Oradea (52)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
moni_or spune:
GABI
Sa fii sanatoasa, fericita si implinita!
DARIA, da, in mod normal ar fi el Debrecen ca si cum as trece strada, insa in cazul asta e mai greu, pe 19 sunt programata la nastere si sincer mi-e groaza sa fac un drum la Debrecen pana atunci sa nu ma apuce pe drum, si asa imi solicit burta la extrem la cat il ridic pe Luca si cat stau in picioare zilnic... Iar dupa ar fi si mai greu, cu un bebe atarnat la san, pe care nu pot sa-l scot fara pasaport etc etc... Dar evident ca daca nu va fi alta solutie acolo vom merge. Eu pe Baloiu o stiu doar de la ecografia de bazin, a fost superdraguta atunci, sper sa se priceapa si in rest.
SIMI foarte bine ca investesti in pasiunea ta.
GABI, i-au iesit fibre musculare si amidon in scaun, ceea ce din ce am citit indica sindrom de malabsorbtie, dar astept mai bine sa puna un medic diagnosticul,nu eu de pe net. Analizele le-am facut dupa capul meu (ca deh, dupa ce am schimbat 3 doctorite de familie in nici 2 ani la copil tot n-am cine sa-l investigheze si trateze ), el tot are mancare nedigerata in scaun, plus ca nu prea mai ia in greutate desi i-am mai dat si vitamine, mananca putin si nu foarte echilibrat si ma termina cu scaunele dese, tot ce mananca elimina, nici nu ma mir ca nu se prea pune pe el.
Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si
36+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Gabi_K spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Aha....Gabi carele va sa zica moncher dupa cum se scria la gazeta, te-nveselesti si te fericesti, adicatelea e ziua lui madama voastra de cand so nascutu acum un timpu, nu zicem moncher catu, ca nu e frumosu parol la o adicatelea, nu? ![]() Pe scurt: La multi ani draga! ![]() Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](alcool.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Multumesc mult!
p.s. las'ca peste 7 luni faci si tu cat am eu, si o sa vezi cum e
![](punk.gif)
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
Gabi_K spune:
Cat despre Debrecen, si acolo sunt doctori si doctori. Nu toti sunt experti, chiar daca suntem cu mult in urma lor. Moni, in situatia ta as alege si eu varianta Oradea-Baloiu. Mai ales ca nu e o urgenta, si sper sa fie ceva banal si trecator, noi tinem pumnii sa nu fie mai mult
Si asteptam si marea veste, daca bb2 respecta calendarul, peste 12 zile aveti marea intalnire, ioi cred ca ai emotii mari!
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Gabi,
La multi, multi ani iubita
Moni, nici io n-am mers in streinezia, insa daca chiar crezi ca e nevoie, macar ai alternative.
Eu zic sa repeti analizele si nu mai citi pe net
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
marimar spune:
Gabi, La Multi Ani Fericiti !
esti o tauroaica pe cinste ( si eu tot tauroaica, miine schimb prefixul, shhhhhhh...... .io-s happy cu virsta mea....)
Ce mai fac oradenii mei???
Moni, vad ca o sa faci un tauras, tin pumnii, nastere frumoasa si bebe sanatos, papacios, somnoros.
Simi, ce frumoasa pasiunea ta! Te admir !
Daria, pupici la frumoasa si strengarita de Giulia !
Marius, succes sa iti realizezi visele !!
va pup
cristina22 spune:
mey, aci-i cu chef si bautura si io ma flendur prin orasGABI
O viata frumoasa, cu mult soare si campuri de flori
!!
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
Gabi_K spune:
ioi ce rusine mi-e
La subiectul de tauroaice am intins masa si aici nu... papica, bauturi, cafea, haideti sa va serviti!
Marimar, deci tu esti din 8? La multi ani si tie si va multumesc tuturor pentru urari!
Si io-s happy cu varsta mea, ca alta tot n-am, numai p'asta deci n-am incotro
Ma cam usuca luna mai la buzunar, mai nasol decat decembrie, dar asa ne trebuie daca ne place sa ne facem de cap in august
moni_or spune:
GABI, multumim pentru tratatie! Daaa, am emotii mari, mai mari ca la Luca pt.ca acum stiu si cu ce se mananca meseria de mamica, sper ca la bebe 2 sa ma pot bucura mai mult de perioada bebeluseasca, la Luca eram mai mult speriata si stresata ca nu sunt in stare de nimic.
MARIMAR, deci te sarbatoresti maine? Hm, si la zilele mamicilor de pepenasi de ce nu esti trecuta? Ia sa le trag de maneca pe fetele cu parola de acolo. Multumesc de urari!
Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si
36+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adi2003/adi2003.jpg)
adi2003 spune:
Moni, eu sunt nerebdatoare sa ne dai vestea cea mare. Imi doresc sa ne scrii de cate ori vei putea si sa ne impartasesti din ceea ce inseamna sa fii mamica pentru a doua oara.
Marimar, ma bucur ca ai revenit aici.
Gabi, multumim de tratatie! Sa fii sanatoasa si fericita!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adi2003/adi2003.jpg)
adi2003 spune:
Trebuie sa va mai zic ceva. Maria e langa mine si a vazut ratustele de pe pagina forumului.
Si m-a intrebat foarte curioasa: "De ce e una mare si doua mici?"
E foarte curioasa si orice intrebare a ei incepe cu "De ce?"
La sfarsit a adaugat: "Stinge odata calculatorul asta, ca ma enerveaza!"
Album 1 + Album 2