Prietene la bine si la greu - 6

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariaandreai spune:

Ah si bineinteles am uitat ca nesimtita!

La multi ani sarbatoritilor de azi! (adica deja de ieri )

Maria si Miruna(11.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaandreai spune:

Diana, pe Vlad l-ai nascut cu Miculita? Cine era dr tau? Nu tre' sa raspunzi daca nu vrei. Am sieu curiozitati la ora asta in loc sa trec in patul conjugal. Dar gata, acum chiar plec

Maria si Miruna(11.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Buna seara si la noi

Am intrat sa urez LA MULTI ANI!! sarbatoritilor de azi (ieri de acum), a mea printesa e cam maraita de la vaccinelul de ieri si imi capteaza tot timpul si toata atentia.

maine tragem o fuga pana la bucuresti si ne intoarcem poimaine, dar numai asa pe fuga ca avem de vazut nasi, fini, cumetri, prieteni si tare mi-ar fi placut sa vedem fetili de bucuresti si puiutii lor, dar nu e timp.

asa ca pe toata lumea mamici si pitici ca nu stiu cand mai apuc sa intru (m-am apucat si de facut bagaje ca marti decolam)

de scump Maria 13.12.2009

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

lma vlad.micutul omulet e sarbatorit azi.face juma'de an si vrea sa ne arate ca merge-n picioruse.inca o vrea pe mami ca fel intai la papa si -i lumineaza ziua chiar de afara-i noapte.

Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)

poze geo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

noapte buna.

Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)

poze geo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Seara buna

Voi sa ma treceti la panoul de nesi!!!!
am urat doar unor(Danut) fulgusori La multi ani !
asa incat, cu scuzele de rigoare spun:
Chiara Ada de Andre
Ariana dr Lalu
Maya Teodora d Biara

Si Simona

Vazut mamici si fulgusori iesiti ca gazutele la soare. Super mamici si super bebei frumosi cu totii. Ce v-am admirat ca alaptati in public... eu stau prost la capitolul curaj d-asta. Cred totusi ca "sub acoperire" ma voi baga si eu...
Vazut Maya frumusica si dulcica toataaaaaa... o nebunie...

Raluci, la voi nu e cu programare la medic?

Ancutzo, tot imi era dor hai Ancutza! spor la recuperat

monis, ce tare suna: "la nimic nu ne-a folosit lectura"

Licurici ( na ca m-am adaptat si eu la noua titulatura) cred ca era gelor sotul pe forum.. si doar verifica daca ai renuntal la noi pentru ca asa vrea el,.... barbatii astia

Ramo C, dar si ce copil cuminte si ascultator si muncitor va fi Domi... de te vom invidia toate peste cativa ani... noi ne vom plange de traznai si tu te vei lauda cu realizarile lui Domi... sa compenseze noptile nedormite de acum

Tina, ce tare esti cu " a mancat 2 sani" ... pai da... noi nu prea putem spune in ml cand alaptam 9 nu putem deloc) dar la asta cu 2 sani nu ma gandisem... un san jumate e ok????

Dymo, ce frumos ca Danutul se ascunde in brate

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

PARC

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
FRUMOSSSS

Noi ne intalnim maine cu ghioceii in IOR

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Buna seara,

Sunt varza,da' rau nu asa!N-am citit nimic.Abia m-a lasat o durere de cap,care m-a chinuit toataa ziua,plus ca am umblat creanga prin oras cu cei 2 plozi dupa mine si apoi colegu' s-a gandit sa faca si el o fapta buna si mi-a instalat windows 7,asa ca n-am avut acces.
Cu intarziere urez si eusarbatoritilor de ieri si pt ca trecut de 00.00 sarbatoritilor de azi

De la noi nimic nou...ma duc sa citesc cate ceva,poate zic si eu 2 vorbe azi-maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Ce zi frumoasa de plimbareala ati avut fetelor!
V-am admirat in frumoasele pozici ,sunteti superbe iar fulgusorii mai ceva ca voi

Am pus si eu niste poze noi incepand de aici si cateva de la botez .

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Diana ce poveste emotionanta si spusa foarte frumos. Dar ce pacat ca dupa ce ca ai ajuns la cezariana ,a trebuit sa faci anestezie generala.La fete ai facut rahi peridurala ,nu?
Am remarcat ca ai fost asistata de cadre medicale faine plus copil vazut la 3 ore ,ceea ce nu prea se intampla pe la noi.
Sa-ti traiasca multi ani sanatosi si fericiti toti trei prunci.

Si eu te banuiam de o noua asociere cu Nicoleta ,spor la treaba si asteptam frumosul rezultat pe frumosul manechin

Cuscri multi Sabinutei safe vesela si linistita.

Mariandreai te-ai dezblanit ,zici
Ce bine ca esti asa sociabila cu mamicile de bebelini ,eu nu prea indraznesc sa intru-n vorba

Ionela ce face Mihnea?Te mai pandeste cand papi?Caputul a trecut?

Lauradi ce bine ca te descurci cu copiii afara

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput