Prietene la bine si la greu - 7

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

dozz bine ai venit!

cand deschidem noul capitol te trecem in listuta! trimite`ne mai multe mesaje sa scapi de moderare si ne vom citi in timp real....povesteste`ne despre micuta ta...alaptezi? va diversificati? cum e?

Multumesc, Lavinia! Eu scriu mesaje de zor, dar inca sunt sub moderare, sper sa treaca repede.

Da, alaptez inca si sper sa reusesc pana la 6 luni. De la voi am invatat ca asa e bine!
Diversificarea inca nu am inceput-o, dar am salvat circa 50 de pagini de documente de la voi... Si incep sa ma inarmez cu rabdare inca de pe acum, vad ca la piticii mofturosi e nevoie de rabdare cu carul!

Micuta mea e... micuta . Are 6.200 la 4 luni, de aceea ma astept sa nu fie cine stie ce mancacioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

"neata"

Dozz - bine ai venit
Andre - emotionant, felicitari proaspetei mamici

am fost la despaduchiala, acum plec la sala, revenim

bubu e afara la bulanul gol

va pup fara exceptie

La multi ani sarbatoritilor

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragonitza spune:

raluci de acum e la bulanul gol? Eu inca nu indraznesc sa o imbrac asa subtire pe piciulina, mai ales ca in casa am cam avut 24 de grade si o tineam cu pantalonasi lungi.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

DOZZ bine ai venit.. Ma bucur ca ai iesit din umbra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui dragonitza

raluci de acum e la bulanul gol? Eu inca nu indraznesc sa o imbrac asa subtire pe piciulina, mai ales ca in casa am cam avut 24 de grade si o tineam cu pantalonasi lungi.

mie mi se pare extrem de cald, noi in casa l-am tinut la 18-22 grade, acum afara sunt 26 grade deci jos textila

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Acutzica,exact la omuletul de la Michelin m-am gandit si eu cand am vazut-o pe Amalia!!!

Dozz,bine ai venit!

Andre,se anunta petrecere mare!

Ionel,Ralu,ce dor imi este sa dorm invelita de R!!!

As mai sta,dar vad ca pisicuta mea exagereaza cu somnul,asa ca ii voi da desteptarea,altfel iar mananca aiurea!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Dozz, bine ai venit. Sa-ti traiasca piciulina

Laviiii, , of of mai mai, ce nazdravan e Raresu asta...nu te slabeste o clipa. Am uitat sa scriu ca aseara cand ne pregateam de baita, si eram cu uleiul in maini ca sa-l trag, baietelul meu drag si scump a binevoit sa faca si pisu si kk pe mineeee, so, te inteleg perfect...

Ancutz, frumoasa foc bebelina ta.

Andre, ce frumos ca a nascut prietena ta. Sa le traiasca sa fie sanatoase! Asa ceva mai rar

Lidiuta, am o reteta cu Branca Ursului super, dc te intereseaza. O colega de la mine din birou a urmat-o luna si a ramas gravi. Naste luna asta

Am fost la Help Net sa intreb de o crema SPF50+ si m-a enervat tipa aia ca a zis ca doar cremele de plaja exista in acest sens. Era un spray de la Vichy interesant..in jur de 80 ron

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

RALUSEBY,ANDRE aveti PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Coq, Ralu Ei, ei ei! Pai de ce n-ati zis de crem pana ieri dimineata? Ca doar ce ea daca va puneam in pachet? Ei, ei, lipsa asta de organizare! Ziceti daca vreti cu tura urmatoare Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput