America (200)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

newmami- ce distractie pe voi! super vacanta ati avut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Cenia, la multi ani lui Naomi. cum va mai descurcati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

CENIA LA MULTI ANI si de la noi pentru NAOMI!

Am vazut poze cu bebelusha nespus de frumoasa a Oanei!
MACRINA,...cand vine mezinul tau?Sau...el se simte bine unde e....si nu prea vrea nici o schimbare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

La multi ani NAOMI!!! sa va traiasca pustoaica Cenia.

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Delia
se simte asa bine incat nimic, nimicuta, nicio contractie..
Vedem.. azi, maine.. poimaine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

cenia - Naomi, sa cresti mare ,sa fii fericita si sa ai o copilarie ca'n povesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Naomi sa cresti mare galuscuta si fericita!
Newmami mai da o data parola:)) sa murim de invidie:))

Bianca eh modestie se ascunde sa nu-l aduci prin pustietatile noastre:). Acus sincer cred ca-s bune ambele, dar al lui e mai bun:)) Aici sunt multe nume mari care aduc fonduri, nimic de zis, dar cativa din cei tineri au mai fost lasati de izbeliste:)
Oricum vremuri triste... o trecut un mail cu anuntul unui pachet special de iesit la pensie. Probabil al doilea va fi cu o amenintare si extinderea deadline-ului pentru prima aplicatie.

Irina ma bucur tare mult ca va e de folos. Imi place tare mult cum surade poznasul tau si nu-i vreau chinuit de raceli fara sfarsit:) In plus stiu acum ca cineva va mai sustine indusyria farmaceutica romaneasca:) Sa vezi picaturele de urechi Otis-t ce eficace is.

dar mi s-au terminat:((

Buflea pi unde esti mey? Io cu cine ma ciondanesc? Nu lasa ratoiul sa-ti faca zile fripte!
Andradaaaa pi unde esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Cenia, La Multi Ani printesei!! Sper sa pui poze sa vedem copiii scumpi!
Care e situatia prin Arizona? Din cate vad la tv si stiri se cam sta pe un butoi de pulbere...sper sa fi-ti ok.

Macrina, ai decis si tu ca se va naste copilul cand are 3 ani? :))) Asa am zis eu, ca tare bine ar fi sa il tin in burta pana invata sa faca la wc, sa manance singur si sa vorbeasca :)))

Adriana 21+ si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Fetelor, multumesc mult pentru toate urarile Nu mi-a venit sa cred ca asa de multe ati intrat sa ne felicitati.
Zoe este o bebelusa super; doarme si maninca, se mai si trezeste sa cerceteze casa, se uita imprejur f alerta si face niste mutrite scumpe, care imi amintesc de Eva cind era baby. Nu plinge aproape deloc, nici macar cind ii e foame; si ea ca si sora-sa mai mare, isi suge imbracamintea sau ce apuca, dar nici nu are timp de multe ori sa ajunga la asta, pt ca eu am incercat sa o urmaresc si sa o prind inainte de a i se face f foame (ca sa fac laptele sa vina mai repede); asa ca papam numai sin si cred ca e f bine. Rigiie ca un tractorist (cred ca a invatat-o Eva)
Doarme cu orele, dar cum am spus, eu o mai si trezesc, maxim la 3 ore, ca sa ii dau sa pape.
Azi are 3 zile si deja am fost afara de 2 ori, ieri a fost soare, dar vint sa te ia pe sus; azi e superb afara, asa ca am stat mai mult.
Am venit acasa dupa 27 ore de la nastere (1 zi), ceea ce nu ma asteptam; toate sint bune cu amindoua, sanatoase si fericite, asa ca ne-au lasat sa plecam mai repede.
Eva se adapteaza destul de binisor, uneori vrea sa le faca toate de una singura, alteori pretinde ca si ea e baby (am plimbat-o in strollerul ei ieri, cind am iesit afara); ajuta ff mult cu bebelusa, incearca sa copie ce vede la noi, desi stingace, o lasam sa faca ce vrea ea, pt ca este ff atenta si finuta cu Zoe.
Cam astea sint noutatile despre noi; ma asteptam ca Zoe sa fie complet diferita de Eva, care a fost super cuminte bebelus, dar vad ca si Zoe e la fel de cuminte si linistita, asa ca sint fericita!
O sa incerc sa pun pozele undeva intr-un site public, ca sa le vedeti si voi (cele care nu sinteti pe FB).
Multumesc mult, inca o data, pentru incurajarile de la nastere si urarile de dupa. (nasterea a fost ff rapida, am ajuns acolo dimineata, iar Zoe s-a nascut la 1:46pm, din 6 contractii de impins! - am avut si epidurala, dar nu s-a prins aproape deloc, pt ca am cerut-o prea tirziu, cu vreo 10 min inainte de a naste - contractiile si durerile au urcat neasteptat de repede).

Macrina, eu cred ca azi sau miine vine si juniorul vostru, asa ca iti trimit toate gagicile, pt un flacau frumos si sanatos

Oana Eva (29 iunie 2005) si Zoe (27 aprilie 2010)
I'm not a bitch, I just have a low bullshit tolerance.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

oana, bun revenit, astept nerabdatoare pozele.

Mergi la inceput