Prietene la bine si la greu - 7
Raspunsuri - Pagina 18
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
mitzi2005 spune:
am uitat sa spun ca intre timp mi-a zis pediatra sa-l dau cu crema spf dupa ce face 6 luni si mi s-a parut ca iar m-am complicat prea tare.
si inca doua lucruri..
1. daca tot se obisnuise afara cu caciulita sa-l trec la palarie/sapca deja ca altfel risc ca la vara sa nu vrea sa le tina pe cap
2. in preajma vaccinului, 3 zile inainte si 3 dupa sa nu introduc alimente noi(ma gandesc ca explicatia ar fi sa poti da vina pe vaccin ptr eventuale reactii, nu pe vaccin sau aliment???)
dragonitza spune:
licurici nu-mi povesti cum e cu neincaputul in haine ... sa vezi ce nasa am fost eu in luna a 8-a cand eram cat tancul si n-am gasit nimic de imbracat. Abia am gasit o fusta marimea 50 care sa ma incapa... evident neagra . Acum fiecare face cum ii place, iti dai seama, eu am preferat sa ma imbrac mai colorat la nunti, ma simt mai bine asa.
Cu cantaritul papicii cred ca o sa renuntam cand o sa vedem ca papa bebeii mai cu spor ... pana atunci cam paranoia scrie pe noi.
Andre frumoasa poveste! Sa ii traiasca si sa se bucure de ea!
mitzi incearca la farmacii sa cauti crema cu factor de protectie 50+. Noi am gasit la sensiblu de la Avene. Au zis ca urmeaza sa mai aduca si alte marci.
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lidia74ANDRE ce bucurie...m-ai emotionat cu povestea asta... |
![](pupic.gif)
Lidia74 spune:
ANDRE multumesc ...mai asteapta un pic sa ma inzdravenesc cu gatul...am cazut rau in butoi din cauza lui, dar am inceput sa ma simt mai bine
Of e tare rau cand esti bolnav
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui Lidia74 ANDRE multumesc ![]() ![]() ![]() |
![](pupic.gif)
Lidia74 spune:
citat din mesajul lui Andrecluj Pai iti faci antrenament asa pentru niste mici dureri. |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](majoreta.gif)
Dozz spune:
citat din mesajul lui Lidia74 ANDRE multumesc ![]() ![]() ![]() Lidia ![]() |
Lidia, si eu sunt cu pumnii stransi pt tine. Si nu numai de azi... Sper sa ne dai vestea buna cat mai curand!
laviniablaga spune:
dozz bine ai venit!
cand deschidem noul capitol te trecem in listuta! trimite`ne mai multe mesaje sa scapi de moderare si ne vom citi in timp real....povesteste`ne despre micuta ta...alaptezi? va diversificati? cum e?
Dozz spune:
Cred ca ar fi fost frumos sa-mi incep participarea pe acest forum cu multumiri: va multumesc tuturor pt cat timp ati petrecut scriind mesaje si impartasind din experienta si cunostintele voastre. Pe mine m-ati ajutat in nenumarate randuri. Datorita voua am avut tot ce mi-a trebuit la spital, am reusit sa rezolv in timp record cu dosarele de alocatie si trusou, am trecut peste dificultatile alaptarii. Si multe altele.
Doresc sa contribui si eu la fel de frumos ca si voi, sper sa reusesc. Chiar acum am cautat subiectul cu "nasterea la CF2" ca sa postez si acolo, dar nu am reusit sa il gasesc. Mai incerc in seara asta ca am vazut ca functia de cautare merge doar dupa ora 16.