Sezatoarea canadiana (179)
Raspunsuri - Pagina 14
Doloress spune:
Ankalaura eu mai pun la uscat colorate cu albe, dar rar, depinde de material, problema vine cand e ceva care se scamoseaza alb si lucrurile negre ies pline de scame albe Deci eu te-as sfatui sa le pui separat.
Si eu am urat cu pasiune masinile de spalat de la bloc, asa ca mi-am luat dupa vreun an, una din aia care se evacua in cada, mobila, micuta asa. Diferenta s-a vazut imediat, nici nu mi-am mai stricat hainele una doua, si mult mai curate au iesit. Normal, asa ca in Romania, nu ies niciodata.
Zavalita filmele le gasesti si dublate in franceza, insa lasate in stare naturala si in engleza la cinema , eu una nu suport sa-i aud pe George Clooney sau pe Leonardo di Caprio vorbind franceza, ma pufneste rasul. La televizor, ai posturi in franceza sau in engleza, normal la alea in franceza sunt dublate.
ankalaura spune:
ZAVALITA - parca tu stateai cu mama ta? Cand stateam cu mama nu gateam nici macar o omleta. "Gateam"...
De fapt, nici dupa ce nu am mai stat cu mama, nu am prea gatit la inceput, ca eram doar noi doi, si munceam de dimineata pana seara. Mancam la birou. Ce mai era sa gatesc?
Dupa ce au aparut copiii insa, lucrurile s-au schimbat, asa ca mai vorbim peste cativa ani, cand o sa ne ceri retete de muffins ca sa le pui la copii la pachetel in excursie
Ma duc sa caut un robot deci...
mamaana spune:
uf, sunt la munca si ce de munca e bine ca e
multumesc fetelor, da au ajuns bine, deja sunt acomodati cu fusul orar
eu am reusit sa-mi pun caprifoiul si mana-maicii-domnului pe care mi le-a trimis sora mea, si am pus si rasaduri de rosii si ardei iute aduse tot din ro
si am gasit o violeta in gradina si am vazut ca m-am umplut si de lacramioare de la vecina
pucku si eu am masina de rasnit cafea de acum 7 ani, luata pe $10
al meu imi tot zice de robot din ala mare de aluaturi de la kitchen-aid si eu tot il conving ca nu-mi trebuie, masinile de paine sunt arhisuficiente
ana felicitari
cris cauta pe theromanians, tre sa gasesti ceva acolo
Magdone spune:
N-am disparut de tot, dar nu mai apuc sa fac nimic, mai ales ca asta mic numai in brate vrea, se vede ca e baiat Si in plus ne luptam cu gelozia Oliviei care inca il mai loveste cand il prinde nesupravegheat, de fapt ea il iubeste asa vrea ea sa para, dar o iubire de asta cu nabadai , asa ca nu prea putem sa-l lasam singur decat in dormitor cu usa inchisa si acolo nu sta, ca are patutul ala niste aceeee
Razvan in schimb f bine l-a acceptat si-l mangaie tot timpul, el are oricum experienta deja:)
Laura, felicitari pentru casa, s-o stapaniti sanatosi! Chiar ma intrebam ce e cu tine de nu mai zici nimic.
Pucku, asa e si Razvan vorbeste f bien romaneste si chiar o prefera in locul englezei, chiar ne roaga sa vb asa si ne intreaba cum se zice la cutare cand nu stie, mai rar asa ceva ca toti copiii eu i-am vazut ca prefera engleza.
Cris, eu stiu pe cineva dar nu stiu daca e ieftin sau nu, uite aici: http://www.pstranslations.ca/, sper ca nu e considerata reclama.
Zavalita, drum bun incoace, mult a fost, putin a ramas!
Cine imi zice si mie cum e chestia aia cu prietenii, ca nu stiu cum se face, merci anticipat.
pupici
zavalita spune:
stai asa anka, ca si eu gatesc si sunt cea mai tare in bucatarie ca sunt singura in parcare,eu n-am zis asta...ma refeream doar la ustensile, ca mie imi ocupa doar loc, gatesc clasic..doar mixerul ce-l folosesc mai des.
a si retete eu vreau de acum, daca aveti idei sau experimenatti lucruri noi sharuiti plz.
uf ce bine doloress, ma gandeam la SATC 2, brusc mi-am dat seama ca n-as fi inteles prea multe din film.
mai am o saptamana, dupa ce aglomerasem aproape tot ce trebuia facut in ultimele 2 saptamani, acum parca ma misc in rere. totu-i molcom si placut, e si mai cald afara...titan ice, alta viata!
Dragaica spune:
Pentru fetele din Montreal si Laval, stiti cumva un restaurant pentru botez unde sa primeasca mai putin de 30 persoane???
Mai toate pe care le stiu nu vor mai putin de 35-40 persoane, noi nu avem atat de multi prieteni, din pacate .
Am gasit undeva unde primesc 25 de persoane dar pretul e cam piperat pentru noi
Va sunt recunoscatoare pentru orice propunere, momentan suntem in pana de idei, habar n-avem ce tre sa face si cum sa ne pregatim, ne bazam pe prietenii cu experienta.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 23+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru
Doloress spune:
Dragaica noi am facut la Restaurant Authentique din Laval si am fost mai putini de 25. Acolo ni s-a parut cel mai convenabil ca pret-calitate, am fost tare multumiti.
cris1511 spune:
Mamaana, Magdone multumesc mult de info.
...legat de ustensilele de bucatarie si eu duc dorul robotelului Braun pe care l-am avut in Romania, cel de care spunea Ankalaura.
Deocamdata am luat un mixer, din ala micut pentru bautut albusurile.
Timp sa am sa bucatarisesc...