Prietene la bine si la greu - 6

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns padi spune:

'Neata
pentru toata lumea!!!

Am vazut pozele de la intalnire. Frumosi bebici, frumoase mamici!!!
Aici, la mine in oras, noroc ca ma mai intalnesc cu mamici in parc, ca altfel... Mi-ar placea si mie sa ne intalnim, sa va cunosc (poate asa mi-ar fi si mai usor sa scriu), poate cand o sa avem drum in Bucuresti...
Vreau sa va rog ceva: imi puteti da si mie link-ul de une ati luat ochelari de soare pentru bb? Stiu ca s-a postat undeva, dar nu mi l-am salvat.
Si o intrebare: imi spuneti si mie pentru ce dati fier la bebici? M-a luat ieri la intrebari o mamica in parc: cum de nu dau fier, ca toti bebicii iau fier? Mie nu mi-a zis doctorita nimic. La urmatorul control sa o intreb?

Adriana de Laura (08.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

neatza...

va dau -ua cea de toate zilele cu mare drag...tuturor!

eu mi-as injecta si in vena...sunt franta de oboseala! rares nu a dormit din nou pana la 3...de la 3 mi s`a trezit din ora in ora, iar acum e la mine in brate, adormit...iar eu scriu cu o mana....

fetelor, ce poze frumoase, ce mamici cool...iar bebelusii sunt de`a dreptul adorabili!

monis, intr`adevar, daca locuiam in Bucuresti nu lipseam sub nici o forma de la iesirile voastre!

coque merci fain de reteta cu biscuitii...

ancutza fa repejor poze cu hainutele noi!

La multe lunite pentru fulgusorul sarbatorit astazi:

Vladut de ManyBany

Dankutza am vizionat filmuletul cu Cezarica...este o frumoasa!

na...ca am inceput sa scriu la 6...si am terminat la opt...va pup...zi frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

shtephy vizionat ultimele poze...pot sa zic ca mi-au placut...Iustin si Stefitza sunt extraordinari!te felicit inca o data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Neatza. Apa plata e servita!
Acum cand am si eu timp sa stau pana imi mananc "deliciosul" mic dejun voi nici n-ati scos nasul de prin paturi... (ce chestie, am vrut sa spun paturi in sensul de plapumi, se poate intelege si paturi=mobila...).

Tina, e tot ca la prima. Diferenta la mine a fost ca eram ceva mai odihnita (fara 2 nopti nedormite pe motiv de fals si adevarat travaliu, impins pe masa si toate alea) dar tot nu eram prea odihnita ptr ca Vlad racise chiar atunci si tusea f rau noaptea. Deci din nou 2 nopti mai mult nedormite...
Cel mai usor a fost a treia oara, peridurala sa traiasca! eram si odihnita, si cezariana facuta seara, dimineata faceam deja ture prin salon.

Stephy acum am vazut cum il alaptezi pe Iustin cu mana in ghips... O floare pentru mamica incercata! La Timi a fost tot generala ptr ca asa a vrut anestezista, nici n-a vrut sa auda de rahi si de peridurala nu mai vorbesc. Drept ca de data asta m-am trezit imediat fara probleme, nu mi-a fost rau, n-am fost ametita, ca noua, dar tot ii naspa sa nu fi "prezenta" la venirea pe lume a puiutului tau... La Teo cu peridurala a fost altceva, mi-au disparut regretele ca n-am nascut natural, a fost fantastic sa o aud, s-o vad...

Maria am nascut atunci cu Olaru, dr meu era Cioata. Tu cu cine ai nascut? Ai stat la ultimul etaj?

Padi, ceva analize ti-ai facut? Nu esti cumva anemica? Pupici sa te intremezi!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Buna dimineata!

Am baut o cafeluta,va servesc si pe voi!

Am dormit aproape la fel de mult ca si fiica-mea: de la 10 pana dimineata la 7:55!!!
Avem inca o premiera: pisicuta mea a plans ieri pt o jucarie care i-a fost luata,intinzand mainile dupa ea!

Acum ma duc sa o imbrac si plecam impreuna la piata,sa facem cumparaturi impreuna. O sa o pun sa care sacosele

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

dianar multam fain de apa plata!

Lumi, oo...ce zici tu de noapte intreaga...cand or veni si la mine zilele alea! Felicitari pentru premiera cu privire la jucarie...ce sa mai...ai fetita mare! Vezi sa nu ingreunezi printesa la piata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Niassa!

Many, nu esti singura care ii baga tatza pe gat noaptea de cate ori se trezeste...Si eu la fel, ca ce puii mei sa ii fac, daca e o foiala incontinua, si se freaca, freaca manutzele, se agita, foieste capu ca disperata..O mufez si se mai calmeaza..si uite asa dimineata dupa ora 4 o iau in pat langa mine ca din ora in ora e foita rau..

Diana, deci iar imi frec manutzili pana vad ce minunatie mesteresti!! Super, bine ca ai prins curaj si iti si ies bine Asadar in weekend distractie de voie..ce misto!
Am ramas masca , cat de bine ai tinut minte toate detaliile de la prima nastere brrr..prin ce ai trecut...brrr...Sper ca la fete a fost mai usoara nasterea..(edit, am vazut ca i-ai raspuns Tinei)..iote asa ne facem si noi curaj la a doua ceza'

Strumfi, asa e cu bbei astia..cand zici ca is mai linistiti si au si ei zile mai bune, cum se sucesc la 180gr

Bei da ce m-ati distrat, toate erati rupte 'in gura'de oboseala aseara..Deci tot sa o tineti in plimbari de astea

Ralu
, daca al tau a intins manutzele la laptop, a mea ar lua tastatura in brate la studiat si bagat in gura..Mai nou cum ma apropii cu ea in brate de calculator, imediat se apleaca de sus din brate spre directia tastatura ..deh..m-a vazut pe mine tastand de zor la ea ..cred io..

Mariaandrea, tare cu programu de dezblanare , nu ma trimiti si pe mine, ca de vreo 2 saptamani tot zic ca ma apuc sa dau blanita jos, si iote ca nu mai apuc...deh..si lenea-i mare..
Cat priveste faptu ca nu mai e caldura in casa, fiimea e la fel de foita, astanoapte a facut-o lata rau...se foieste, se miscoceste, nu are stare, da in plans daca nu o bag in seama..si iote asa leganam io la patut astanoapte din ora in ora..De mucioasa, e mucioasa in continuare, dar nu ii mai dau nici un medicament..decat apa de mare in nasuc si desfundat cu batista bebelusului..Are niste mucisori ascunsi rau, caci si cu batista bebelusului abia ies , tre sa aspiram ft bine, sunt si cam inchegati..asa se mai chinuie cand horcaie micuta
Da nu mai bag nici un panadol si alte alea..o sa treaca de la sine, de fapt m-a incurajat' si Stephy cand mi-a zis ca mucisorii pot tine si pana la 2 saptamani(ca daca nu imi spunea ea eu ma impacientam mai rau si sigur ajungeam iar la dr zilele astea..)
Cat despre cum gasim umbra, si fiimea imediat cum da cu ochii in soare incepe a plange de numa, i-am cumparat umbreluta care se ataseaza la carut, si o rotesc in functie de cum bate soarele..E mai ok asa ,doar ca din cauza umbrelutei nu o mai pot eu vedea in carut ce mosmodeste

Dymo , citind si reteta postata de Capisoneasca, cred ca poti pune fructoza (o gasesti de cumparat la aproape toate plafarurile) in loc de zahar(dar tre sa pui iar in cantitate mai mica decat zaharul ca e mai puternica la gust)..Si e iar ok , zic eu...
Vis-a -vis de simtit importanta, de alaltaieri a inceput si a mea sa se manifeste oarecum altfel..Seara sta mai mult cu ta'su, deci la el in brate aterizeaza de cele mai multe ori, si cand vede ca lipsesc din camera, cand ma intorc si vine sotu cu ea in brate spre mine, io ma hlizesc la ea si tot ii zic hai la mami ,si ea parca prinde asa putin viteza in fata,se apleaca spre mine..nu zic ca ma topesc toata cand vad ca imediat se opreste din plans cand o iau la mine in brate si cand o vad ce agitata e la ta'su in brate ca sa ajunga la mine..Si cu asta am zis cracra'

Ionela sa stii ca asa e u sotu, tre sa se simta el atot'zmau casei

Lumi si mie parca parca mi-a facut impresia cu luatu jucariei si plansete..da io inca nu cred ca e adevarat...Bine si a mea e mai mica decat Annabelle..

Cam gata rezumatu, ca ieri fetili au fost mai cumincioare cu scrisu, daca au iesit in parcuri si au avut dezmat la aer curat

Miany, ce faci?

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzi2005 spune:

'neata fetelor,

coc si eu o"placintica" dar am o durere de cap infioratoare
revin mai tarziu..

o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragonitza spune:

padi zice ca pe la 5 luni se cam consuma rezervele de fier pe care bebele le-a acumulat in burtica mamei, de aceea se recomanda sa le dam fier pe la 5-6 luni.

Am tras si eu cu ochiul la pozele de la intalnirea voastra ... supeeeeer ... mamici frumoase si bebici frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Padi, iote acilea :http://www. uvex-sport .ro/Ochelari_Sport-Ochelari_copii.html ochelarii care vroiai (scoti spatiile de la numele site-ului)

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput