America (200)
Raspunsuri - Pagina 14
miereamara spune:
Oana is Introducing Zoe Marie born on April 27th at 1:46pm, 8lbs 13oz and 21 inches long
Oana sa va traiasca minunea frumoasa si sa va aduca numai bucurii!
Sa fie sanatoasa, tie recuperare usoara si laptic mult!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
BiancaM spune:
Irina mi-ai luat-o inainte
SA fie sanatoasa!
BIne ai venit Zoe Marie
Mami de Amalia si Andrei
miereamara spune:
Haha, am pandit-o toata dupa amiaza:))
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
alintaroma spune:
Oana felicitari!!! Sa va traiasca micuta Zoe Marie si sa aiba niste ursitoare darnice si bune!!!
Bianca ai doi frumosi de copii sa va traiasca!
AB_AC spune:
Zoe Marie bine ai venit
Felicitari Oana si micuta sa fie si cuminte si desteapta si frumoasa si sa va aduca numai bucurii incepand cu ceva nopti linistite si un papacit pe cinste.
Sa te refaci repede si sa fiti fericiti!
Carmenbr spune:
Happy birthday Zoe Marie! Sa ai o viata fericita, lipsita de griji alaturi de surioara ta si parintii tai!
Oana felicitari! Sa va traiasca micuta printesa alaturi de big sister!
NewMami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miereamara Oana is Introducing Zoe Marie born on April 27th at 1:46pm, 8lbs 13oz and 21 inches long Oana sa va traiasca minunea frumoasa si sa va aduca numai bucurii! Sa fie sanatoasa, tie recuperare usoara si laptic mult! www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator |
Oana C Felicitari, bine ai venit pe lume Zoe Marie, papusa mica, sa ai parte de tot ce-i mai bun pe lumea asta.
Noi ne-am intors acasa din Florida, sambata seara, am avut o vacanta tare frumoasa, incepand cu cazarea, vremea si tot ce am vizitat (Kenedy Space Center, o seara la Medieval Castel, Disney Parks, Bush Garde & Sea World). Foarte frumos,dar putin obositor. Patrick toata vacanta a avut nap la amiaza, fiindca altfel nu ar fi rezistat la atata agitatie, shows, plus piscina din curtea Villei care am inchiriat-o. O mare diferenta la Disney fata de anul trecut in comportamentul si gusturile lui Patrick … acum a vrut sa se pozeze si imbratiseze cu toate caracterele. Amintiri frumoase atat pentru cel mic cat si cei mari. Dar tot ce-I frumos se termina mult prea repede . Las pozele sa vorbeasca: http://www.dropshots.com/newmami2005
Nu am avut timp sa citesc nimic din ce s-a mai scris, dar sper sa revin cu ceva timp si sa recuperez din urma.
mihutza11 spune:
Oana felicitari! sa va traiasca micuta Zoe Marie! si recuperare rapida!
Bianca tare dulci picii tai!
Newmami super pozele! abia astept sa mai creasca Andra sa mergem si noi la un Disney si nu numai..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
maru spune:
Imi pare rau sa dau buzna, dar va rog sa cititi la mine pe blog povestea micutului Filip, poate gasim ajutor pe undeva!