Prietene la bine si la greu! - 4
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ancutza_Bro/Ancutza_Bro.jpg)
Ancutza_Bro spune:
breee...da' voi va faceti de cap nu gluma...pai eu nu mai termin de citit...cand sa mai si scriu?
bag si eu un rezumat la rezumatul rezumatului si zic asa:
first of all Dominic
sa fii sanatos si sa o bucuri pe mami toata viata
K astept sa vad tzutzupidul imbracat "Violet" ...multam pt listuta
Lavi da-l incolo de cuptor, microundele "nu e bune" ...bine ca sotul a fost
zici ca peste doua saptamani vii la Bicaz...s-ar putea sa fiu eu la Iasi, poate ma prinde week-end'ul pe'acasa...mai stii? vorbim atunci...eu sper din suflet sa reusim sa ne vedem
fetele din Iasi: Ionela, Ramonik, Lumi, Dymomo, Lalu, Strumfy, Monica_80 cred ca ajung in Iasi saptamana viitoare...va dau eu de stire, nu scapati de mine ... iau si laptopul dupa mine (Diana), pai nu pot trai eu fara voi
...daca ne organizam cum trebuie si nimerim si o zi calda poate ne vedem toate...tare mult mi-as dori...v-am pupicit virtual deocamdata
Laurica ce nasol cu mucisorii astia, uite zice Ionela de Colargol...poate merge si la voi (si cica e si ieftinache) ... sanatate multa!
Lauradi felicitari pt Ralu cea razacioasa ...sa inteleg ca nu face nici o branza scotch-ul pe urechile copiilor
Diana superbi copiii tai in cada toti 3... la Timi pe post de Spiderman chiar nu m-am gandit vreodata
Miany felicitari! esti o mamica in toata puterea cuvantului (spus de micutul David)
Dymomo da' ce de'a treaba ai cu pozele si cu acumulatorii si cu calculatorul..of of mai mai ...las' ca reusesti tu...probabil nu mai ai driverele de la aparat (ce tip de windows ai instalat?) ...nu mai ai CD-ul de la aparat? daca il gasesti, instaleaza-l si o sa mearga apoi...
Ali mi se pare normal ca Mihai vrea in fundulet, doar e baiat mare...lasa-l si tu sprijinit de o perna si da-i ceva jucarii...sa vezi bucurie pe el
mariaandreai e superba Miruna cu ochelari de soare ...felicitari pt rostogolire
Lumi i-a placut printesei piure-ul de mar, piersica si banana?... eu numai cand ma gandesc cat e de bun ... va
Ralu_seby eu te declar campioana la placinte
raluci si eu sunt cam asa cand vad ca dupa fiecare baita parca are mai mult perisor...ma bucur ca ii creste repede si parca tinde sa se cretofoleasca
... abia astept sa-i fac motz
Lili nu spun cu mandrie asta, dar mai mofturoasa la mancare decat mine nu exista pe lumea asta...sotul ma cicaleste mereu.."tu ce mai mananci azi? ca tie nimic nu-ti place!"
Ramonik poti sa faci pe dracu'n 7 daca vrei, numai sa va vad si eu la ochi
Cuscri eu inca astept sa ma delectez cu ginerica botezat si pozat ... mai pupam odata manutza ca sa fie totul bine cand iese din ghips si vei putea schimba printul fara sa te mai uzi pan' la chiloti
multumim, chiar ca o sa fie o mini-vacanta
Ionela nu face ea surubelnita cartofi prajiti dar e buna la casa omului, mai ales ca acusi ne mutam (sper) si o sa avem nevoie de ea...stiam vorba cu cartofii dar mi-a placut cum ai explicat
na ca s-a trezit maimutica mea...o intrebare: la voi decurge la fel de usor schimbatul pampersului? la noi e o adevarata aventura...Sabina se intoarce pe toate partile si ajung sa il schimb cu ea pe-o laterala ... ca sa nu mai zic ca ii dau un crac de la pantalonasi si pana sa i-l pun pe-al doilea ea il scoate pe primul
si tot asa ...
pupam fetele toate
ps: oare cate pagini s-au mai scris cat am copt eu placinta?
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danangie/danangie.jpg)
danangie spune:
PENTRU FETELE DIN BUCURESTI! HELP!
Fetelor din Bucuresti cunoasteti cumva vreun cabinet stomatologic in apropierea aeroportului Baneasa sau Otopeni? Sa nu fie chiar in buza aeroportului dar nici sa trebuiasca sa strabat tot Bucurestiul. E destul de urgentttt. PLSSSSS!!ADRESA SI NUMAR DE TELEFON1 MULTUMESC!
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)
![](images/user_woman.png)
ralu_seby spune:
Ancutz, gand la gand, ezact asta ziceam si eu de schimbatul pampersului, ca a devenit o adevarata provocare
Diana, poate sunt mai tampa (abia ce ma credeam olecuta mai desteapta ca stiui faza cu binarul), ma uitam pe Mytoyz.de si cum nu stiu deloc germana (da vad ca se mai apropie unele cuvinte de engleza), nu vad optiunea de a schimba limba de afisare a produselor. Are aceasta optiune? Ca dc ai zis ca vine coletul acasa si e 16eur transportul indiferent de cantitate, m-as cupla cu fina sa luam la puiuti cate ceva. Multuuu!
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
miany75 spune:
am revenit un pic...
am adormit puiul..vreau sa-si faca somnul de amiaza in casa (daca reusim,ca ne-am cam obisnuit sa dormim doar pe afara ,la aer)..sa vedem daca tine..pana atunci...sa-i dau bataie ca i-ar se umplu paginile si nu stiu cui si ce sa raspund...
raspund anapoda..asa cum imi vin in minte...dar ,voi sunteti fete de treaba si intelegeti...
va multumesc pt.felicitari!! Mi-a inseninat ziua minunea asta mica a mea!!! Vb.Dienutzei ,parca, daca nu l-as iubi atat uneori as simti ca (,)clachez...in astfel de momente ,te bucuri pentru ca esti Femeie si ti-e dat sa traiesti atatea sentimente si momente unice..ii multumesc lui DD ca mi-a daruit fericirea de a fi mama...a meritat asteptarea..
( si ca o paranteza,nu pot sa le inteleg pe femeile care nu-si doresc copii,care se multumesc doar cu realizarea profesionala...eu zic ca nu esti implinita pe deplin ,ca femeie,daca nu dai viata...parerea mea)
Ionela stii vb aia..pt toate exista un inceput,sau una care mi-e imi place mai mult: "never say never"
SIMINA parca tu intrebai de apa..da,david bea apa...ii place,in schimb nu vrea sa bea ceai ( am incercat in perioada colicilor,dar nu l-a vrut si am zis pas)..
Ramonika tare faza cu "nucile"..si eu sunt prin zona ,dar sunt mai putin modesta ca tine, si zic ca am niste "mere romanesti"
Monis vazui si eu filmuletzul cu santi, dar, deh ,amnezia asta nu-mi da pace...ce mutrite dulci face el acolo!!
p.s. succese in continuare!!!
Biara as vrea eu sa il prinda nunta lui David in viatza...ceea ce nu e imposibil ,daca fii-meu o ia pe urma altor etnii si se insoara asa dupa ce isi face "boletin"...radem si glumim,da sper ca n-o va face!!; ms de pm
Andre mda..am asteptat sa treaca cele 6 luni si intre timp ,am mai intrebat in stanga-dreapta..si inca deliberez...asta mi-s eu...
Unde zici ca fusei?! la plaja?ufff... asta se compenseaza cu broscutzele...
Lauradi,dupa cum vezi am aparut...incerc sa coc si eu o placinta,ca-s la mare trecere pe aici...am admirat pozicile voastre,sunteti niste frumosi ( nu am avut timp de comenturi ,sorry)...
Vizavi de carte,vedem ce mai zic si fetele..
lavi da-l incolo de cuptor;bine ca e pace in familie!!
Ralu_seby ce-mi plac placintele tale!!! Spor la copt!!
ANCUTZA o surublenita,un cui ,o masa,un beibicuc...etc si uite asa va fi plina casutza voastra pe cand va mutati..(DD ajuta!)..ce mai face Sabinutza?
trimit ca voi imediat incheiati capitolul...plimbari placute si degustari reusite ,fetelee!!!
miany75 spune:
mda..se duse pe sfarla planul meu....a dormit exact cat am scris eu mesajul,adica vreo 30 min...afara,baga vreo 2-3 ore ....dati-mi vreo idee cum sa il prostesc....in afara de scosul pe balcon sau in fata geamului..nu tine...
acum se invarte prin patut si rade si chiuie...gata..ma striga!!
Flavours spune:
hello girls,
multumesc de invitatiune aici.
al meu bebe e ciudatel in ultima vreme in sensul ca nu mananca... se vad gingiutele foarte albe, dar nu rosii si inflamate... sper sa fie doar ceva legat de iesirea dintilor si nu vreo porcarie legata de vaccin. ieri a fost in greva destul de mult (24 de ore - 600 ml lapte)... azi parca e mai mancacios un pic.
mi-a spus cineva sa iau nu stiu ce cauciuc de mestecat de la nuk... cica i-ar ajuta cu dintii, numai ca nu am inteles exact ce sunt mestecatorile astea (nu sunt jucarii pt dentitie).
in rest toate sunt la locul lor. diversificarea e ok, desi s-a zis cu lenea mea...
apropo de cantecele pt copii, eu nu stiu decat in padurea cu alune si mos craciun cu pelte dalbe (cutiuta muzicala ma streseaza cumplit si nu pot invata cantecele de acolo)... mos craciun este hit chiar si acum. i-am luat o jucarie zornaitoare cu cauciuc si cu forma "schimbabila" de la mothercare. urmeaza o broasca pt cadita.
mami de Tudor (04.11.2009)
dymomo77 spune:
Ramonika esti tare cu "nucile". Eu inainte sa raman borti aveam una pereche mere(mai modeste insa) acu daca alaptez culcat iti dai seama ce am... dupa alaptare vad eu cu ce raman(da tare cred ca tot cu niste bretelute). Partea proasta e ca al meu sotz prefera femeile mignone, filiforme si cu sanii mici( adik cum eram eu inainte ca acu is doar mica de inaltime).
mami fericit de Dan Mihail
Flavours spune:
de curiozitate intreb: mai este vreun omulet nebotezat? sau al meu e codasul?
mamica lui Tudor (04.11.2009)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristina_boc/cristina_boc.jpg)
cristina_boc spune:
Am intrat si eu rapid sa va salut.
Piticul meu tocmai s-a trezit, dupa 15 minute de somn. Ma duc sa fac o plimbarica cu el pe afara.
Deci am trecut de perioada cand bb stateau cuminti: de acum risc de cazaturi, inec, masini etc. Si eu care credeam ca va fi din ce in ce mai usor
Oricum ma inscriu si eu la bb 2. Tati e de parere ca de la 2 in sus.
Apropo de baita, eu pun cadita in cada mare si asa il spal. Imi uda tot dormitorul, plus ca era naspa caratul de apa in dormitor.
Eu ii dau la bb numai Vigantol. Calciu si Fier nu.
Astept sa treaca raceala lui, si pe urma o sa vad cum fac. Daca papa de la san o sa il mai las asa. Am fost azi la pediatra si a zis ca gatul este OK. Urmeaza inca o vizita azi la dermatolog. Andrei s-a umplut iar de bubite.
RamoC, tare fain ai povestit tu acolo. LA MULTI ANI soricelului.
Tre sa fug ca urla bb.
CRIS ,
Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Flavours de curiozitate intreb: mai este vreun omulet nebotezat? sau al meu e codasul? |
![](pupic.gif)