Cam atat deocamdata, va pup pe toate si va doresc numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata Bombonici,

M-au amuzat teribil pozele, se vede ca v-ati distrat, sa va fie de bine. Din pacate pt moi, nu am avut energie sa vin.

Mirik, asa e, am fost des bolnava dar analizele au iesit bine.

Deeci, propunerea e pt Joi , 27 mai, shoping la Mechelen!
In principiu pt mine e ok, insa daca majoritatea prefera alta zi e tot ok. Spuneti fetele, cand ati vrea?

Nora, cred ca de abia astepti sa-ti vina sora si nepotica. Sa-mi spui daca i nevoie de chestii pt bebe.

Pup fetele, o zi buna,

Mergi la inceput