Prietene la bine si la greu - 6

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Intre timp, de cand am scris eu - si am uitat sa dau send - a venit pediatrul.
Sa va zic si voua ce si cum, dar din pacate a venit pe neasteptate si nu aveam lista de intrebari completa... asa ca nu l-am intrebat prea multe...

si fac si capitol nou curand, ca de prea multe oricum nu sunt in stare

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Off,mai fetelor,ma faceti sa-mi fie rusine ca m-am laudat cu atata somn cand voi va chiunuiti cu atatea treziri
Pup mamicile obosite: Lavi,Laura,Dymo si Monis

Dintocii cred ca sunt cam jumatate din dimensiunea normala,doar ca,in momentul in care vede camera,se opreste din orice activitati,si pozeaza ca o fata foarte serioasa!

Cu plansul dupa jucarie...de fapt nu era jucarie,era origla,eu tocmai trasasem linii la caietul in care scriu ce papa,si ea a intins manutele dupa ea.I-am dat-o putin,dar nefiind o jucarie,am luat-o dupa cateva minutele...a inceput sa planga intinzand manutele dupa ea,si a inceput sa rada cand i-am dat-o inapoi.

Nu mai stiu cine era ingrijorata ca nu se intoarce copilul...a mea are acusica sapte luni si se intoarce doar de pe spate pe burta! Cand nu mai vrea sa stea pe burta,ia o pozitie de avion si incepe sa planga!

Padi,stai linistita si intreaba ce vrei,nu se supara nimeni!

Felicitari Bucurestiul pt ieseala,m-am delectat cu pozicile voastre si ale superbilor fulgusori

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Buna dimineata si de la noi! (daca s-o putea numi asa )

In primul rand ii urez lui Vladut si o pe mami a lui

apoi ma vait si eu, ca multe altele, ca Alex n-a dormit mai deloc azi-noapte, s-a frichinit continuu, m-a supt de tz-shpe ori, de am facut iar rani la sani e bunica mea la noi, asa ca i l-am plasat si bag cornu-n perna.

sa-l si laud ca a papat iarasi o nectarina intreaga. maine ii dau avocatele, sper sa se fi copt

nu-s in stare de mai multe, poate mai tarziu

o pe Shtephy, la care am vazut pozici frumoase frumoase

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Neata
Iustin ,Stefi si cu mine va multumim mult pt frumoasele laude si comentarii la pozici ,m-au uns la suflet

Imi pare rau cand aud ca va chinuiti asa noptile ,trebuie sa fie foarte greu.Eu dorm in pat cu bebe de cand cu accidentul meu si nu am treaba cu el.Doarme bine ,cere de 2 maxim 3 ori cate o gura de tzitzi asa de control.Uneori il mai apuca foiala sau incepe sa planga dar se linisteste imediat ca doar sunt langa el

Dankutza am ras de ce ai povestit cu masa de noapte ,dar de fapt e de rasu-plansu ,Biata de tine esti extrem de obosita.

Tina te astept cu raportul ok

Lumi daca azi cara sacosele ,maine-poimaine merge cu banuti in buzunar la piata

Licuriciu si sotul meu se crede de multe ori atot'zmau casei cum zici tu .Pup rechinasa sa se faca bine

Lavi ti-as fi zis ca-i de la vaccin foiala de azi noapte dar la voi e cam obisnuita asta .Of ,of ...

Diana sa ai spor la treaba da' sa stai cu ochii si p-aci

mamicile care inca dorm la ora asta de frante ce erau aseara.

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

ca veni vorba de avocate, probat ieri gustu noi si la rechinasa si la noi..Io am zis cah..fiimea la fel..apoi m-am ofticat si i-am amestecat frumos avocado cu banana care ea o savureaza cu placere si a mai papalit asa putin din verdeata....Ce sa facem..Am decretat ca banana e singura papica mancata cu mare placere de fiimea..Iote ashea e marea D la noi

Monis nasoale cu neiesitu asta la pampers..Nu stiu ce sa iti zic ca fiimea nici copt nici crud nu agreeaza marul, deci nu pot sa zic ce a fost la curu ei...

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Buna ziua si de la noi,

Multumesc pentru cafea. Prinde bineeeeeee.
Intru si eu in categoria mamicilor cu bb care nu dorm noaptea. Ne trezim si noi din doua in doua ore. Are si un somn agitat: da din maini si picioare, isi tot invarte capul.

Vazut pozici de la ieseala mamicilor. Foarte frumos.

Am de schimbat un bb kk-cios.

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

bei..si sa ma mai plang de ceva..Stiti cat ma hlizeam eu auzind la voi in timpu sarcinii ca vi s-au marit talpile???..Nah..ca io dupa marea zbortaiala, am mai crescut cu jumate de masura la incaltari..Si abia recent am descoperit asta, ca la cizme erau putin largi afurisitele..cum am trecut la balerinii mei cei frumosi si de anu trecut..nu imi mai vin, de fapt imi vin, dar ma rod in fata la degetu mare de nu pot merge mai mult de 10 m cu ei, asa incomozi is...
Bun..am purces la cumparaturi de alti balerini numa buni de impins la carutz( de toace nu poate fi vorba..), si cum in romanica nu se mai aduc/fabrica marimea 36.5, mi-am luat unii 37. Frumosi o pielicica moale moale ca de putza de maimuta, decupati , comozi de numa...Ce credeti dupa o singura purtare?????S-au largiiiiitttttt, de imi ies din picioare..Un sac de bani dati pe ei, am umblat 3 zile sa ii caut si sa ii cumpar...si io tot desculta is, ca nu au nici o baretuta nic care sa ii tina dupa picioru meu...
Iote asa am patit: de nervi altii nu mai caut, umblu desculta, ori imi pun vata in varf si uite asa ii port pana la vara cand oi trece la sandale(daca imi mai vin si alea)

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

licurici mama, stai bine, eu am ajuns de la 38-39 la 40 indubitabil
evident nu ma pot incalta pt moment decat cu niste adidasi
eu tot sper sa revin

si-acu

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

7

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput