Sezatoarea canadiana (179)
Raspunsuri - Pagina 15
ankalaura spune:
Gata, Black and Decker scrie pe mine. And guess what?? Are si un device mititel pentru amestecat aluat!
Bag probe incepand de azi.
ZAVALITA - apai ustensilele fac toata muzica.... Eu nu mai aveam nici timp si nici rabdare sa toc zarzavatul cu mana... pana si patrunjelul il tocam la robotel....
Porumbita spune:
Buna tuturor!!
am primit invitatie de la nasii sotului (sunt stabiliti in canada din 90) sa mergem in iunie iulie in Toronto; peste o saptamana cand iese psaportul sitului vrem sa aplicam pt viza (mergem cu tot cu baietelul nostru care a facut ieri 1 an si 3 luni)
poate puteti sa imi ziceti mai multe de procedura asta cu viza/sfaturi, recomandari etc
fie aici pe topicul vostru (dc nu va deranjeaza), fie pe PM sau mail
mi-ar fi de mare ajutor!!
Multumesc anticipat pentru orice informatie!!
mamaana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Porumbita Buna tuturor!! am primit invitatie de la nasii sotului (sunt stabiliti in canada din 90) sa mergem in iunie iulie in Toronto; peste o saptamana cand iese psaportul sitului vrem sa aplicam pt viza (mergem cu tot cu baietelul nostru care a facut ieri 1 an si 3 luni) poate puteti sa imi ziceti mai multe de procedura asta cu viza/sfaturi, recomandari etc fie aici pe topicul vostru (dc nu va deranjeaza), fie pe PM sau mail mi-ar fi de mare ajutor!! Multumesc anticipat pentru orice informatie!! |
cu invitatia de la nasi + pasapoarte + chitanta ca ai platit taxa pentru toti 3 te duci si aplici la ambasada
ankalaura spune:
CGE si alte detinatoare de Black and decker food processor. sa vedeti ce am facut. Am pus eu sa fac aluat. Si m-am trezit cu niste trepidatii grozave, si in 20 de secunde s-au racait partile de plastic intre ele (pistonul ala cu lama de amestecat, de tubul bolului), si s-a flendurit in partea de sus, pe interior.
Am verificat de doua ori - de montat, montasem bine. Cantitatile erau precise, nu am depasit cu nimic. Totusi robotul facea ca si cum nu s-ar fi imbinat corect piesele...
Ce fac eu acuma? Inainte de aluat, am tocat, razuit si altele, si a mers super si la verdeturi, si la legumele tari, fara sa trepideze. Doar ca e cam zgomotos, dar na...
Sa zic ca l-as duce inapoi, dar eu vreau altul, nu vreau sa raman fara. Pe raft, era singurul, nu stiu daca or mai avea, si nici chef sa bat orasul in cautarea altui robot nu am...
Cate zile am sa il duc inapoi?
In plus, l-am luat redus. Si daca nu il mai gasesc acum, se poate ca nici redus sa nu il mai gasesc.
CRISTINA - la al tau s-a racait plasticul ala pe interior? face tot asa mult zgomot? Dar zgomot nene, zici ca e racheta!!
mamaana spune:
vezi ca scrie pe chitanta cat ai sa-l duci inapoi; de obicei 1 luna; sici ca nu merge conform asteptarilor tale si gata. daca au altul ti-l schimba, daca nu iti dau banii inapoi
ramona75 spune:
Anka - sunt sigura ca-ti vor raspunde fetele mai avizate, noi suntem prea noi pe aici sa conteze raspunsul meu insa iti pot spune ce mi s-a spus (de catre prieteni) de cand am aterizat.
am o prietena care urmareste anumite magazine si isi cumpara diverse de pe acolo. un exemplu:daca cumva isi ia o bluza redusa de la $75 la $50 si peste o luna cand revine la acel magazin o vede din nou redusa la 40 - scoate rapid bonul si-l arata si tzup! mai primeste o reducere de $10 la o noua cumparatura.
am mai auzit si altele - cum ca pana acasa - datorita transportului defectuos s-a stricat produsul - l-au inapoiat fara nici un fel de probleme.
cea mai crasa pe care am auzito insa a fost cu o saltea de pat - au luato de la Cosco. Au folosito 5 ani de zile - si culmea mai se si laudau cat e de buna - dupa 5 ani de zile s-a gandit sotia ca ea are niste dureri de spate si sigur le are de la acea saltea - au inapoiato si au primit una in loc - la aceleasi dimensiuni si un pret mai avantajos.
asta pana si mie mi s-a parut aberanta - dar n-am comentat nimic - tipa (cu durerile "inchipuite", cred eu) era canadianca.
deci - de ce sa nu incerci? - tu ai respectat intocmai instructiunile.
pana si in Ro aveai voie sa inapoiezi produsul timp de 30 de zile fara a preciza motivul pe care il aveai. bonul de casa sa-l ai.
delphin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ankalaura CGE si alte detinatoare de Black and decker food processor. sa vedeti ce am facut. Am pus eu sa fac aluat. Si m-am trezit cu niste trepidatii grozave, si in 20 de secunde s-au racait partile de plastic intre ele (pistonul ala cu lama de amestecat, de tubul bolului), si s-a flendurit in partea de sus, pe interior. Am verificat de doua ori - de montat, montasem bine. Cantitatile erau precise, nu am depasit cu nimic. Totusi robotul facea ca si cum nu s-ar fi imbinat corect piesele... Ce fac eu acuma? Inainte de aluat, am tocat, razuit si altele, si a mers super si la verdeturi, si la legumele tari, fara sa trepideze. Doar ca e cam zgomotos, dar na... Sa zic ca l-as duce inapoi, dar eu vreau altul, nu vreau sa raman fara. Pe raft, era singurul, nu stiu daca or mai avea, si nici chef sa bat orasul in cautarea altui robot nu am... Cate zile am sa il duc inapoi? In plus, l-am luat redus. Si daca nu il mai gasesc acum, se poate ca nici redus sa nu il mai gasesc. CRISTINA - la al tau s-a racait plasticul ala pe interior? face tot asa mult zgomot? Dar zgomot nene, zici ca e racheta!! |
Fetele au spus ca e zgomotos...acu'...poti sa-l schimbi in 30 zile cu ticketul de casa si sa zici ca vrei altul. Ar trebui sa-ti comande un altul, dar nu stiu cum e serviciul lor de clientela.
ankalaura spune:
DELPH - noroc ca astia de la magazin nu citesc forumul Desi probabil nici atunci nu ar fi zis ca I've been worned
Am mai facut o proba cu exact reteta lor si respectand pas cu pas si la cel mai mic detaliu, nr de secunde si viteza de malaxare... Si aceeasi poveste. Nu huruie de la prima secunda, ci dupa ce se invarte 10 secunde. Daca folosesc doar puls, mai treaca-merga. Insa acolo zice sa malaxezi 90-120 de secunde pe continuu...
Am studiat piesele... La celelalte accesori, diametrul interior al lamelelor este mai mare, deci discul ala mai mic. La lamela pentru aluat, peretele e mai gros. Cred ca asta a cauzat frecarea excesiva... La tura a doua chiar cred ca s-a topit putin acolo, ca apare plastic alb (de la lamela) pe tubul transparent al bolului.
Insa, daca pun inapoi lamelele de taiat, nu se mai freaca si merge chiar si asa, cu bordura aia bulita la bol.
Am decis ca il duc inapoi, daca au altul, iau altul. Sper sa aiba, ca in rest imi place cum lucreaza. Chiar si aluatul facut la puls a iesit super moale si elastic dupa numai 20 de secunde de malaxare! Deci nu imi vine sa iau o magaoaie de masina de paine doar pentru aluat! Restul functiilor sunt super, face rosiile suc, am razuit cascaval, tocat varza, morcov si telina, imi place...
Numa' sa treaca ninsoarea
Deci edit: Am mai citit 20 de pagini de review-uri si scrie ca "it makes perfect pastry and dough"... deci e clar ca asta are o problema!
Ne-au sosit si actele fetelor, in sfarsit!! Asa ca peste vreo doua zile ma duc la comisia scolara si o sa stim cum stam!
maru spune:
fetelor, va rog mult sa intrati la mine pe blog si sa cititi despre micul Filip. Transmiteti va rog povestea mai departe, poate gasim ajutor pentru el. Mi se rupe inima
Diana2007 spune:
Am citit asta
http://www.realitatea.net/o-romanca-vrea-sa-renunte-la-fetita-adoptata-cu-zece-ani-in-urma_710714.html
si sunt revoltata !
Cum se poate asa ceva ? Au devenit si copiii o marfa ca si robotul B&D ?
Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain