Crestinismul si evolutia spirituala 9

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crinuta

Pai crezi ca noi avem rabdare pana maine?

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

Trebuie, ca si eu stau ca pe spini
Crinuta, daca nu, sa vad cum, poate trag cu ficior-mio o vizita la Bucuresti saptamana viitoare. O sa te chinui un pic, la tine mi-e toata baza, ca io nu ma descurc in Bucuresti.
Vreau (daca nu e bebe) sa merg sa fac o sonoelastografie si numai in Bucuresti se face. Asa caaaaaaaaaaa venim peste tine sa te cotropim. Numai o zi, atata.

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ce bine, super, ce ma bucur.

Auzi, dar ti-a intarziat chestia?

Crinuta si minunea ei

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crinuta

Ce bine, super, ce ma bucur.

Auzi, dar ti-a intarziat chestia?

Crinuta si minunea ei

Second chance

Mai bine vorbim in privat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamabear spune:

Adevarat a inviat!

Mi-am facut si eu o cafea de cereale si stau un pic cu voi, ca vad ca nu zice nici una ca are si cafea fara cofeina pt mine.

Iasmin, testele astea noi nu mai sunt ca cele de acum 8-9 ani, ies cu proba de la orice ora. La Stefan, eu am facut testul pe la 7 seara, cand a ajuns sotul cu testul, ca nu mai aveam rabdare. Si cum a doua liniuta era cam slabut reprezentata , am mai facut un test si dupa doua zile, care a iesit la fel si unul peste inca doua zile , la fel. Si la mine bebeii au venit in momente super, fff frumoase ale casniciei (de fapt eu nu stiu sa fi avut si altfel de momente), doar ca financiar eram nasol rau , cand am ramas insarcinata cu Stefan(nu intru in amanunte, dar eram pe punctul de a ramane in drum ), deci nu parea un moment prea nimerit de facut copil, dar cu venirea pruncului s-au rezolvat si problemele.
Deci poti sa faci testul, ca e ok la orice ora , nu scrie si pe el ? N-ai vazut filmul "Juno"?

Va pup pe toate!

PS: Crinuta, am auzit ca e pe lista de dezbateri, la Vatican , si cerinta credinciosilor de a se impartasi cu ambele forme euharistice (si cu Sangele -ca si clericii, nu doar cu Trupul). Credinciosii de la biserica la care mergi, ce parere au?

Mergi la inceput

Cu parere de rau va anunt ca nu s-a aratat decat o singura liniuta. Mamabear, ramane pe alta data. Poate la anu' sau vedem noi cand. Asa ca de-acum merg cum ai zis sa fac analiza aia, si s-o chinui un pic pe Crinuta la Bucuresti.
Ei, asta e, am avut si momente mai bune. Bine ca pot lua un antinevralgic, ca ma doare capul ceva de speriat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

'neata fetele!

Iasmin, ca nu e bebe. dar ai timp, ca esti tanara! f bine ca mergi la control.

mamabear, si pe copilasii tai scumpi.

nikole, ce-ti fac bebelusii? un mare pentru voi si multa putere.

crinuta, te invidiez! ca te vei intalni cu Iasmin,

restul fetelor, sa aveti o zi binecuvantata.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamabear spune:

Iasmin, ramane cum am stabilit. E bine ca te-ai hotarat sa mergi la Bucuresti sa vezi si tu care-i treaba , ca sanatatea trebuie ingrijita, si cu ocazia asta sa te intalnesti cu Crinuta.

Kariguld si eu va pup (si vreau si poze)!

O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Mamabear, depinde. La maroniti se inmoaie ostia in vin, si asta la fiecare Liturghie.
La greco catolici, tot asa.
Daca se va dezbate ca mereu sa fie asa, o sa fie foarte bine.
Nu am amanunte despre aceste dezbateri, poate imi dai tu un link ceva.

Am fost la logoped, vom merge in fiecare vineri.
Oricum, am baiat destept, na sa ma laud nitel, dar s-a descurcat f bine la intrebari. Mai greu cu R-ul, mai incurca d cu t, nu mereu, izolat, dar in rest vorbeste f bine.

pup

Crinuta si minunea ei

Second chance

Mergi la inceput

No hai si chinuie-ma, ca abia astept.

Apropos de chinut/deranjat, nu stiu unde eram acum cateva zile, cred ca la Carrefour, si nu mai stiu de ce imi spune casiera ca ma deranjeaza, de fapt ma ruga sa ii dau o bancnota de 1 leu parca, la care ii raspund eu ( in stilul meu caracteristic) : " oh, nici o problema, deranjati-ma cu vreun milion de euro ca nu ma supar" :))))

Hai ca iar am chef de vorba si am drumuri de facut. De ce ma tineti de vorba?

Crinuta si minunea ei

Second chance

Mergi la inceput

Apoi tin-te bine Crinuta ca vinerea viitoare (adicatelea pe 7 mai) descindem . Il iau si pe ficior-mio sa vaza si el metrou bucurestean, ca pe al parizian l-a vazut. Ca am vazut noi Parisul, da' si Parisul ne-a vazut pe noi. Acu urmeaza Bucurestiul
Dar vorbim la telefon.
By the way, ai unde ne tine o noapte? O salteluta jos, undeva, intr-un colt de casa, nu cerem mult. Si sambata plecam inapoi acasa. Deci?

Mergi la inceput