Prietene la bine si la greu - 6

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns padi spune:

Citat:
citat din mesajul lui dragonitza

padi zice ca pe la 5 luni se cam consuma rezervele de fier pe care bebele le-a acumulat in burtica mamei, de aceea se recomanda sa le dam fier pe la 5-6 luni.

Multumesc, deci probabil la controlul de 5 luni o sa ne spuna si noua doctorita. Daca nu, intreb eu.

Fetelor, eu vreau sa ma scuz de pe acum daca intreb ceva ce s-a discutat deja. Daca s-a discutat, imi spuneti si caut eu frumos in spate, fara suparare. Stiu ca este plictisitor sa repetati acelasi lucru...dar cum noi suntem mai micute... eu am citit dar nu am retinut tot. Cand o sa incepem diversificarea, sigur o sa mai vin cu intrebari (eu citesc tot ce scrieti voi de diversificare, dar in capul meu este o mare nebuloasa). Sa nu va suparati pe mine.

Diana, analize nu mi-am facut. Tot ce este posibil sa fie ceva anemie. De ieri am inceput sa iau Ferro-Folgamma (mi-a ramas cutie de cand am fost insarcinata). Oare Magne B6 pot sa iau daca alaptez? Ia sa citesc putin prospectul...
Laura,multumesc de link. Fetelor care ati cumparat ochelari, bb-ii ii tin pe ochi? Ca Laura abia suporta caciula? Eu ma gandeam ca sunt de aia cu elastic, ca si cei de apa.
Adriana de Laura (08.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Padi Mie mi-a dat fier pt ca mea a fost dismatura si a a vut greutate mica la nastere. Este mai mult preventiv. In plus, eu nu am avut lapte.

Poze noi cu Pinky de la 4 luni (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=sBKDbH6wHNM" target="_blank"> Cezara "vorbeste" cu mami

www.youtube.com/watch?v=VqmBCcv5BkU" target="_blank">Cezara se pregateste de botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui padi
Sa nu va suparati pe mine.

nici o problema! Oricum toate cred ca intimpinam problemele deja discutate, si la care bineinteles ca nu ne mai aducem aminte cum se rezolva.

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

am intrat si eu sa salut fetele.
ionela cred ca poti sa spui si 1 san jumate'(daca primul se simte gol si al doilea parca ar amai avea ceva in el.eu zic 2 cand papa cam 20 de min.am citit pe un site ca un san se goleste intre 6-10 min de supt).
diana multumesc pentru raspuns.incerc sa imi fac curaj pentru ca tare as vrea si o fetita.
laurici ma bucur ca intru si eu cand mai esti si tu prin preajma.am vazut palarioara frumu pe rechinila scumpa.
stephy,frumosi tare micutii tai.am vazut si cum te descurci cu alaptatul baietelului.sa te faci bine curand.
la 10.30 plecam la doctor.cand ne intoarcem dam raportul.

Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)

poze geo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Primiti in club o mamica rupta de somn??? Danut mai nou adoarme cu fata in sus dupa care se intoarce pe burtica dar nu doarme mult si hop in patru labe si se pune apoi pe plans. Daca il pun cu fatuca in sus plange si mai tare iar pe burta nu mai vrea sa adoarma. In concluzie asa mi-am petrecut eu noaptea pana pe la 05.30 cand ne-am mutat peste tati.
La multi ani Vladut, sa cresti mare si sa fii sanatos.
Stephy ce falcosel e Iustinel frumusel... iar Stefi e o adevarata domnisoara.
Lumi sigur duce ea sacosele, ca doar e fata mare de acuma... Felicitari pentru asa o noapte de somn. Apropo au crescut mari dintocii?? Vrem poze .
Lavinia eu am ajuns la concluzia ca unii copii cum sunt rechinasa, Danut, Rares al tau(or mai fi si altii dar nu imi vine acuma) sunt facuti sa nu doarma. Iote la al meu nu mai are colici, au iesit dintocii dar a gasit el ceva de facut noaptea in loc sa doarma. Noi o sa pupam somn de la 22.00 la 08.00(ca Lumi) cand or avea piticii 2 ani. Cutumele alea batranesti cum ca asa cum e mama pe sarcina asa e si bebe se infirma(cel putin in cazul meu) ca eu am dormit pe rupte si am stat numai in pat si iote ce pui "somnoros" am. Da bine ca e sanatos si cand o mai creste om avea timp si noi sa dormim.

mami fericit de Dan Mihail 28.10.2009
Danut

Mergi la inceput

Hai mai Tina, de parca as fi mare personalitate..
Oricum io m-am bucurat tare ca ti-ai facut curaj si ai iesit cu fetele ieri, e un pas inainte sa te cunoastem mai bine!

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Dymo, asa am patit si eu asta noapte , am pus-o la somn pe burtica, incepe si se foieste, misca capu, se ridica in manutze in somn si balangane capu in toate directiile si io stau cu grija ca o sa loveasca capul de peretii patului, pe urma daca nu o bag in seama, incepe sa planga..Buun..o iau o alaptez o pun la loc, dupa 1 ora max incepe la fel foiala, o pun pe spate, o pun pe o parte, dar asa nu imi doarme bine..si uite asa pazesc eu patutu, cand spre dimineata de la 4-5 o iau in patul mare cu mine..si acolo se mai foieste da macar e sub ochii mei si nu poate pati nimic

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Azi e zi de vaccin . Iar eu am vizionat niste filmulete de cand l-am adus pe Danut din maternitate si nu imi vine sa cred ce micut era... Toate hainutele ii erau largi...

mami fericit de Dan Mihail 28.10.2009
Danut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Off...frate, incep din nou sa ma autosugestionez si sa imi reamintesc ca eu imi propusesem sa dorm o noapte intreaga abia pe la doi ani! Na...ce sa zic...se pare ca Rares nu vrea sa imi strice cu nimic prezicerile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Buna dimineata,

o perfuzie cu cafia va rog, tsttttttt, tsttttttt vorba dragei de Andre.
Eu n-am avut asa noapte de can avea copilul 1 luna....
s-a culcat 'reglementar' la 10.30, s-a trezit la 2 fara ceva cu picioarele pe sus (n-a avut scaun de 3 zile, el care face dintotdeauna fara nici un efort de 3 ori / zi - mama lui de mar crud, nu era vorba ca ala copt intarzie tranzitul?!? asta crud ce face atunci? ) si pana n-a mancat din ambii sani nu s-a lasat. bon, speram la o trezire la 6, dar iote ca s-a trezit apoi la 3.30, marait, dar a supt si a adormit. Apoi la 6 s-a trezit cu urlete de alea pe care le banuiesc eu ca-s de la dinti. De-alea asurzitoare.
De la 9 e treaz si rade . Eu mai putin.

revin

ah, Vladut

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput