Prietene la bine si la greu - 7
Raspunsuri - Pagina 20
dymomo77 spune:
Lidiuta si Danut iti tine pumnii. Daca iese fetita venim in petit iar daca e baietel ii dam jucariile noastre.
mami fericit de Dan Mihail 28.10.2009
Danut
ralu_seby spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj Coq, Ralu Ei, ei ei! Pai de ce n-ati zis de crem pana ieri dimineata? Ca doar ce ea daca va puneam in pachet? Ei, ei, lipsa asta de organizare! Ziceti daca vreti cu tura urmatoare Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa |
Andre, eu dorm in papuci, nici nu stiu despre ce crema ai povestit.. Sunt praf, am zis
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
miany75 spune:
citat din mesajul lui Andrecluj Trebuie sa va povestesc, ca mi-s tare fericita. Am o prietena draga care nu reusea sa aba copii. Apoi i-a aparut un fibrom pe uter (v-am povestit in sarcina despre cazul ei), undeva pe peretele uterului, nu stiu unde de nu putea fi operat si imi spune ca a fost la 3 ginecologi, toti 3 i-au recomandat sa isi scoata uterul. Fata mea era tare tare trista si cum tocmai mergeam in Romania, i-am zis sa stea cu opeatia pana o vede ginecologul meu. Nenea dr ponosu' a zis ca are foarte putine sanse, da' se baga. I-a salvat uterul anul trecut si .... azi s-a nascut Sonia! Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa |
FELICITARI PRIETENEI TALE!! (uite inca o dovada ca DD are grija de noi de fiecare)
Dozz spune:
citat din mesajul lui ralu_seby Dozz, bine ai venit. Sa-ti traiasca piciulina Lidiuta, am o reteta cu Branca Ursului super, dc te intereseaza. O colega de la mine din birou a urmat-o luna si a ramas gravi. Naste luna asta |
Ralu_seby, multumesc de intampinare!
Pe mine m-ar interesa reteta respectiva; mi-o poti trimite, te rog?
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui ralu_sebyLidiuta, am o reteta cu Branca Ursului super, dc te intereseaza. O colega de la mine din birou a urmat-o luna si a ramas gravi. Naste luna asta |
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui ralu_sebyAndre, eu dorm in papuci, nici nu stiu despre ce crema ai povestit.. Sunt praf, am zis |
Lidia74 spune:
citat din mesajul lui dymomo77 Lidiuta si Danut iti tine pumnii. Daca iese fetita venim in petit iar daca e baietel ii dam jucariile noastre. |
DYMOMO multumesc frumos.
Fetelor e minunat sa stii ca intr-un spatiu virtual exista oameni care se gandesc la tine si care te sustin cu o vorba buna.
Andrecluj spune:
Lidia Eu deja fac joc de glezna pentru agitatia care va fi la tine, a se citi "agitatele", in fine, pic de somn si trebuie sa muncesc, intelegi tu ce vreau sa zic. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
miany75 spune:
Dozz bine ai venit la noi!!
Lidia mai e un produs natural, Donnavital se cheama ( la mine cred ca ala si-a facut treaba,alaturi de relaxare )
chiar asa,Andre de ce crema vorbiti voi ca si mie (ca la ralu) mi-a scapat...