America (200)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Felicitari Macrina! Pupam bebe mic si fratiorii lui, dar da-ne ceva date sa stim si noi pe cine pupam.
Sa fie cuminte si sanatos, norocoasa de tine ca ai atitea ajutoare.

AB, cum ati trecut peste scarlatina? Toata familia-i OK acum? Ati terminat proiectul gradina?

Miere, good news cu Aidan. Bine ca scaparati de polen. La noi nu se mai termina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

cel mic o fost mai afectat si-l tat controleaza da pana acum pare ok. In rest suntem toti alive:).
Proiectul cu gradina o fost nitelus intrerupt de mega ploaia de azi brrr. Dar drainingul nostru s-a diovedit a fi wow. Dupa ce s-a oprit ploaia in doua ore nu mai era nici o baltacuta in gradina. Dar mai trebuie adus pamant ca lumea ca pamantul nostru argilos de-l punem va strica reduce viteza de scurgere.
Oricum cu ploaia asta am constatat ca mai trebuie pus pe ici colo o tevusca. Deh cine sta pe colina:)

Voi ce faceti? Va pregatiti de teste, spectacole?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bilica spune:

Deci pt cerificat e in spital aplicatia...,aici se aplica si pt SSN....,apoi astept sami vina certificatul acasa cu SSN,care ar dura vreo 4 sapt; Apoi eu trebuie sa ma duc la posta cu sotul si bebele pt a aplica cerere de pasaport...Am inteles corect?
Se poate si cu procura din partea sotului sa inteleg. Al meu sot va fi la nastere sau imediat dupa,fereasca Dumnezeu sa ma apuce nasterea , in timp ce el este in Caraibe inca......Dar nu va putea sta mai mult de 2 sapt cu mine aici....,apoi va mai veni sa ma ia cand toate actele sunt gata si plecam direct in romania cu bebele pt vacanta.Asa ne era planu...

35+ RACHEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

BILICA - inainte sa plece sotul, sa se duca la notar sa legalizeze o declaratie pentru a o atasa la dosarul pentru pasaport. Insa ai nevoie de certificatul de nastere al copilului. Eu i-am facut pasaportul lui Bryce fara ca sotul meu sa fie prezent, caci era deja in Bulgaria, insa, inainte sa plece a fost la notar si a legalizat declaratia respectiva.
Fetelor, am ajuns si noi la bulgari, in Sofia, mai precis; nu-mi prea place. E mai fain in Bucuresti. Da' Bryce s-a comportat exemplar in avion si vad ca si aici s-a acomodat destul de bine, la schimbarea de fus orar tre' sa mai lucram un pic, insa cred ca pina la sfirsitul saptaminii totul va reintra in normal. Suntem cu tati si asta e cel mai important. Ca ne era tare dor de el. Si a venit si buni de America sa ne ajute, asa o sa avem si noi o seara romantica.:) Iar dupa ce buni de America pleaca o sa intre in schema buni de Romania.:)

Va pupam dulce si mai revenim,

Clara - mami lui Bryce Mihai - un copchil nazdravan -18.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Macrina felicitari pt bebe! sa fie sanatos si tie refacere rapida si lapte din plin!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Felicitari Macrina!!!! Bravo mami! Sa revii cu detalii cand poti!

Noi am fost la dr si e sigur 90% ca e fetita! Nu pot sa va zic ce fata a facut Aidan cand a auzit, e trist dar incercam sa il facem sa inteleaga ca e ok si ca nu putem sa alegem sexul cum vrem noi.
Nu ii place numele Evangeline si vrea Isabel asa ca o sa fie asa cum vrea el, macar asta sa aibe :).
Voiam mult pt Aidan sa fie baiat dar abia astept sa cumpar rochite roz.Mereu cumpar chestii de fetite pt prietenele mele ca mi-s dragi de mor!
Oricum pana nu stiu sigur nu cumpar nimic ca nu am chef sa dau bani si apoi nu e fata, am auzit destule cazuri in care la toate ecografiile a fost fata si la nastere baiat.Am tot ce tine de gear doar hainutele imi lipsesc si aia e partea cea mai simpla.

Adriana 22+ si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Macrina felicitari! Sa fie intr-un ceas bun!

Adriana ce surpriza! Haha, aveam asa un feeling, cred ca ti-am si zis parca pe fb ca eu cred ca este fetita!
Al meu fu fetita la inceput si apoi s-a dovedit a fi baietel:))Si noi ne obisnuisem cu ideea.

Da, Aidan e f bine, acum ma gandesc ca si faptul ca am dat pisica a contat, nu mai e casa plina de par, aerul e mai curat parca.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

V-am zis sau nu v-am zis, veni nota e plata pt tylenolul administrat la urgenta, o miuta de dolari, scurt pe doi, avem si noi vreo 200 de platit din suma asta. O fi fost tylenol din acesta recalled?:)))

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

MACRINA,FELICITARI si asteptam pozici...si informatii despre cel mai tinerel din familia voastrra,nume..si la ce ora a venit pe lume?Voi pe unde sunteti acum?La NY mai ajungeti?Sper sa te revad candva.Multa putere,rabdare si tot ce-i mai bun pe lume iti doresc ca sa-i cresti frumos pe cei 4 muschetari ai tai!Pupam si noi pe bebe mic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

$1000 pt Tylenol?? Mai bine aduceai de acasa...

Adriana 22+ si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput