Sezatoarea canadiana (179)
Raspunsuri - Pagina 17
maru spune:
Au adresa de paypal:
danniellm@gmail.com
mama imi spunea ca isi vor vinde apartamentul cand vin de la operatie, incearca acum sa se imprumute peste tot si sa returneze la intoarcere.
MULTUMESC MULT!
Ione81 spune:
SATC 2
Joi 27 mai: Pitilache,
Vineri 28 mai: Nelia,
Sambata 29 mai: Monicutza_bb
Participante ce urmeaza sa confirme data: Doloress, Pitilache, Zavalita, Cge,
Dupa SATC 2, cocktail
Participante: Simonna, Nelia
Eu nu am folosit niciodata paypal. Presupun ca e usor?! O sa ma uit si eu.
CataD spune:
Salut,
La Multi Ani! tuturor sarbatoritilor
M-am intors si eu de la mare! A fost absolut superb, vremea, hotelul si toate cele. Am fost la Varadero, prma data in Cuba. M-am asteptat la mai rau, din cele povestite de altii, dar a fost bine, mancarea din belsug, niste prajituri asa bune cum nu am mai mancat de mult, bautura buna, ca sa nu mai zic de apa, nisip si soare!
Pacat ca a trecut asa repede!
Am vazut ca a nins in Montreal, m-am zgribulit in fata televizorului:)
In mai o sa mergem la Vancouver (pentru prima data). Mergem sa botezam un baietel, de-abia astept!
SATC: am iubit serialul la TV. Dar filmul (primul) m-a dezamagit total. Mi s-a parut ca sunt mult pe langa caracterul serialului.
mamaana spune:
neata
tot ati vorbit de SATC si am dat search pe google sa vad ce e ca dupa nume imi suna a MASH
Podeanu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamaana neata tot ati vorbit de SATC si am dat search pe google sa vad ce e ca dupa nume imi suna a MASH |
Ha, ha...e prescurtarea de la Sex in the city.
Ione, dar nu eram mai multe? A dezertat sezatoarea?
pitilache spune:
Uitati trailer-ul www.sexandthecitymovie.com/" target="_blank">aici de la Sex and the City 2. Si mie mi-a placut mai mult serialul decat filmul, parca avea alt farmec.
Ione81 spune:
Roxi,
M-am zapacit ieri seara. Mes excuses!
Am editat :)
Podeanu,
Suntem mai multe, pt film sau dupa, sau amandoua, dar nu sunt confirmari.
Doloress, Zavalita, Cge, Simonna - voi in ce zi vreti la SATC?
Joi 27 mai, Vineri 28 mai sau Sambata 29 mai?
Votati, votati!
Mai era cineva?
mamaana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maru Hei, ce-i cu linistea asta pi cilea? Emma Aida e inger Doamne'ajuta! http://maru-incotro.blogspot.com/ |
muncim