Sezatoarea canadiana (179)
Raspunsuri - Pagina 16
Dragaica spune:
Casandra, Dolores multumesc pentru raspunsuri, o sa sunama sa vedem care mai sunt preturile
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 23+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru
oanagabriela spune:
Sper ca nu m-ati uitat deja . Noi am fost plecati o saptamina la Riviera Maya, a fost o vacanta perfecta . Va imaginati socul familiei cind dupa doar o zii, au vazut azi dimineata zapada ? Eu am scapat de asa cadou , pentru ca de luni am plecat iar in State...
Sper ca in luna mai sa fiu si eu mai mult pe acasa si deci mai activa pe forum...
In rest felicitari sarbatoritilor mici si mari si sanatate la cei bolnaviori
Podeanu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maru fetelor, va rog mult sa intrati la mine pe blog si sa cititi despre micul Filip. Transmiteti va rog povestea mai departe, poate gasim ajutor pentru el. Mi se rupe inima Emma Aida e inger Doamne'ajuta! http://maru-incotro.blogspot.com/ |
maru, am citit ca il cunosti personal, de ce nu postezi anuntul la umanitare? Sau e deja si nu am ajuns eu sa citesc? Nu are nevoie de f multi bani si sunt sigura ca s-ar stringe. De aici s-ar trimite mai repede prin paypal, bancile iau comisioane la transfer.
Ione81 spune:
Ninge iar!
Asta pt ca am ras de prietena mea din Calgary cand imi povestea de zapada lor si ravnea la cele 15grade ale noastre!
Podeanu,
Ma bucur ca ti-a placut SATC.
Eheh, eu am acasa pe DVD toate seriile.
Mi-a placut SATC dintotdeauna, nu atat pt haine, moda, ci pt ca infatisau un alt moda de viata; cum sa va explic, ca si copil al comunismului, intotdeauna am crezut
ca nu este viata dincolo de familie; apoi, cand am iesit prima data din tara, prin 2000..., si printre prietenii de `familie` erau si franceze(i) care aveau 40-50 ani, erau necasatoriti, si nu aveau o viata searbada si stearsa, am ramas surpinsa; bine, e clar ca esti ancorat in valori materiale si promovarea eu-lui, dar oricum toti suntem mai mult sau mai putin; necasatoritii si fara copii mergeau de mai multe ori pe an la schi, bateau Europa si lumea, si poate mai aveau si o mama bolnava in grija; sau aveau un job si un castel (mostenire de la parinti) - ooo, doamne, imi aduc aminte si acuma de sentimentul ala de slava ce m-a cuprins cand am luat in mana carti de prin 1750-1800... si tiparite tot prin vremea aia si m-am pus jos sa citesc.. in fine, divaghez..
ei, SATC se inscrie in aceeasi linie de idei - desi familia este totul pt mine, mi-a placut sa "descopar" viata de langa... adik nu esti loser, outcast, neimplinit, daca nu te-ai maritat/insurat/facut copii... poti face si altceva; poti sa fi destept(a), frumos(a), sa ai cariera si prieteni, interese comune, muuuuulti pantofi :P, neaparat,... si sa fie OK; e doar o alegere, la fel ca toate celelalte
apoi vine manhattan, moda, script destul de intelegent si haios, mentalitatile...
ce mai, imi place SATC, cum imi placea si Ally McBeal, si, in mai mica masura Friends si Seinfield...
acuma nu ma mai prinde nimic, desperate nu imi place, si cum nu prindem decat CTV si radiocanada, nu stiu ce pot gasi
Osolita,
in functie de gusturi, mai acceptabile la pret dar cu design fain, si prin toate mall-urile, mie imi plac:
haine: mango, zara, bedo
pantofi: nine west, browns
Mamana,
haahah, ce m-am distrat! Auzi, sa dea cancel pt $0,25; o sa incerc si eu :P ca mereu imi lipsesc banutii!
si eu urasc masinile de spalat aici - m-am resemnat ca nu spala albul chiar daca le dai la temperatura de fierbere...
la cele cu front loading si cicluri de spalare diferit e tot asa ca la astea top loading?
in Ro mie imi placea cel mai tare OMO - ma innebunea mirosul si spala si foarte bine; si bineinteles ca foloseam si Ariel, ca tot aveam reducere 60% :P
cred ca nu am cumparat toata viata mea atata detergent cat in cei 2 ani - la vecini, prieteni, familie, tzac punga de detergent!
Nelia,
Ai fost la concert pana la urma?
SATC 2
Vineri 28 mai: Nelia, , Podeanu
Sambata 29 mai: Monicutza_bb
http://www.sexandthecitymovie.com/
Participante ce urmeaza sa confirme data: Doloress, Pitilache, Zavalita
Provocare: put on your favourite shoes - c-or fi sexi, cu toc, fara toc, negrii, rosii, albi, cu bulinute, fundite, pietricele, sau fara!
Dupa SATC 2, cocktail
Participante: Simonna, Nelia
Fetelor - pe ce data mergem si la ce cinema?
Eu sugerez vineri seara sau sambata la pranz- ca sambata seara va fi MACEL!
Sunt fericita ca mi-a venit comanda de carti!
Am comandat de la chapters, online, ai reducere fata de magazin, si daca ai comanda peste 40$ ai shipping gratuit - am comandat 5 carti!!! plus ca mi-am luat membership cu ei si am mai avut si acolo ceva reducere... nu va imbolnaveste mirosul de carte noua, ca si cel de carte veche!!! si bineinteles, fara legatura, mirosul de pantofi noi... e ciudat? :P
columbiana spune:
Diana, este pe prima pagina la generale subiectul despre mama in cauza; situatia e ceva mai complexa decit o prezinta tabloidele romanesti in cautare de senzatii.
Oana, sa va fie de bine vacanta, asteptam poze. Ionela, eu iau carti de pe Amazon, e drept ca aleg uzate de obicei dar vin noi, si la pret ok; am sa arunc un ochi si pe chapter's.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
Ione81 spune:
dedicatie:
In New York,
Concrete jungle where dreams are made of,
There's nothing you can’t do,
Now you’re in New York,
These streets will make you feel brand new,
The lights will inspire you,
Lets hear it for New York, New York, New York
http://www.youtube.com/watch?v=0UjsXo9l6I8
Podeanu spune:
Oana, eu astept in mod special impresii si poze.
Ione, o sa cumpar si eu DVD. Eu ma uit rar la TV din lipsa de timp dar cind imi place ceva stau pina la miezul noptii.
Si eu zic sa mergem vineri seara.
maru spune:
Le-am spus sa puna dosarul la umanitare, depinde de ei.
Voi posta cat de curand o adresa de paypal. Multumesc mult!
Citat: | ||
citat din mesajul lui Podeanu
maru, am citit ca il cunosti personal, de ce nu postezi anuntul la umanitare? Sau e deja si nu am ajuns eu sa citesc? Nu are nevoie de f multi bani si sunt sigura ca s-ar stringe. De aici s-ar trimite mai repede prin paypal, bancile iau comisioane la transfer. Born to shop, forced to work. |
cge spune:
'neata,
Oana, sa va fie bine vacanta. Asteptam poze si impresii si sa ne mai vedem.
Cred ca si eu ca au cazut in depresie cei de acasa cu zapada asta. Nici mie nu imi place deloc!!
Anka, si eu zic sa schimbi robotul daca nu esti multumita.
Eu nu il folosesc la framantat. Noi nu prea framantam, si la aluat Victor e tare bun, framanta el pentru placinte.
Si pentru cozonac (care e de cateva ori pe an) folosim masina de paine.
Maru, ajutam si noi.
Si mie imi place filmul SATC, urmaream serialele. Dar nu stiu daca ajung la film, nu promit nimic.
O zi buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
pitilache spune:
Maru ti-am trimis pe blog mesaj. Am postat anuntul lor si in alt loc. Sa le tranmiti link-ul si lor ca poate e nevoie sa mai dea niste detalii. Si eu am vrut sa-ti zic de paypal ca-i cel mai simplu de trimis.
Ione SATC nu era joi pe 27 mai, parca asa era in ultimul tau mesaj? S-a schimbat data? Pe 28 mai eu nu pot pentru ca am ceremonia de graduare si apoi mergem la dinner la Vieux Kitzbuhel. La ce ora mergeti? Poate doar sa ma alatur dupa si sa va aud comentariile! Si eu am savurat si aproape fiecare episod iar de NY sunt indragostita iremediabil!