Crestinismul si evolutia spirituala 9

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Beren, eu te cred ce spui, dar stiu exact care e diferenta. Si mai stiu si ca se iau din locuri diferite. Crede-ma ca m-am pierdut in Saint Lazare dupa nenorocitul ala de metrou 3. Ca un peron (pentru un sens) era la un etaj, iar celalalt 3 (pentru celalalt sens) era la altul...Si am umblat o ora pe ceas sa gasesc afurisitul ala de peron pentru metroul 3 (din sens invers). Si cand am ajuns la scari sa mor acolo: erau sageti care aratau in sus si sageti care aratau in jos M3. Si nu pricepeam deloc de ce. Io credeam ca e un singur peron ptr dus si venit (deh, ca taranu'...) Si stiu exact cat de luminoase mi s-au parut, nu am iesit deloc la suprafata.
Diferenta este ca RER are portiuni unde merge si la suprafata (vezi ca stiu?). Am avut abonament 8 zile si in fiecare zi luam trenul si metroul singurica si cu copilu' dupa mine...
Stiu despre ce vorbesc. Imi amintesc cand mi le-a aratat prima data prietena mea si mi-a zis: astea le-a bagat de curand. Alea de care zic eu ca sunt semi transparente...

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ah, si noi ne incurcam la metrou, e complicat, dar bine ca vin repede, ceea ce la noi nu e cazul.

Cum de te trezesti asa devreme? Eu abia m-am trezit si sunt finished de oboseala si nu am chef de nimic.

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

www.najumary.or.kr/mary/recent/recent-2010/2010-2-28.htm" target="_blank">Naju

Mergi la inceput

HRISTOS A INVIAT!

Crinuta, eu sunt mai matinala de felul meu. Eu sunt inversul tau- pe la 22.00 sunt rupta de oboseala si ma duc la somn. Dimineata ma scol, imi fac cafeluta (incerc sa ma las si acum o fac mai mult ceai), imi fac rugaciunea, citesc un capitol din Biblie si pe urma pregatesc hainele copilului. Pregatesc si ghiozdanelul- pachetelele de mancare si pe urma intru in tihna pe internet cu cana de ''ceai''. Citesc ce citesc, mai raspund...si uite cam asa e prima ora jumate a diminetii mele.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui beren

Daca-mi permiteti sugestia, cred ca una dintre voi vorbeste despre metrou iar cealalta despre RER . Metroul are statii cu peroane foarte inguste (zona Quart. Latin), dar RER C sau B spre nord sunt cum spune Iasmin. E o diferenta imensa.

E posibil, ca altfel nu-mi explic diferenta de opinie. Noi am fost un grup intreg si tot am fost nemultumiti de metrou.

Crinuta si minunea ei

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

Mergi la inceput

Cel mai mult m-a enervat in Franta ca nu vorbesc engleza, unii ca nu stiu, altii ca nu vor pur si simplu.
Asa ca imi amintesc cum ne chinuiam sa pricepem ceva de pe harta aia la metrou, cei care lucrau acolo s-au gandit si ei destul pana sa ne raspunda, altii nu stiau, asa ca am gasit un singur domn amabil, care insa nu stia prea bine nici el, insa macar a avut bunavointa sa se uite peste harta si sa incerce sa ne indrume cat de cat.

Crinuta si minunea ei

Second chance

Mergi la inceput

Eu ziceam ca RER-ul are o alta gara (nu stiu daca m-am exprimat corect), asa cum si trenurile au gara separata, metrourile se iau din alt loc samd. Daca as fi luat RER, as fi stiut, ca asta as fi cautat... Dar eu eram cu harta in mana, cautam M3... De aia spun ca nu se poate sa fi confundat RER cu un metrou. RER-ul arata mai mult ca un tren decat ca un metrou.
Ma rog, detalii absolut nesemnificative... Si absolut neinteresante...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Iasmin, . vorbim pe privat.

soare si iubire!!

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

De ce plangi Kariguld?

Crinuta si minunea ei

Second chance

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Crinuta, cred ca am pus gresit emotionul ala,la varsta mea e de inteles.....si tu ma intelegi?

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

La varsta ta? hehehe, pai cati ani ai?

Crinuta si minunea ei

Second chance

Mergi la inceput