Oradea (52)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Sincer, m-am gandit la vecinii mei si la injuraturile care le primesc. Iar ei cred ca au strigat dupa alte pasari.

Dupa mine "piuie" cand bag cheia in usa, atunci sunt convinsi ca apar.
Acum sunt tare galagiosi de cand i-am mutat pe balcon. Insa trebuia sa-mi eliberez camera. Iar ce inghesuiala e in "minisera"...nu va mai spun. Insa acolo e locul meu unde uit de griji. E micul meu paradis.

Mergi la inceput

In seara asta am mai facut o mutare a perusilor intr-un alt loc pe balcon. Cu ocazia asta am reasezat florile. Nu mai e loc de nimic, dar e un pic mai placut "ochilor". Maine sau cel tarziu joi imi mai vine un colet cu flori. Habar nu am unde sa le inghesui.
Si mai vreau loc, pentru ca mai am de inmultit niste achimenesi, ce-i voi pune in banutii de turba ce urmeaza sa soseasca. Cei care i-am pus acu 3 saptamani s-au prins cu brio.

Mergi la inceput

Continui monologul...

Mi-au sosit violetele...e ora 12 noaptea si astept inca 15 minute sa mut frunzele din solutie de atonik in apa curata. Ce nu fac eu pentru flori.
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

GABI - tin minte ca spuneai acum cateva luni ca i-ai facut unuia din puii tai proba de digestie cand a avut probleme cu diareea. Am facut-o si eu lui Luca si a iesit prost (din ce citesc pe net, ca la inceput nu pricepeam nimic din rezultat). Tu la ce medic ai fost sa-ti interpreteze analizele? Este vreun pediatru specializat in gastroenterologie? Noi ne-am facut programare pe luni la doctorita Baloiu, sper sa se priceapa, la doctorita de familie e exclus sa mergem, cu siguranta ar depasi-o problema.

scuzati ca scriu asa, fara nicio introducere sau legatura cu ce s-a discutat inainte, dar mi-e rau pur si simplu de cate am citit pe net legat de cum ne-a iesit rezultatul, nu ma gandesc acum decat sa gasim un medic competent.

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 36+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Moni de Baloiu am auzit numai lucruri bune si-apoi daca nu esti tu convinsa, treci strada si esti in Debrecen.

Simine, fara poze nu te credem !!

Io`st la bazarul general daca va lipsesc

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Trebuie sa ma crezi, pentru ca azi am mai comandat o tura (pui de violete). Astept doar confirmarea disponibilitatii lor. Stiu ca-s "trilulilu", dar prefer sa-mi iau o floare decat o inghetata. Si asa am destule kilograme, deci castig de 2 ori.

Mergi la inceput

La multi ani, Gabi_K!
Tot ce-ti doresti sa se implineasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Citat:
citat din mesajul lui adi2003

La multi ani, Gabi_K!
Tot ce-ti doresti sa se implineasca!

multumesc muuult

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni_or

GABI - tin minte ca spuneai acum cateva luni ca i-ai facut unuia din puii tai proba de digestie cand a avut probleme cu diareea. Am facut-o si eu lui Luca si a iesit prost (din ce citesc pe net, ca la inceput nu pricepeam nimic din rezultat). Tu la ce medic ai fost sa-ti interpreteze analizele? Este vreun pediatru specializat in gastroenterologie? Noi ne-am facut programare pe luni la doctorita Baloiu, sper sa se priceapa, la doctorita de familie e exclus sa mergem, cu siguranta ar depasi-o problema.

scuzati ca scriu asa, fara nicio introducere sau legatura cu ce s-a discutat inainte, dar mi-e rau pur si simplu de cate am citit pe net legat de cum ne-a iesit rezultatul, nu ma gandesc acum decat sa gasim un medic competent.

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 36+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)

Doctorita Baloiu e ok, din cate am auzit eu. Sotul ei e si mai ok, dar sper sa nu ajunga nimeni la el, ca nici chirurgia, nici ortopedia nu e sala de dans...
Examenul de digestie a iesit ok la noi, i-am aratat doar doctorei de familie, nu era cazul de mers mai departe. Care e problema la voi? Pt ce ai facut analize?

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Aha....Gabi carele va sa zica moncher dupa cum se scria la gazeta, te-nveselesti si te fericesti, adicatelea e ziua lui madama voastra de cand so nascutu acum un timpu, nu zicem moncher catu, ca nu e frumosu parol la o adicatelea, nu?

Pe scurt:

La multi ani draga!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput