Sezatoarea canadiana (179)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Podeanu
[

Merci de raspunsuri vis a vis de locatia Mexicului. Acu' sa va zic si de ce am intrebat. Nu ca nu stiu unde se afladar cu compania cu care plec in vacanta, nu se plateste bagajul (unicul de fapt)daca se zboara in America de Sud. Eu am escala in State si cum nu face parte din Amer de Sud, va trebui sa platesc. A-ti inteles ceva?

Born to shop, forced to work.

Pai in mod normal se considera destinatia finala, chiar daca faci escala in State. Ce-ti scrie pe bilet ? Ca asta conteaza.

Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

La Multi Ani Calinde cassandra

ma bucur ca pana la urma se tine oiesa de teatru...mi-ar fii parut rau sa nu le reporteze

Corina , Stephanie si Yann Edward + Totoku

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

edit ca scrisesem mihnea, dau de baut ca tzi-am botezat baiatul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

Citat:
citat din mesajul lui casandra

Azi calin a implinit 10 anisori :)

La multi ani Calin de Casandra!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

"La Multi Ani" Calin de Cassandra!!

Victor al nostru are tot 10 ani. Cum l-ati serbat ?
Ce cadou a vrut ?

Serifu' nostru nu vrea niciun cadou de la o vreme, numai bani, sa isi cumpere ce stie el.

O zi buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor!

La multi ani pentruKtrinel,Monicutza, Stephanie de Pucku si Calin de Cassandra!

Si noi sintem in sarbatori, Miine Alice face 9 ani! Azi trebuia s-o duc si la dentist sa-i puna aparat, dar o lasam pe saptamina viitoare, sa poata si ea sa sufle in lumanari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

I-am serbat ziua la YMCA, la piscina, sambata.
A fost super incantat.
Au venit cativa colegi de clasa de ai lui, care i-au adus ce ii place lui cel mai mult acum: o carte despre prima calatorie pe luna si alta despre steaguri. Chiar a primit si 2 steaguri, unul al Rusiei si altul al Germaniei. Cand le-a vazut, i s-a taiat rasuflarea.
Cadou special eu nu i-am cumparat, dar am fost cu el la piscina, doar noi 2. E un eveniment, pentru ca rar reusesc sa fiu doar cu el, fara fratior concurent si zgomotos prin preajma.
Mi-a zis ca e foarte multumit si nu vrea altceva. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

La multi ani Calin de Casandra!!-sa fii sanatos si norocos!
DanaP- in ce statiune mergeti in Mexic si cand?
Miki-felicitari pt relocare, ca stiu ca va doreati asta.
Khristin-v-ati mai linistit, cum facem sa ne vedem?
Diana-bravo ca stii sa te organizezi si ca ai asa un sot model-poti sa vb cu el sa ii faca un training si la al meu-la capitolul mai multa rabdare si curatenie-ca la restul e destul de OK si al meu.Ce mai face printesa
Intr-A fost cineva in St Martin?Ce resort recomandati de pe partea olandeza ca cele franceze stiu ca sunt ok dar si piperate?
As vrea sa aud ceva opinii ca sa fac comparatie cu Bahamas- ca plaja,conditii si pret ma intereseaza.
Multumesc frumos.

Denisa cu Emma Andrea 4 ani si Mark Alex 2,5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

La Multi Ani Alice , La Multi Ani Calin
sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!

pentru intilnire eu as vota cu Centre de la Nature daca pica parcul Centennaire-cu asta as vota in primul rind, pentru biciclete, l-ar ocupa bine pe al meu :));in Centre de la Nature zona aia de mese de picknic e libera de obicei, ne putem vedea acolo, apoi ne putem plimba cu copiii pe la animalute, barci, loc de joaca, etc;

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Diana, eu zbor cu US Airlines directia Cancun cu escala in Philadelphia. Pe site-ul lor (ca pe bilet scrie "see bagage policy")scrie ca nu platesti bagajul (ma refer la cel de se pune in cala-o valiza de 23 kg)daca zbori in Europa , Asia si America de Sud. Spre orice alte destinatii se plateste.Concluzia e ca ptr Mexic (nefiind in Amer De Sud) platesc si la ducere si la intoarcere.

Ah, si vroiam sa mai intreb pe cele plecate de curind, mai ai dreptul la bagaj de mina (nu poseta, aparat foto etc) pe avion?

Denisa, Riviera Maya, in iunie.

casandra, sa-ti traiasca baiatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

La Multi Ani Alice

fetelor stiti de ceva obiceiuri de botez din zona Beiusului?as vrea sa facem o surpriza nasilor, asa ca pe la ei....

ceva invitati? voi ce atzi scris , ca mult timp a trecut de la Steph am schimbat si calculatorul....

no, am plecat sa targuiesc invitatii

Corina , Stephanie si Yann Edward + Totoku

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput