America (200)
Raspunsuri - Pagina 16
BiancaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AB_AC Ce cupii mumosi:) Bianca! Acum am vazut si o poza a sotului. N-a fost acum de curand la inceputul lunii la un seminar de geometrie la S.B.? |
Ba da, a fost, erai si tu prin sala?
Mami de Amalia si Andrei
AB_AC spune:
:) nu eram in sala ca altfel eram mai sigura:)). Ce mica-i lumea:)) L-am vazut in timp ce cautam un prof. Nu stiam ca-i roman stiam numai de la ce universitate vine. Eu is mai mate aplicata si vin numai visiting aici, postul meu in Franta. A mai fost un assoc prof care a plecat in research in privat acum vreo doi ani si mai e un assistant prof cred.
Zona e frumoasa intr-adevar, scolile sunt bune, marea e aproape. Si catedra de mate a fost din plin sponsorizata si e bunicica. Bine nu ca cea din C, dar sunt alte avantaje.
Noi stam chiar in orasel. Asa ca daca vreti sa schimbati aerul numai pana la noi va prezentam zona:)).
CamiM spune:
Salut!!
Andreea am dat cu pemeu..:)
Oana felicitari,refacere rapida si bebe cuminte si papacioasa!! Zoe Marie bine ai venit!! Felicitari Eva pentru noua surioara!!

Bianca ce copii frumosi!! Super!!
Carmen multa sanatate.
Miere cum mai e Aidan? Numai bine
Newmami vreau si eu parola sa vad pozele..![]()
Ruxi super baiat ii Bogdan..
!!!
Ramona sanatate multa si pup pentru Anuta draga sa isi revina curand.
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
Delia21 spune:
BUN VENIT pe lume ZOE MARIE!!!
OANA,refacere rapida...si sa nu ne uiti de pozici cand vei avea un picut de timp.Stiu ca in primele saptamani cu bebe mic...nu prea este timp
...si energie.
miereamara spune:
Poze cu Zoe Marie sunt pe FB.
Aidan e foarte bine, multumesc. Ab-urel cred ca ti-am mai spus de vreo doua ori dar Colargolul ala face minuni
, cum ii curge nasul si ii pun o picatura de colargol, garantat doua zile dupa aceea are nasul uscat.
Inclin sa cred ca a avut el sporadic dupa ce a inceput tratamentul pt asthma (febra, gat iritat, ear infection, etc) sunt reactii adverse la tratamentul cu Flovent.
Sunt foarte comune reactiile adverse de genul acesta, cold, upper respiratory infection, sore throat, ear infection, fever,si lista continua
Numai bine tuturor!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
BiancaM spune:
MAi ce modesti sunt matematicienii astia ![]()
Al meu zice ca si SB e foarte bun, si mai mare decat la el. Mi-a zis ca e prea bun pentru 'nivelul' lui ![]()
Mami de Amalia si Andrei
mihutza11 spune:
Cenia: La multi ani pt Naomi!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
CRISMIR spune:
Oana,felicitari pt bebelina!!!
...bine ai venit pe lume Zoe Marie!
Bianca vazut pozele,
..sa va traiasca puiutii!!!
"Before you judge me, try hard to love me."MJ
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100