America (200)
Raspunsuri - Pagina 19
miereamara spune:
Carmen eu am oprit Zyrtecul de trei zile si vad ca ii este bine. La noi a trecut sezonul de polen. Nu ii mai dam nimic.
Si am redus Floventul de la patru pufuri la unul singur!!! si nu tuseste deloc, am ramas doar cu un puf seara.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
Carmenbr spune:
La mine sezonul de polen inca nu a trecut din pacate. Azi e high la trees, la care Eric e alergic maxim. Deci...Eu inca ii dau Zyrtec seara, nu i-l pot scoate si sa nu-i dau nimic ca incepe tusea. Si cu Zyrtec mi-a tusit zilele astea de 2 ori pe zi. Fara sigur e de rau.
Flovent nu ii dau decat cand are mucozitati. Si acum nu are deloc.
Sanatate multa lui Aidan.
bilica spune:
FELICITARI OANA! Ce norocoasa esti cu fetitele cuminti...;ai si scoso afara pe ZOE? Zimi te rog cum ai aplicat pt certificatul fetei.
Fetelor,voi cum ati aplicat pt certificat?direct din spital?Si in cat timp e gata?Se trimite acasa?...apoi cum ati facut pasaportul American al copilului?ce acte trebuiesc?unde si cat dureaza si asta?
33+ RACHEL
BiancaM spune:
pt certificat, da aplici din spital si iti vine cam in 4 sapt acasa. Tot din spital aplici si pt ssn.
noi am fost saptamana trecuta si am aplicat pt pasaport. Ambii parinti tre sa fie prezenti. Aplicatia completata, certif coplului, poze de pasaport(iti fac si ei dar f scump);ID pentru parinti. taxa e parca 80$, si dureaza 4-6 sapt. daca vrei in 2-4 sapt platesti in plus cred 120$.
toate astea la posta.
scuze de greseli[:d] caligrafice
Mami de Amalia si Andrei
miereamara spune:
Bilica pt certificat am aplicat in spital, tot acolo am completat aplicatia pt SSN, fara SSN nu poti aplica pt pasaport.
Au venit amandoua cam in 6 saptamani.
Pt pasaport trebuie ambii parinti sa fie de fata sau trebuie completate alte declaratii la notar, nu stiu exact. Ai mai multe amanunte aici
http://travel.state.gov/passport/get/minors/minors_834.html
Asa, va spuneam de Aidan ca nu vrea sa manance. Ei bine l-am lasat asa, fara gustarele, biscuitei sau iaurt, ca eu in disperare de cauza ii dadeam iaurt, numai ca sa aiba ceva in burtica.
Asadar ieri nu i-am dat nimic, de la 7 dimineata pana la pranz, cand a inceput sa infulece cu amandoua mainile ou fiert, orez cu legume, si tot ce i-am pus pe masuta. Ba chiar a mancat o ciuperca cruda:)) am observat ca prefera alimentele de culoare alba, la pranz selecta boabele de fasole neagra din orez si le arunca pe jos, la cina le-a mancat, poate s-a hotarat intre timp ca merge albul cu negrul
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
polux spune:
Carmen tot pe medicamente sunteti? Voi nu mai scapati de ele?
Andreea am vazut ca mi-ai lasat acum ceva timp un mesaj pe mess....sorry, abia acum l-am vazut, caci umblam in arhiva sa caut un numar de telefon. probabil era sotul la calc si nu mi-a zis nimic. Iti trimit poze cand am timp.
Bilica eu aici in Chicago am aplicat ptr certificat in spital.Mi-a venit in 4 saptamani. Tot in spital s-a aplicat ptr SSN, dar eu habar nu am avut, asa ca m-am dus la INS ca sa aplic si era deja acolo.
Pentru pasaport trebuie sa fi impreuna cu tatal si copilul (chiar si daca e bebelus) la cea mai apropiata posta (nu chiar toate emit pasapoarte). Noua ne-au venit pasapoartele in exact o saptamana...desi ei ne-au spus ceva intre 4 si 6 saptamani.
Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4
Ramona J spune:
Buflea, you show them!
Orice model de Zyrtec a fost retras? Noi n-am luat din asta, nici n-am verificat daca ale noastre or fi OK.
Pentru Alex am R-Tanna si Ana ia Dallergy PE. Ambele sint prescription.
Anul asta m-am umplut si eu de alergii... la Texas! Sint medicated si eu, dar n-am luat Zyrtec. Chiar ma gindisem sa-l incerc, ca initial am luat Claritin dar nu m-a ajutat deloc.
Cenia, la multi ani cu intirziere pentru Naomi. Pune poze si asa, cu voi separat. Ai curaj sa plecati in vacanta cu atitia pitici dupa voi, mie mi-e groaza si cu astia ai mei si-s mai mari.
Oana, pune poze si aici please pentru non-Facebook crowd.
AB_AC spune:
Am aruncat si eu ce mai aveam over the counter prin casa.
Newmami ce faina vacanta si baietul s-o bucuraaaat:) Sa o tineti tat asa.
Buflea brava mey! Operatiunea perpelit ratoiul va demara ea odata s-o data:)
Miere ha ha ce fain :) Al meu e in faza: -E ceva in gura care nu-mi place. -Te rog mesteca! -Daca ma rogi tu!
Ramona asa de lipsa.
M-au capiat copiii. Cea mare a trecut la fractii la scoala si ma adorm word problems-urile lor. Asa ca atunci cand si-o terminat tema ea topaia si io a mai baut o cafea. Apoi l-am luat pe prichindel la controlul de inima post scarlatina ... e ok, fusese cuminte, desenase dar eram franta si recapitulam ce ma asteapta acasa. Ce fata aveam nu stiu, dar receptionista simte nevoia sa-mi zica ca se face copilul mare si mai trec din probleme.
Macrina spune:
Bebe a venit, pe 2 Mai. A fost greu, greu.. ma asteptam la ceva mai usor.. In fine, suntem acasa si ceilalti nu mai stiu cum sa puna mana pe el, fi-miu al' mare sta cu suzeta in gura, fetele vor sa-i scoata gazutul, am ajutoare..
MAi greu cu scrisul acum..
AB_AC spune:
Brava Macrina! Sa fie intr-un ceas bun! Sa aveti parte de-un bebe sanatos, mancacios destept si cum va doriti voi! Sa te refaci repede si sa te odihnesti! Sa fiti fericiti! Si cand apuci pune-ne si noua poze!