Condica salajencelor vorovitoare[108]!
Raspunsuri - Pagina 15
giulia71 spune:
Salut,
Bia multumesc, deci stii sigur ca imi pot face pasaportul aici avand viza de flotant la zi
.
Spune-mi unde sa ma duc sa le fac, locatia, is blonda
nah
Multumesc inca o data!
Ah si sa nu uit, sapatamana viitoare ne vedem, asa pe vineri?
Eu sunt prima pe lista , astept enoriasi![]()
Acu sunt in vrie ca fac bagaje, plecam o tura pe la mamaia, asa cu ploaie cu tot, ne intoarcem luni.
Asa ca va pup si va urez un week-end linistit.
Ne vedem la terasa da
?
uneori gandesc prea mult....
mihaela_s spune:
Oti, nu sunt maci ci anemone. Le am de anul trecut si erau rosii, albastre si albe parca...dar astea rosii au iesit si anul trecut cel mai faine, anul asta vad ca cele albastre nu au iesit deloc, iar celelalte putine, inca nu au inflorit. Macii aici infloresc in iunie...e plin campul de ele...am adus si eu intr-un an samanta si am semanat dar apoi am pus alte flori pe acolo si nu au mai crescut...anul asta daca apuc incer iar cu samanta.
Lalelele sunt cam tarzii si la noi, dar daca tii cont ca acum 2 saptamani aveam 3 grade...cam atunci trebuiau ele sa infloreasca si dupa ce a inceput cat de cat primavara s-a racit atunci brusc si cateva zile, cam o saptamana au stagnat...aici infloresc in jur de 1 mai.
Floarea aceea nu e hortensie, adica nu stiu de care spui
dar nu am hortensie. Voiam sa iau dar stiu ca sunt cam sensibile si nu am mai luat...poate la anul ca anul asta am cam pus punct florilor, am cheltuit o droaie de bani pe ele. Majoritatea le-am luat inflorite gata, numai le-am pus in pamant...o parte am luat bulbi(acum in prmavara) si abia acum incep sa iasa freziile, lacramioarele, daliile pe care nu le-am luat inflorite...astea probabil la anul vor iesi normal, ca vecina are lacramioare aproape inflorite...
Noa cxam astea, noi ne bucuram mai departe de zile frumoase, cica in we va ploua...
. dar au fost astea doua zile excelente!
Va mai las cateva poze.
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
silvana_salajan spune:
Miha io nu-s de ce vorbesti tu, io ziceam de macii din fundalul blogului. 
Cat despre hortensie e posibil sa ma fi inselat e o floare mare roz intr-un ghiveci la tine acolo. Aia ce e?Cat despre intalneala de vineri va spun sa nu contati pe mine deja mi-e programat we urmator
Dar abia astept impresiile
edit: am marit poza, ai o splendoare de dalie in ghiveci
Dulciuri
mihaela_s spune:
'neatza! Dau io cafeluta azi, asezonata cu soare de vara nordic pe terasa, sub umbrela, in miros de flori si iarba...e bine? 
Oti, cred ca si cele de pe blog sunt tot anemone, ca sunt prea colorate sa fie maci, eu maci galbeni sau albastri nu am vazut
. Da' io vorbeam de anemonele din gradina mea, fetele cand au vazut floarea, au zis ca e mac, de asta am crezut ca zici si tu de ele
.
Aia de zici tu ca e hortensie nu mai tin minte cum se numeste, dar nu e perena. Daca mai ajung pe la magazinul de flori si mai au, am sa ma uit cum ii spune...
si un we placut!
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
dianaiulie2009 spune:
`neatza salajence !
Maria, felicitari pentru BB2. Doamne-ajuta sa ai o sarcina usoara si o nastere la fel. 

Giulia, drum bun si distractie placuta la mamaie 

Oti, deci nu mai vrei sa te intalnesti cu noi ???
... glumesc , desigur
... nici eu nu stiu daca vineri voi putea sa vin la intalnire, deoarece ( Bia, fii pe faza
) se anunta concert la Time Out ... deci ... ramane de vazut ....
Mihaela, eu le-am facut pasapoarte temporare pentru 1 an de zile , in decembrie la aman2 fetele si au fost gata in 2 ore. Acuma cu o imputernicire la notar poate oricine sa le ridice , ma gandesc eu ... chiar si mama ta sau oricine altcineva in care ai incredere si apoi ti le va trimite cumva sau le va aduce cineva la voi. Na ... ma bag si yo in seama ![]()
Sarbatori fericite !!!

silvana_salajan spune:
La multi ani, mamica de Bimilit!Bia, sa va traiasca mami si sa va bucurati impreuna de copii tai si de copii copiilor tai! 
Miha, o singura rugaminte am. Baga un ochi aici. Am facut acest album special pentru tine
acu in graba. Florile astea ma fascineaza, nu stiu daca pentru forma si culoare ci cat pentru cat sunt de fragile. Ati incercat sa faceti un buchet frumos de maci pe camp? Ati ajuns cu ele acasa? Atunci probabil stiti despre ce vorbesc...
si 
Dulciuri
dianaiulie2009 spune:
LA MULTI ANI !!!
mamica de Bimilit
Sa traiesti 1000 de ani , sa dea DD sa va vedeti cat mai curand posibil pe viu 

silvana_salajan spune:
Eu va servesc azi cu o felie de tort, caci gratarele nu sunt gata inca
Dulciuri
Bimilit spune:
multam de felicitari,pentru mama.
offffffffffffff,mia trecu un an............e a sasea aneversare a mamei ,cand nu ne pupam,pitigam si imbratisam.
bine ca e sanatoasa si fericita,doar dorul de noi o doboara.
acu cu voia lui DD poate-si incarca baterile.
scriu nitel codat ca na, nenea google gaseste tot
.

In sfarsit e soareeeeeeeeeeeeeeeeee!