Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri21
Raspunsuri - Pagina 16
ancadragoman spune:
pentru ingerasi
Dana mare realizare ,BRAVO!!!!!!!!!!
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei http://good-times.webshots.com/album/560508280lnYUkd?start=60 am fost, cum sa nu merg, dar cand s-au inaltat spre cer baloanele, am simtit ca nu mai pot Imi cer scuze ca n-am facut baloane nominale, mi-a fost frica sa nu uit vreun ingeras, insa m-am gandit la voi toate si la toti ingerasii de aici si de pretutindeni Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela _"Meglio sole, che mall`accompagnate !" |
Daria multumesc din tot sufletul!
Ieri am fost si noi la Alma la cimitir, in ultimul timp am fost foarte rar. Pt noi e un capitol inchis...pt ca, asa trebuie, asa considera unii ca trebuie.
Dar, vineri, cand mi-am dat seama ca duminica va fi ziua mea, ca mama de ingerasi, am simtit aceasi durere, neputinta, furie, in suflet. ca si cum, desi nu m-am mai gandit la ele decat rar, sunt tot in sufletul meu, inchise.
Va imbratisez pe toate. Pt ca voi stiti cum e.
Luana - Sunt o mica printesa - foto & video
Arborele care daruieste
Aprinde azi o lumanare pentru Alma
szivarvany spune:
Ayla mi-a fost tare tare dor de tine
(asa o neputinta imensa am simtit ieri cand s-au inaltat baloanele, atat de nedrept si trist si dureros pana in adancul sufletului simteam o dorinta sfasietoare sa le prind, sa le tin aici sa le pot oferi aici tuturor celor care aveau numele pe baloane insa s-au inaltat atat de rapid sper cer, cred ca se grabeau sa fie parca luate de toti ingerasii iubiti)
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
vias spune:
http://observator.antena1.ro/eveniment/Parinti-de-ingeri_12004.html
si eu am dat interviu la Brasov
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui camy_pus http://observator.antena1.ro/eveniment/Parinti-de-ingeri_12004.html si eu am dat interviu la Brasov Cami, de Flavius Cristian in ------------------------------------------------------------- ingerasul Darius-Andrei Poveste si POZE |
Off, Camy, draga mea cata dreptate ai, in ceea ce ai spus.
Daria pt ca te-ai gandit la mine...ca altfel nu-ti era dor.
Arborele care daruieste
Michelle81 spune:
Mamamgiuliei,Camy-pus-am vazut pozele de la intalnirea mamicilor de ingeri...Doamne atatea baloane,atatia ingerasi atatea suflete de mame indurerate...Si asa este Camy cum ai spus in interviu,doar cine a trecut prin asa ceva ne poate intelege...
Aylaiti trimit o imbratisare
Lia73-nu ai mai scris...cum mai esti?iti trimit o imbratisare
Danangie-ce fumos povestesti despre cei doi baietei ai tai.Si bravoo pentru Alessio ca a reusit fara pampers doua zile,inca putina rabdare si incet incet scapati de tot
Minunea noastra mult asteptata
Ayla21 spune:
Multumita unei dragi prietene de la odisee, ingerasele mele. Alma si Maria, au primit cate un balon, ieri si de la intalnirea parintilor de ingeri din
Bucuresti.
Arborele care daruieste
irlandeza spune:
citat din mesajul lui mamagiuliei http://good-times.webshots.com/album/560508280lnYUkd?start=60 am fost, cum sa nu merg, dar cand s-au inaltat spre cer baloanele, am simtit ca nu mai pot Imi cer scuze ca n-am facut baloane nominale, mi-a fost frica sa nu uit vreun ingeras, insa m-am gandit la voi toate si la toti ingerasii de aici si de pretutindeni Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela _"Meglio sole, che mall`accompagnate !" |
Un gest frumos din partea ta. Multumim.
Am vazut si la stiri pe Kanal D.
BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
irlandeza spune:
citat din mesajul lui camy_pus http://observator.antena1.ro/eveniment/Parinti-de-ingeri_12004.html si eu am dat interviu la Brasov Cami, de Flavius Cristian in ------------------------------------------------------------- ingerasul Darius-Andrei Poveste si POZE |
Te-am vazut, esti tare frumoasa.
BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
danangie spune:
CAMY , n-am reusit sa ma uit la tot ca se tot intrerupe si am ochii in lacrimi , imi inghit suspinele de frica sa nu vina Alessio, sa nu se trezeasca. Multumesc ca ai pus sa vedem si noi filmatul. Da, esti tare frumoasa si ptiuu ai slabittt. Sper ca Dzeu sa-ti fi alinat cat de cat durerea cu venirea cu Flavius scumpul de el. Te imbratisez tare. Si mare dreptate ai cand spui ca nimeni nu te intelegi decat acela care trece. bineinteles ca sunt multeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee exceptii.
Revin, s-a trezit mattia
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)