America (200)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Oana, felicitari. Ce nume frumoase
Sanatate si numai bine, ce bebe maaaare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Multumesc fetelor pt aprecieri ; plesneste pipota in mine de mandrie .
AB-ule multam de sfaturi. TRe sa vedem atunci cu Hamptons. Mai nou ursu' doarme de la 7, ar fi cam greu sa stam asa mult pe drum...

Mami de Amalia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

BiancaM, superbi puisorii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Welcome Zoe Marie, ce fetita mare!
Recuperare rapida Oana, sa va bucurati de printese.

Bianca, sint superbi copiii tai! Ce ochisori frumosi! M-ai innebunit cu background de NY, ma apuca dorul instantaneu.

MewMami, n-apucai sa vad pozele, dar ma bucur ca v-ati distrat pe cinste.

Desi sint afoana la muzica pina si eu m-am prins ca-i artist Bogdan! Felicitari, mi-a placut tare mult.

Sanatate lui Aidan, sper sa nu fie ceva serios.

Noi tot amariti sintem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Oana felicitari, sa-ti traiaca micutza si sa fie sanatoasa si mancaciosa. Iar tie refacere rapida si mult laptic ptr pui.

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bilica spune:

FELICITARI OANA
SATI TRAIASCA FETITA SI RECUPERARE RAPIDA!!

33+ RACHEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Ce cupii mumosi:) Bianca!
Acum am vazut si o poza a sotului. N-a fost acum de curand la inceputul lunii la un seminar de geometrie la S.B.?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Am si eu nevoie de un sfat de la fetele care se pricep cat de cat la medicina.
Ce antibiotic e de preferat intre Penicilina 1000000 UI si Tetraciclina pentru o nenorocita de raceala cu o tuse care nu se mai termina oricate medicamente de raceala si tuse am luat?! Tusea e cand seaca, cand productiva si ma termina fizic, sunt secata de puteri. Groaza mea e Eric care abia a terminat antibioticul sa nu o ia de la capat de la mine, iar timp sa merg la doctor nu am. Astea sunt cee 2 antibiotice care le am in casa, pe amandoua scrie infectii ORL, dar chiar nu stiu ce sa aleg.
Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Carmen daca nu faci febra mai bine ia niste vitamine. E probabil un virus care te-a slabit si nu te ajuta antibioticele cu ceva si virusul tat il dai cu generozitate familiei.
Daca te-ncapatanezi sa te doftoricesti si nu esti alergica la penicilina un gat cu strep trece cu penicilina. Dar de unde stii ca ai strep? Pune macar sotul sa vaza daca ai puncte de puroi pe amigdale. Zau ca nu-i wise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

feliictrai Oana. bun venit micuta Zoe. Philip a a avut exact aceeasi greutate si inaltime la nastere.

Mergi la inceput