Sezatoarea canadiana (179)
Raspunsuri - Pagina 18
monicutza_bb spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maru Hei, ce-i cu linistea asta pi cilea? |
altele ne terminam pe ultima suta de metri impozitul pe 2009 ....... si muncim
alina023 spune:
Iar altele....care sunt mai novice...isi baga doar nasul in speranta ca veteranele au mai scris cate ceva!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!
mamaana spune:
da' mult mai munciti
pe noi tocmai ne-a anuntat ca avem cold beer in cafeteria la 3:30
Podeanu spune:
citat din mesajul lui alina023 Iar altele....care sunt mai novice...isi baga doar nasul in speranta ca veteranele au mai scris cate ceva! Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003) Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag! Povestea nasterii Anei ************************** Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!! |
Alina, daca tot se munceste asa din greu pe aici eu mi-am luat o pauza si ti-am citit povestea nasterii. f frumos, sa-ti traiasca ambii copilasi, pacat ca nu ai si poze sa-i pot vizualiza.
Scriai in povestea ta de ragadele....ce inseamna asta, eu nu cunosc cuvintul
E superb afara, cine ne-ar crede ca acum 3 zile ningea cu fulgi uriasi? Mi-am cumparat flori si miine mai adaug ceva la gradina.
poate reusesc si eu o gradina ca a lui Rox...mi-au dat in final 12 lalele dar mi-au ramas multe frunze goale.
Un weekend placut si calduros.
CataD spune:
citat din mesajul lui mamaana da' mult mai munciti pe noi tocmai ne-a anuntat ca avem cold beer in cafeteria la 3:30 |
Pai zi unde ca venim :)
delphin spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui CataD
Pai zi unde ca venim :) Catalina |
Si Yo, si Yo
alina023 spune:
Parca as servi si eu o berica!
Podeanu, multumesc!
Ragade sunt ranile provocate mameloanelor de catre bebei papaciosi. La Luca nu am tras-o asa de tare, dar la Ana...o luna dupa nastere plangeam in hohote aproape la fiecare alaptat. Dar important e ca am reusit sa hranesc buburuza.
Tare faine sunt lalelele! Si mie imi plac mult. Pe aici a inflorit si liliacul si e asa o mireasma....
Asta visez si eu. O casuta cu o mica gradina de flori. Sotul viseaza pescuit de somon, iar Luca viseaza casa cu piscina. Fiecare are alte asteptari de la viata, dupa cum se vede!
Ce mai stiti de Zavalita? Maine are avion, asa-i? Aterizeaza in Montreal? Ii faceti primirea cu vreme frumoasa...e bine!
Drum bun Zavalita si mult noroc in noua viata!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!
columbiana spune:
Alina ce-am scapat, v-ati razgindit, veniti totusi incoace?
e frumos afara; am fugit astazi la scoala plodului si erau in curte, faceau curat, ti-era mai mare dragul sa-i vezi, stringeau frunze, crengi, mama denaturata l-am trimis fara lunch si fara ochelari ;
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
ankalaura spune:
Zavalita zboara pe 4 mai parca, nu?
Noi am batut orasul dupa cumparaturi. Deh... novicii - sau mai bine zis barbatu-miu care nu stie nici un bob de francais si je, nevasta, care nu sunt atenta la intrebarile sotului... -, ca tot avem gps, am zis ca mergem la adresa 5400 jean talon, si el ma intreaba OUEST e EST? Si eu, auzind "est e est" sau "ouest e vest", nu e clar, zic DA tare si sonor, asa ca punem noi in GPS adresa OUEST si ne duce nene in plimbare, de traversaram tot orasul, noroc ca era bateria full la gps si suficienta benzina in tank, altfel sa fi vazut aventuri extreme pe capu' nostru!
Lucrul bun in toata treaba asta e ca am invatat sa citesc ofertele, si am venit azi cu o groaza de sacose si am platit numai vreo 65 de dolari
Mamicile de bebeloi, ce cereale instant le dati? Aici am vazut cateva Nestle, din care luam in Ro, dar mi se par scumpe desi sunt mult mai ieftine ca in RO (Aici sunt 3,67 parca, in Ro plateam cam 6 dolari pe aceeasi cutie ). Dar am luat Heinz, ca era oferta Si am platit 2 si vreo 67 parca pe cutie? Era redus considerabil.... Dar nu am luat din cele bio, ca erau scumpe Adica putin peste 4 dolari - in RO nu te puteai atinge de cereale bio, anyway...
Ione81 spune:
eu ma uit la hochei daca va vine a crede... totul a inceput luni cand am fost la Ye Old Orchard, un pub cum n-am mai gasit, imi aduce aminte de cele din Piata Unirii la Timisoara...
gooool!