Sezatoarea canadiana (179)
Raspunsuri - Pagina 2
Pucku spune:
Nelia am trimis deja da
galustile de faina sunt o reteta ungureasca, si se pot folosi in supe de mazare, conopida, gulie, sau la papricasuri, sosuri vanatoresti.......o sa caut pe internet ca eu nu le fac ca nu-mi prea ies si deci mi-ar fii greu sa-tzi explic
Simona felicitari pt locul la gradi...cand te intorci la servici?
uf uf o data pe an ne pregatim si noi sa mergem la teatru si atunci se canceleaza....mama lui de vulcan
Da-tzi telefon dinainte la teatru cand mergeti sa nu aveti surprize...ah. pt piesa cu Oana Pelea
zavalita ce o fii reusit vine sau nu maine?
unde sunt restul fetelor? Donia, maru, denisa, magdone...aripa toronto cucu
vancouver cucu
mai aveti vesti de la Olga? ce face?
Corina , Stephanie si Yann Edward + Totoku
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
delphin spune:
pitilache merci, dar n-am nici o sansa...nici "roaba" nici bijoux! Sanatoasa sa fiu. Tu l-ai primit?
Propunere: cu club sezatoare pe FB?
Ma bucur pt. reusita ta mikiion. Pt. ruperea noului bail pe care l-ati semnat, faptul ca esti mutata la Montreal cu serviciul nu e o clauza de rupere?
Nasuc sa-ti fie de bine vacanta superba!
Ankaaaaa!
Nelialasa ca e bine sa fii bine dispusa si fara motiv, recuperezi pt. zilele in care erai supi!
O zi buna dragelor!
Denisam spune:
La Multi Ani Monicutza!!
La Multi Ani Ktrinel!!!!
Denisa cu Emma Andrea 4 ani si Mark Alex 2,5 ani
Podeanu spune:
La multi ani sarbatoritelor...Monicutza, Ktrinel si Stephanie fetita de Pucku.
Of, si eu ma pierd in FB. copii mei au ris de mine cind au auzit ca am asa ceva..Si nici nu-mi gasesc timpul necesar, ar insemna sa tai sezatoare de la citit.
Mikiion, felicitari ptr reintoarcerea la Montreal pe care ti-o doreai. Ai grija cu bail-urile semnate. Eu una am platit aiurea (nici macar nu era semnat bail-ul) era doar o contra semnatura anulata intr-o ora. Am ajuns la judecata la Regie de Logement unde in fatza judge-ului concierge-ul a mintit cu nerusinare(de-mi venea sa ma dezbrac de caracter si s-o paruiesc...) Am platit aproape $600.(am vizitat 15 minute apartamentul si am sfirsit in a plati juma de luna de chirie, vopseaua la tot apart, etc)
Laurajr, ce mai faci tu? Esti ok? Sper ca ne povestesti de bine
Delphin, ce bal aveai??
Se pare ca azi se zboara la 60% capacitate in Europa, sa speram ca reintra totul in normal.
Intrebare de baraj... Mexic voi il considerati in America de Sud? (ca locatie)
Dragaica spune:
La multi ani !!!Monicutza si Katrinel
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 22+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru
columbiana spune:
Dana, eu stiam ca Mexicul face parte din NAFTA, si e considerat in America de Nord.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
mamaana spune:
la multi ani Stephanie de Pucku, monicuta, ktrinel!!
mikiion felicitari!! ma bucur pentru voi!
podeanu eu il consider in centrala
mikiion spune:
Podeanu, sa incep cu sfarsitul. E America de Nord chiar. Nici macar America centrala....pe cuvant de pionier cu mama profa de geografiesa nu-i spui unui mexican contrariul ca arunca cu cactusi in tine. Am aflat asta la francizare.
Eu am vesti super bune, sa continue tot asa...
Gradinta( la 35 dar nu-i bai) are loc pentru mine. E fosta gradinita de anul trecut. Educativ nu e mare lucru ca e cam gen mediu familial dar cu 22 de copii si recunoscuta de minister, dar bunica italianca face o mancare...... Si prietenul lui de anul trecut e inca acolo. Nici nu mai caut in alta parte, ca emotional e mai bine asa pentru el.
Cum e o mutare interna mi se plateste si cancelarea bailului + transportul..... Delphin in afara de cazul cand intri intr-un azil de batrani sau intr-un logement social nu poti sa anulezi un bail. Asa e legea aici. Dar te poti intelege cu proprietarul si ii gasesti alt chirias. Sa zicem ca am experienta. E al 4 bail pe care il anulez..
Laura sper sa se termine toate problemele. Multa sanatate!!!
Pucku spune:
Dana si eu stiu tot de America de nord
Mihaela super . mai ramane sa gasiti chirie.
Delphin e rochie de bal au vazut fetele? vreau si eu sa vad
al meu coleg s-a racit/grippat, Steph a inceput sa tuseasca azi noapte, iar eu m-am trezit cu gatul in pioneze
Corina , Stephanie si Yann Edward + Totoku
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""