America (200)
Raspunsuri - Pagina 18
blackpanterro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui philip oana, bun revenit, astept nerabdatoare pozele. |
vezi daca nu vrei sa intri in lumea FB :))
Adriana 21+ si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
philip spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blackpanterro
vezi daca nu vrei sa intri in lumea FB :)) Adriana 21+ si Aidan Alexander - 4 ani A ticket to hell has never been funnier |
de fapt pot intra pe fb, pt ca a creat sotul un id, dar n-am vreme, zau.
alintaroma spune:
Naomi
Un alt recall la medicamente de raceala si alergii
http://www.sparkpeople.com/resource/health_news_detail.asp?health_day=638727
miereamara spune:
Mda, Zyrtecul pe care il ia Aidan e pe lista. si Motrinul. ce sa fac? sa continuu sa ii dau?
Am fost azi la pisicina cu pustiul. Doua ore a stat in apa, nu se mai dadea scos afara.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
Delia21 spune:
OANA,..tare fain ca nascusi repede si verirati acasa asa de curand
MACRINA,pe unde esti?Vine bebe azi sau maine...ce zici?Sau ...il ti pana la 3 ani...?NASTERE USOARA SI RAPIDA ca si a Oanei iti doresc!!!Si sa vi repede cu poze,pliiiz !Saptamana viitoare am 4 examene...cumulative...dar nu putui sa pedepsesc copilul cu 2 zile de weekend de stat in casa...asa ca ieri iesiram la Safari-parc....si azi...invat.Am pus poze de ieri aci http://good-times.webshots.com/photo/2137985590072337911yyJSsP daca vrea sa vada careva...cat de frumosi ne facuram
cenia spune:
Va multumim muuuult pentru felicitari nu ma asteptam! Multumim si noi am petrecut bine, am mincat tort, poze la n moment toti plingeau: David ca de ce nu e b-day-ul lui? naomi nu vroia cu rochia cea noua, bebe de foame! avem poze separati, nu reusim sa fim titi in aceeasi poza si mi-e ciuda tare!
abia astep vacanta in iiunie la palm spring! iuhuu.... sa vedem cum e cu 3 prunci! dar si cind o sa creasca!....
buflea spune:
Buna de dimineata, viata este ca dulceata (de cirese amare ).
Felicitari Oana, sa va traiasca ambele fete si sa va aduca numai bucurii.
Eu am supravietuit trainingului de SAP pe care l-am denumit oficial SAP Boot Camp - fetelor, am stat 5 zile la serviciu de la 9:00 A.M. la 9:00 P.M. inclusiv o sambata si o duminica. Multumesc lui Dumnezeu ca sunt ai mei aici, ca nu am vazut copiii in perioada asta. Si barbatului trebuie sa ii dau un premiu, ca s-a dus cu copiii la soccer si patinuar, activitate care a devenit un adevarat proces - Alex are hockey (numai imbracatul si dezbracatul dureaza 45 min), apoi Flavia are balet (rochita, papuci, ciorapi) si dupa balet are gheata ca face patinij din ala artistic (pantaloni, patine, casca, pulover manusi) ... deci una peste alta cica stiu SAP acum, am ramas singura sa inchid luna Martie si Aprilie si partea cea mai buna este ca sunt SINGURA care stie SAP din companie, asa ca Ratoiul cam depinde de mine acum ceea ce imi da un sentiment mai de siguranta. Oricum parca se poarta mai frumos cu mine, sigur ca nu ma imbat cu apa chioara, adica un badaran nu se va transforma niciodata intr-un print, dar in fine, macar sa ne ignoram policticos, daca asta o fi posibil intre un sef si un sublatern.
In rest cam nimic nou ... pe amata mea ati mai vazut-o ? Ca am planificat un girls night out sa o vedem pe Catherine Zeta Johnes pe Broadway si vreau sa o iau cu mine ...
Pupez pe toata lumea ...
Carmenbr spune:
Cenia, LA MULTI ANI pentru Naomi! Sa fie sanatoasa si fericita, si sa va bucurati de toti cei 3 prunci!
Fetele care aveti copii alergici, ce faceti acum cu retragerea Zyrtec-ului? Eu am scris si sunat la doctorita, dar inca nu mi-a dat nici un semn. Eric ia Zyrtce zilnic cata vreme nivelul la polen e ridicat (si e frate de vreo 3 luni doar high ). Ce folositi in loc? Ca nici Benadrilul vad ca nu mai e. Oricum la noi e apa de ploaie, nu-l ajuta deloc.