Adoptia unui copil bolnav

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

gabriela42, ai suferit vreo cadere psihica, vreo depresie in viata?
Ai simtit vreodata ca NU MAI EXISTA SOLUTII? Ca totul se prabuseste in jur si ca ai vrea sa fugi?
Esti totusi, prea dura, chiar si cand oferi solutii.
Ai in ingrijire un copil cu nevoi speciale?
Daca am fi toti atat de atotputernici, de stiutori, de empatici... n-ar mai exista abandonuri. Ar fi totul roz si fain.

Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
www.dropshots.com/asteryaro6" target="_blank">(7) MY HERO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

acuma a fost la tv cazul unei femei care a desfiat copilul pt ca a vrut sa se concentreze asupra carierei. adoptase pt ca isi dorise temporar compania unui copil

na, despre asta pot spune multe

despre o mama care s-a luptat 10 ani nu pot

ideal ar fi sa poata da statul in judecata pt bani multi, da multi nene, sa poata sa plateasca ingrijitor la copil 24 de ore din 24, tratamente, internari, terapii, psihologi pt ea si restul familiei sa ii ajute sa mearga si ei mai departe sanatosi, tot ce trebuie pt tot restul vietii copilului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Kariguld,, de acord cu tine... Ar fi mai constructiv sa discutam despre solutii, decat sa tot aruncam cu pietre. Este si inutil, chiar, ca situatia este deja creata.

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela42 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Solutii la ce?

Femeia a cerut in instanta desfacerea adoptiei, si are proces la tribunalul din Hunedoara.

Daca tribunalul va admite cererea ei, copilul va deveni al statului, numai el il mai poate ajuta si presupun ca stiti si voi care ii va fi soarta.

Daca tribunalul nu va accepta propunerea ei, ar putea exista solutii de a o ajuta financiar sa-i asigure tratamentele specializate de care are nevoie copilul, dar, ruptura intre ea si copil s-a facut deja, din moment ce doreste sa scape de el. Deci aceste ajutoare nu stiu daca sunt bine venite.

La ce ajutor te astepti Chris sa primeasca cand ea doreste raspicat sa-l abandoneze? A depus cererea la tribunal, nu-i asa?

Sau poate te gandesti la oameni cu inima mare care sa o ajute cu bani, sau la o sponsorizare de undeva pt a-i asigura pe viata spitalizare si tratament, sau sa obtina sume frumusele de la stat tot pt interesul copilului...cam astea ar fi solutiile..Dar repet, oare ea isi mai doreste ajutor pt copil?? Cred ca cererea ei spune multe si in interviul acordat nu cere ajutor, solutii, cere doar desfacerea adoptiei, la asta vrea sa i se gaseasca solutii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

si eu sunt de parere ca ruptura s-a produs si deacum tavalugul se va mari, precum bulgrul in cadere libera.De ce spun asta, pentru ca daca ea vede doar ce e rau in fata, si mereu o priveste ca pe cea care i-a distrus viata, ura si reactia ei o va face pe fata sa faca rele, din ce in ce mai multe, asa zisa mama, o va ura si mai tare pentru ca face rele, fata se va inrai mai mult si se va razbuna pe cine altu decat pe cineva mai mic, pe fratele ei mai mic, si asa roata se invarte.Cu dragoste si rabdare se pot multe, cu ura si distrugere, aduci ura si razbunare...mai ales atunci cand terenul e propice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Diciu, ai spus lucrurilor pe nume. Asta e realitatea, doamna a actionat deja in justitie, nu mai are rost sa ne invartim in jurul cozii : ea nu vrea solutii pt copil, vrea sa abandoneze copilul pt ca s-a saturat.

As fi avut o cu totul alta atitudine daca s-ar fi saturat si ar fi explodat in alt mod : aceeasi actiune in Justitie, scandal in presa pt a abtine un ajutor pt fiica ei. Nu pt anularea adoptiei.

Si ajungem la topicul meu cu iz de manea: nu ne-am nascut in locul potrivit. Din pacate!

Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/ ***** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA

Nasterea ariciului Vladimir ***** ***** Anna, o nastere cu viteza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

mie nu-mi vine sa cred ca voi, care sunteti mame la randul vostru, ganditi asa.

n-as putea condamna pe cineva in veci. nu pot face acuzatii, chiar daca nu-s de acord cu desfierea. nu pot si gata. mai sper , ca ultimul samaritean ca poate, poate totusi daca cineva ar gasi solutii si i-ar vb acelei femei, ea nu ar mai apela la acea solutie extrema.

fie sa ne lepadam de toti cei cazuti la pamant, ajunsi sa ia hotarari extreme, sa ne prefacem ca nu exista, ca cei doborati nu merita nici o sansa.
si viata merge inainte, iar dicolo de mine si de tine se intampla drame si tragedii, cu mult peste imaginatia noastra. sa nu uitam, ca ziua de maine nu e a noastra.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat
sa nu uitam, ca ziua de maine nu e a noastra...

...dar speranta nu ne-o poate lua nimeni.
Aceasta copila a fost condamnata la moarte de mama naturala care a abandonat-o, de mama adoptiva, care vrea sa o abandoneze si de statul roman.
Inteleg ca si femeia trece printr-o drama, dar de tragedia fetei ce sa mai zicem ? Aplicam legea junglei : cel mai puternic invinge, cel mai slab, piere.
Fereasca Dumnezeu de asemenea tragedie, dar M. consuma f multa energie pt a desfia copilul. Aceeasi energie putea fi folosita in binele copilului.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Oare mamele dezamagite de reactia femeii nu ar face mai bine sa ofere solutii reale? Adica de genul, uite ma ofer eu sa infiez copila, sau ma ofer eu (pe rand cu alte mame) sa petrec cate o zi sau sa o duc la un centru, acum sau peste 18 ani , sau ma ofer sa ajut sa dea statul in judecata pt a castiga niste bani necesari internarii, sau ma ofer eu sa discut cu mama, sa o consolez sau sa scot copilul sanatos in parc intr-o dupamiaza ca sa se duca M la doctor c fata mai mare, sau etc. Dar multe nici n-ar lasa un alt copil needucat, cu caciula la 20 grade sa se apropie de copilul lor ca sa nu le strice obiceiurile bune, d'apai sa si le strice cu un copil bolnav...
Cine se ofera din mamele prea bune sa infieze fetita sau oricare alt copil bolnav abandonat prin orfelinate? Nimeni, bineinteles doar lectii de protejat balene si altele...

Mergi la inceput