Prietene la bine si la greu! - 4

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Miany eu pe Danut il "prostesc" tragand draperiile si doarme legat 2 ore, doua si jumatate. Nasol e ca am draperii numai in dormitorul mare si deci ne mutam pt somnul de dupa-amiaza. Acu de ex doarme de pe la 13.30 si nu da semne de trezire. Dar si la noi asta e descoperire noua(de vreo doua sapt) ca inainte ma chinuiam la el in dormitor si numai dc deschidea ochii si vedea lumina gata cu somnul.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ralu, n-au alta limba decat germana sau eu una n-am gasit. Mie imi e ok, stiu atat germana cat sa ma descurc pe site-urile nemtesti. Poti folosi google translate, si obtii asa ceva: edit. am vrut sa scriu linkul dar iese un mare fas. Intri pe google.ro, sus in dreapta cauti traducere, in bara de traducere scrii adresa url a site-ului de tradus, selectezi limba din germana in romana si gata. La unele traduceri mori de ras, dar cat sa-ti faci o idee e bun.

Lalu, da tie iti spusesem de ceva vreme de Mytoys, ma bucur ca ti-am fost de folos!
Eu de la ei ptr Teo am luat jumper si o jucarie ptr patut lampita de veghe cu lumini si muzica.

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

miany ai si tu dreptate, doar ca pana ne mutam le depozitam pe toate in camera unde stam..o sa-mi fac rafturi pana'n tavan daca se mai aduna multe

Sabina e toata o vorbareata si o hilizita...a inceput si ea sa spuna mmmmhhh...mmmaaa...mammmm..si deocamdata s-a oprit aici dar progresam
David este si el un frumos si are niste ochisori

Ralu_Seby ma gandeam eu ca de-acum toti fac giumbuslucuri la schimbat si imbracat ...si asta e doar inceputul

vroiam sa va mai spun ca mi-am mutat toate pozele de pe fulgusori si nov.dec pe contul meu...imi pare rau de comentarii dar le am in suflet intiparite si sunt convinsa ca vor mai veni si altele...

si mai am o intrebare : daca mi-a iesit prea mult piure de legume la babycook, pot sa pun la frigider si sa-i dau si maine sau nu pot?

merci

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Asa, si acum, sa o luam de la pagina 1.

Sa va fie de bine cu capitol nou!

Ramo_Arad, te-am trecut in listuta, gata! (ce gagica lunguiata ai...sa-ti traisca )

Monica, Doamne ajuta cu hemangiomul ala pacatos, sa scapati de el!
Sunt convinsa ca in Georgia altele vor fi posibilitatile medicale, fara discutie...nu ca la noi...mama lor...

Cory, asa e cu diversificarea asta...cu rabdare (si cu paine .....noi azi am trecut la combinatie de morcov cu para...ca deja ieri, la a3a zi de orez cu roscove, mi-a urlat de parca ii dadeam pelin. Azi, in schimb tipa si dadea din picioruse sa-i mai dau. Ce chestie, cum comunica ei. Si cum ne dam noi seama cand le place sau cun vor ceva, sau cand nu le convine....Ca niste oameni mari

Alexa, nah, zic si eu ca Monisu, nu gasesti vreun ratzept de dobrogeana pe net? (sau deja s-a rezolvat treaba si ma trezesc si eu, de umplutura? ) burtixu'!

Siminooo...baga niste lecitina pt memoar, ca de la o varsta, nu vezi ca nu mai tine? ..hai,

Diana, asa asa...nici la iarba verde sa nu te dezminti de pretine . Poze frumu, frumu!

RamonC, nu stiu de salcami, io in parc am vazut numa' liliecii infloriti...si mi-am adus aminte de Mirabela Dauer
(eu nu posed steri..asa ca nu am cum sa te sfatuiesc )
LMA pt soricelul Domi!
Fete, apropos de ochelari...ca ma tot gandesc...intre copil in soare cu ochelari si copil la umbra, ce alegem? Parca nu era indicat sa tinem copiii in soare pana l nush ce varsta...sau cum?? (asta e tot din capitolul "Stupid me"...

Dy, vaz ca ti-a raspuns si RamonC, asa pateam si eu la mama...cand conectam laptopul tb sa sun la ei sa ma gaseasca cu noul IP.
Azi i-am dat si eu para (in combinatie cu morcov), chiar sunt curioasa cum va reactiona...asta apropos de reactiile copiilor
Ai citit cu body-ul, da? (hai ca poate reusesc sa pun si poze )

Marijan, scuze...am modificat!

Ionela, succes cu lipaiala merisoarelor . Jucarii de baie are si Rares....sunt vreo 5 ratuste care stau pe marginea cazii mari...el se tot uita la ele cand ii fac baita, dar cand i le dau apropii de el, nu schiteaza nici un est, tot cu ochii la alea multe e. Abia aseara ce a bagat-o pe una in seama cand i-am intins-o, a apucat-o cu manussa si a dus-o la gurita

Dragonitza, nu cred sa te fi zarit pe lista noua...dar parca nici pe cea veche nu erai. Ia spune-mi, inainte sa se schimbe cpaitolul, vrei in lista noua?

Tina, si tie scuze, voi corecta. Mersic de atentionare!

Monis, sa stii ca m-am uitat la molutz dupa jucarii de 6+, dar nu am vzut nimic care sa-mi faca cu ochiul...majoritatea erau ba de atasat la carut, ba la tavita scaunului de masa (cand sta in fundulet)...ba de sprijinit cand deja face 2-3 pasi...si cum al meu..deocamdata...nu face singurel, nici una, nici alta...am zis ca nu-s chair potrivite pt fix 6 luni. Oricum, tind sa cred ca am un copil atipic. Are patul plin de jucarii si lui ii place una singura, www.bebecarucior.ro/download/eccatalog/166231_LRG.jpg" target="_blank">asta. Este mega-extra-super limbosit..si nici nu il pot spala la masina, caci e din ala cantaret...

Stephy, da, sa stii ca mi-a mai trecut asa, un pic...si cred ca azi-noapte nu am mai dormit stramb, ca gata, mi-a trecut

Lavi, pozele ie la procesat..stai sa termin placinta...nah, ce vrei?

Ah, Cuscris, da...noroc cu tine, covoras din ala am vazut si eu, la MiniBlu...ala mi s-ar parea mai potrivit pt acum...cand suntem intre activitati (vb. de mine, adica de gineri-tu. Nu stiu daca si pt Iulian o fi ok, ca ma-sa vrea de mozoleala, nu de sters praful, n-auzi?)

Lauriciu, mersic!...hai, cu spor, sa dovedesti pe zmeul cel mare! Si sanatate Amaliei!

Gabitza, succes in toate acele activitati mentionate!

Apropos de combinatii de fructe (Cory, )....eu, pana acum i-am combinat mar copt cu morcov si cartof dulce, facute la abur. Ah, si para cu morcov. Am inteles ca putem da si piersica, nu? Eh, intrebarea zilei este "cum preparam piersica?" I-o dam fiarta (asa, ca in compot, si apoi o pasam) sau o pasam direct, cruda? Sau incercam si asa si asa, si asteptam reactiile?

Biara, Doamne fereste..ce sperietura ati tras! Bine ca s-a linistit pitica!

Ca o paranteza.....cred ca astia de la Nan au bagat somnifer in laptele de la ora 10. Doarme fi-miu de la ora 11...eu is abia la pag.6...

Ali, bine ai venit aici! O sa te trec si pe tine pe listuta. Daca insa nu apuc, roaga tu pe deschizatoarea de capitol nou, bine?

Coque, si eu, ca si tine, astept raspunsul cu locatia parcului...poate-poate mi-oi fce curaj si vin cu si cu carutul in portbagaj...[up]

Na-bo, sper ca mama sa fi invatat lectia, ca am mai luat inca un avocate ..de data asta pt fi-miu (habar n-are el ce-i pregatesc eu )...si sa nu mi-l mai arunce, daca il mai nimereste moale, cand mai vine pe la noi ....

Raluci, marul crud cu piersica, de care zici ca vrei sa i le dai lu' Bubu..cum le faci? Tot asa, gen piure, pasat? ()

(asta cu piersica si cu ochelarii sunt problemele zilei, la mine, ati observat, da?)

Miany, sa-ti traiasca bunicul! Si sa va fe de bine distractia de la tara . Plecam si noi in w'e, tot la tara, sa ne grataragim de 1 mai, abia astept. Ce fain ca a zsi David "mama"..abia astept sa va anunt si de Albastrelul meu....el deocamdata zice doar asa...cand plange de foame..."moaa-moaaa"....

Ramonik, RamonC, hazbandu' meu le mai zice la alea "bretele" - tzatze tip ciorap

Dienute, te inteleg cu maraiala de 2 ore..ca si Rares are momente de mariala crunta...si eu, momente cand imi vine sa...il las si sa ies pe usa ...dar, cand il vad ce moaca are, parca imi doresc sa-i mai fac si o surioara ...sau ma rog, ce-o vrea DD, inca un copil sa fie
Cu placere, am avut mici scapari, ar le-am rezolvat, cu ajutor . Eu nu mai sper in nimic, Si nici nu mai vreau. Oricum, mai sunt 6 luni si vom avea de ales...daca ramanem la "Prietene la bine si la greu"..sau ne mutam la "Clubul scutecelor - Prietenii fulgusori"

Bine mah Ramo, vrei sa-ti cer laptele inapoi?.....m-ai facut sa pangi-pangi [:q]...de emotie, nu altceva! si pe tine si pe broscoi!

am ajuns la pagina 9.........nici nu mai stiu la ce pagina v-am scris eu de...dimineata...

lauradi...sa va fie de bine plimbarile la aer curat. Cred ca in curand o sa-l trezesc pe fi-miu sa mergem si noi, ca mai e putin si se face ora 4...si el tot doarme....sau s-o pregati pt aerul curat de la tara?.....cu scrisu'....mai facut sa zambesc, mi-am adus aminte iar de ce sunt aici, nu acolo

apropos de mailuri..chiar...ce facem...ne trimitem in continuare info utile acolo...sau....ne separam definitiv cu toata "bucataria"?

Ramonik, n-am inteles cu majusculele.....size-ul si mie imi place..ca e micuta lista, cocheta..si da foarte bine asa. (te-am prins si eu cu nr. de mesaje )

eeeehhhh...pauza, ca s-a trezit Albastrel....si am ajuns abia la pagina 10...pana diseara cred ca schimbati si capitolul

puuuuup....

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Brosi mai am o intrebare : daca mi-a iesit prea mult piure de legume la babycook, pot sa pun la frigider si sa-i dau si maine sau nu pot?
Poti, am sunat Super pediatra ca aveam si eu pitic cu asta. In frigider 24 de ore, in congelator "mai mult". Si da-mi si mie un pupic ca ma apuca crizele de paranoia. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui krelia

Dienute, te inteleg cu maraiala de 2 ore..ca si Rares are momente de mariala crunta...si eu, momente cand imi vine sa...il las si sa ies pe usa ...dar, cand il vad ce moaca are, parca imi doresc sa-i mai fac si o surioara ...sau ma rog, ce-o vrea DD, inca un copil sa fie

m-am topit

_
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Cuscri Cat covorasul de nemozolit (in final, ala de ce nu poate fi mozolit?) in Romanica? sa compar, sa stiu si eu ce cer de la nasici cand isi muta fundurile incoace. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro
si mai am o intrebare : daca mi-a iesit prea mult piure de legume la babycook, pot sa pun la frigider si sa-i dau si maine sau nu pot?

Poti, am sunat Super pediatra ca aveam si eu pitic cu asta. In frigider 24 de ore, in congelator "mai mult". Si da-mi si mie un pupic ca ma apuca crizele de paranoia.

Chiara Ada, vita mia , Chiara creste
Odiseea plecarii noastre acasa

merci mult de raspuns...

nu am facut-o intentionat, jur!...probabil am citit pe diagonala...cum am putut sa te uit chiar pe tine?

_
Fulgusorul meu iubit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bromerci mult de raspuns...nu am facut-o intentionat, jur!...probabil am citit pe diagonala...cum am putut sa te uit chiar pe tine?
Glumeam. Eu am cumparat tot de la Beaba niste recipiente, nu stiu cum sa ti le descriu, in forma de floare, ca am eu pata cu BPA free. In astea pun crema, notez data si bag la congelator. Pana acum am morcovel a'la bebikuk si avocat si ii dezghet in functie de cum mi se pune pata, cate un cub. Pediatra a zis ca e super ok asa. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro
merci mult de raspuns...
nu am facut-o intentionat, jur!...probabil am citit pe diagonala...cum am putut sa te uit chiar pe tine?

Glumeam. Eu am cumparat tot de la Beaba niste recipiente, nu stiu cum sa ti le descriu, in forma de floare, ca am eu pata cu BPA free. In astea pun crema, notez data si bag la congelator. Pana acum am morcovel a'la bebikuk si avocat si ii dezghet in functie de cum mi se pune pata, cate un cub. Pediatra a zis ca e super ok asa.

Chiara Ada, vita mia , Chiara creste
Odiseea plecarii noastre acasa

daca pun intr-un borcanel de sticla de la Nestle are ceva?
alte recipiente nu am acum.

_
Fulgusorul meu iubit

Mergi la inceput