Sezatoarea canadiana (179)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

Laura acum am vazut ca ai scris si ne-ai mai dat vesti despre voi
sa stii ca ultima gaina sunt eu ca nici eu nu mi-am facut cont pe FB...

zavalita o fii placat sau nu?

anka a venit mobila? ai telefon?

Corina , Stephanie si Yann Edward + Totoku

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Puku, e momentul, rochia e pe FB.

si aici:

http://lasalsa.canalblog.com/archives/2010/04/13/index.html

Dar nu a ajuns...sigur ajunge sambata, si joi seara e balul.
Am o alta care nu mi-e draga tare, neagra, iar aici "le choix" ca sa ma duc sa-mi cumpar e tare limitat, nu gasesc ceva purtabil.

Bine ca am incaltari, macar asa imi mai ridic moralul, caci trebuie sa merg.

[b]Dana[/b(Podeanu) e ceva organizat de serviciul sotului, o seara mai speciala la un hotel select (kempinski, Djibouti).

Si eu ma gandesc pe unde o fii Zavalita...iar Anka nu mai zice nimic..
Pas bien!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui delphin

Pas bien!

Am vorbit cu ea azi, au reprogramat plecarea pe 4 mai daca nu ma insel, Britishul a anulat toate zborurile de astazi.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 22+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:
citat din mesajul lui delphin

Pas bien!

Am vorbit cu ea azi, au reprogramat plecarea pe 4 mai daca nu ma insel, Britishul a anulat toate zborurile de astazi.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 22+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Delphin, e foarte frumoasa rochia; ma gindeam astazi la ea, de la job nu pot deschide linkuri;
Laura , ma bucur ca ai dat pe la sezatoare, sper sa-ti mearga bine cu sanatatea, jobul si pruncii-s ok!
ce mai face Ontario, Allloo, Mona, Try, Donia, Denisa, Khristin-cum stai cu mutatul, cind vedem si noi poze cu casa noua? pina si Maru e absenta...ei, nu se poate :))

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Delphin superba rochia...pacat ca nu a ajuns.

Merci de raspunsuri vis a vis de locatia Mexicului. Acu' sa va zic si de ce am intrebat. Nu ca nu stiu unde se afladar cu compania cu care plec in vacanta, nu se plateste bagajul (unicul de fapt)daca se zboara in America de Sud. Eu am escala in State si cum nu face parte din Amer de Sud, va trebui sa platesc. A-ti inteles ceva?

Mikiion, nu te-am mai vazut de multisor asa fericita, ma bucur ptr tine. (si ptr Marc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Pana la urma, ce se intampla cu piesa, se mai joaca sau nu?
Azi calin a implinit 10 anisori :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Monicutza, iti raspund tie prima. Nu ma incadrez in categoria super-mame, dar ma specializez Cum reusesc ? Mi-am fixat o tinta, imi fac o lista de prioritati si ii dau cu Dumnezeu inainte. A, si foarte important, mult ajutor de la sot, as putea spune un factor cheie, nu numai ca ma sprijina in ceea ce intreprind, dar sta cu copiii, face de mancare, curat, iese cu ei afara, intr-un cuvant, ma suplineste cu brio (pe el il pot pune in categoria super tata !)
Si inca o chestie, nu merg la servici. Acum pot sa fac comparatia, serviciul te trage mult in urma, iti consuma energia si motivatia as putea spune. Cel putin la mine asa s-a intamplat. Bafta !

Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain

Mergi la inceput

S-a amanat piesa, asta am primit pe mail

Din motive obiective si independente de vointa organizatorilor si a artistilor, DIN CAUZA zborurilor anulate in Europa in ultimele 5 zile, ca o consecinta a eruptiei vulcanului din Islanda, va anuntam REPROGRAMAREA TURNEULUI CU SPECTACOLUL "BUZUNARUL CU PAINE":

• marti, 4 mai, ORA 19.30 - Biserica Gesu, MONTREAL, spectacol in limba franceza - SALA COMPLETA;
•joi, 6 mai, ORA 19.30 - Théâtre Petit Champlin, QUEBEC, spectacol in limba franceza - ULTIMELE 50 DE BILETE SUNT IN VANZARE;
•vineri, 7 mai ORA 20.00 - Pavillon de l'Entrepôt, MONTREAL, spectacol in limba romana - ULTIMELE 30 DE BILETE SUNT IN VANZARE;
•duminica, 9 mai, ORA 18.00 - Centru Cultural Japonez, TORONTO, spectacol in limba romana - SALA COMPLETA.
Biletele deja cumparate, precum si invitatiile raman perfect valabile pentru noul program.

info@rocade.ca

VA MULTUMIM FOARTE MULT PENTRU SPRIJIN SI INTELEGERE!

ICR Bucuresti
Association ROCADE, Montreal

Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain

Mergi la inceput

La Multi Ani sarbatoritilor !

Roxana, si eu sunt pentru intalnire, daca e sambata, dupa amiaza ca dimineata merg la curs.
Si cu Centennial, eu mi-am cam schimbat parerea, ultima data am nimerit la o ora super aglomerata, erau o groaza de copii si familii (clanuri, ce familii !!!) din minoritatea vizibila nu sunt rasista dar intr-o jumatate de ora de la sosirea la nisip, toate jucariile lui Victor disparusera plus ca a trebuit sa-l ferim de copii mai mari care alergau si sareau, fara nici un control.
Poate daca mergem in alta zona a parcului mai linistita va fi mai bine, ca slava Domnului e destul de mare.

Felicitari Mikiion pentru job si revenirea la Montreal ! Chiar voiam sa-ti spun ca daca iti anulezi bail-ul, poti sa-ti deduci banii la declaratia de impozit, dar e si mai bine daca ti le achita angajatorul ! (am innebunit de tot, orice citesc fac legatura cu Fiscalitatea)

Mergi la inceput