Condica salajencelor vorovitoare[108]!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit

mihaela, da musai la sm sa faci pasaportul ?
hai sa te invarti[aci te poci ajuta ] de un flotant la zalau.asa poti rezolva multe.iti faci si permisul si pasapoartele la fete.
daca vrei maine ma interesez de obtinerea flotantului in lipsa voastra.si daca poate mama ta sa faca demersurile.apoi ,restul mai discutam.am io o idee in cap.intreb daca se poate si te anunt.

Bia, ma complic cred eu tare mult...toate astea dureaza, eu nu am timp...apoi pentru Silvia trebuie si Ovi sa isi faca CI nou, cred ca nu se poate pune flotant pe asta vechi. Astea dureaza o saptamana...
Mama e in SUA, ajunge in Zalau in 20 iunie, noi la fel. Nu are cand sa umble...
Dar zi tu cum se poate, eu chiar nu am chef acum de complicaciuni, si asa imi tot bat capul cum sa facem...am rugat-o acum pe o prietena din SM sa se intereseze cat dureaza in SM sa iti faci buletin, pe site sta 30 de zile , dar la fel e si in Zalau si tu zici ca dureaza 14 zile. Asa ar trebui sa amanam cumva rezervarile de concediu, nici nu stiu cum, nu ne-am gandit inca...sunt tare tare incurcata si chiar nu stiu cum sa fac. Astept sa vad ce zici tu, dar sa stii ca io nu am pile pe acolo....

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby
www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

pai flotant va faceti toata familia daca e sa se faca.si se face pe loc daca ai toate actele.
mai la zalau 14 zile dureaza eliberarea pasaportului nou.
de aia ziceam ca pe zalau ne mai invartim si rasucim.mai stim un portar,un fundas,alea, alea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui giulia71

Salutare!
O sa fiu matusa, o sa fiu matusa! Felicitari Maria_K!!!
Suntem bine cu totii, asa cum ne stiti.
Eu am fost la Cluj foarte des pentru niste injectii in coloana vertebrala ca fac des "gat de lup". E foarte dureros si neplacut.
Altfel, muncesc pe calcultaor si stau pe acasa. Slabut cu viata sociala, cum vi se intampla si voua probabil.
Bia, as avea si eu o rugaminte, musai sa facem pasapoartele, aevm viza avem tot, putem sa le facem aici la Z sa nu ne mai deplasam la Bucuresti? Te rog frumos da-mi de veste cum pot s-o rezolv problema asta.
Va pup
Ma dus o ora la somn, apoi ma intorc la treaba!
Pupic gashca

fata intreb sa fiu sigura.
da daca ai flotant pi zalau se pot face si aci pasapoartele.totul e ca viza de flotant sa fie valabila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Tu Bia, dar cum se fac acum flotantele? Ca io stiu cand eram studenta se punea o stampila pe o foaie de buletin din acela vechi...acum noi avem CI...in cazul asta nu trebuie schimbate si scris pe ele? Noa intreb si eu ca nu stiu...apoi niic ce acte trebuie nu stiu, intru sa vad daca scrie pe site...

Dar daca si in Satu Mare se fac pasapoartele electronice tot in 14 zile, atunci nu are rost sa ma complic...noi oprim in SM prima data, nu mergem pana in Zalau, asa ne-am programat ca sa fim luni dimineata la pasapoarte...
Tu Bia, da' io nu cunosc pe nimeni, nu vreau sa te tin incurcata ca le ai si tu pe ale tale...iti multumesc tare mult, stiu ca esti draguta si saritoare. Daca cumva in SM dureaza 30 de zile, atunci ar merita incercat asa prin Zalau. Trebuie sa vb si cu Ovi, ca nu e acum acasa, sa vad el ce zice...te tin la curent.

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Nu gasesc nimic pe site-ul Politiei Municipiului Zalau...deci nu stiu ce acte trebuie...

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

mihaela,se aplica pe verso la ci o hartie unde se trece noua adresa si valabilitatea flotantului.
acte necesare:o cerere in care mama scrie ca accepta sa locuiti la ea,actul de proprietate pe apatament,certificate de nastere/casatorie ,ceva taxa simbolica,un timbru si ci.atat.
mai, nu ma incurci,ca va rezolv din telefon.

Mergi la inceput

daca dureaza si la sm dureza 14 zile,atunci mu merita deranjul cu flotantul.
imi zici tu ce hotarati ca sa ma apuc de tras sforile,sa fie pregatit totul pe cand veniti.

Mergi la inceput

Ok Bia, astept sa vad daca si ce imi raspunde prietena mea...si te anunt.

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Mai mai. Vi s-au dezlegat limbile. Hai sa va pove si eu ceva. Am 4 pui de matza! Deci sunteti matusiiii toate Si sa va mai spun ceva: anul asta mi-am pus salata, marar, patrunjel si ceapa pe terasa. Si am si mancat deja din ele. Asta asa de lauda sa vedeti ce harnica ma facui Dulciuri

Mergi la inceput

Tu Oti da' n-ai castrat mata? Ca asa o amenintai anul trecut . Morgan e cumintel, nu umbla dupa matze, sta si acum pe terasa si studiaza peisajul...mai umbla el vagabond si aduce pasari moarte si rame in casa .

Eu am pus numai flori, asa ca n-am ce manca , doar capsuni cand s-or face, ca sunt infloriti. Asa arata florile mele.

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Tu miha, m-ai lovit la corason cu macii aia pe blog. Si florile waaaaw ce fain arata florile! Lalele mele s-au terminat demult acum astept sa infloreasca trandafirul catatrator ca am o dihai tufa in fata casei. Celelalte acum au rasarit sunt de vreo 10 cm, am niste tufe care scutura seminte si ies in anul urmator fara sa le semeni. Toata vara sunt inflorite am albe si rosii, sunt foarte faine, mai ales ca nu mai creste nimic sub ele asa ca am scapat si de plivit. Mi-am mai semanat carajele (deja a doua oara) prima data cred ca nu au fost bune semintele ca nu a iesit nimic din ele. Acum au vreo 3 cm Au vreme pana la iarna sa tot iasa Am vazut la tine intr-un ghiveci o hortensie. Eu de 2 ani tot pun aci langa casa, 2 tufe s-au prins anul trecut insa in primavara nu au mai miscat. Acum am primit si pus alta tufa, mi-a scos-o Rexi de 2 ori deja deci mare noroc voi avea daca ramane. Asa ma enerveaza cainele asta zici ca aude cum creste si il mananca ghearele sa le scoata afara. Cat despre matza nu am sterilizat-o ca aici nu se face operatie. A vb Vlad cu dr si a zis ceva de o injectie. Ma tem sa nu se deformeze apoi. Nu stiu. Deocamdata am gasit pe cineva cu o ferma car imi duce toti puii acolo Asa ca am unde sa ii livrez si o zi insorita!Dulciuri

Mergi la inceput