Strumfi de iulie-august 2007 (181)
Raspunsuri - Pagina 17
Antoanela23 spune:
Buna seara,
Am ajuns si noi acasa, miercuri dupa-amiaza in loc de duminica si cu masina in loc de avion, ca in bancul acela cu "nu era masina, era bicicleta si nu i-a dat-o ci i-a luat-o"
.
Am stat pana luni in Bucuresti sa vedem care e situatia cu avioanele, nu era nimic sigur despre cat va mai dura asa ca am plecat cu masina socrilor, bine ca s-a putut si asa. Oricum, nasparlie criza asta din aviatie si sper sa se limiteze doar la ce a fost pana acum, am colegi mai panicosi care se vedeau deja fara serviciu.
Drumul cu masina cu piticii a fost lung, nu l-as mai reface prea curand, dar in mod cert se poate si mai rau.
Cu aceasta ocazie am scapat si de grija ca e prea departe sa mergem cu masina in Bulgaria la vara (adica de la Bucuresti la Varna), daca au rezistat 3 zile, or sa reziste 4-5 ore fara probleme.
Si apropos, am si eu o intrebare, cine a fost la mare la bulgari, ce parere aveti si daca puteti sa-mi recomandati vreun hotel/statiune ok pt copii.
Michi, nu am mai ajuns sa te vad, scuze, dar nu am avut cand, ultimele zile mi-au fost groaznic de aglomerate.
Am inteles bine, vii la Brux in mai? Cat stai? Sper sa ne vedem aici, da? 
Pupici si o seara buna va doresc,
Diana2007 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Antoanela23 Si apropos, am si eu o intrebare, cine a fost la mare la bulgari, ce parere aveti si daca puteti sa-mi recomandati vreun hotel/statiune ok pt copii. Anto, mamica de Sonia Gabriela ( 22iunie 2007) si Victor Andrei (8 octombrie 2005) |
Eu am fost anul trecut cu Victor, parintii mei si insarcinata in 32 de saptamani. Am fost la Albena, din ce am citit este cea mai potrivita pentru familii, hotel Kaliopa, trei stele, frumusel hotelul, renovat, cu all inclusive, mancare buna si variata.
Mi-a placut ca statiunea era izolata si pazita, totul era organizat, nu vedeai vanzatori ambulanti care sa te agaseze pe plaja, activitati extra erau ceva (biciclete din alea familiale, trenulet prin statiune, era si un spectacol de circ, tot felul de masinute din alea pentru copii, teren de tenis, minigolf, etc, la fel si o strada de souveniruri). Muzica era la un nivel normal, dupa ora 23.00 se inchidea cam totul (sau cel putin nu se mai auzea).
Si anul asta as merge tot acolo, daca mai gasesc oferta de vara trecuta de pe o zi pe alta (am rezervat si platit vineri pe internet si luni eram acolo) si daca as avea fonduri as merge la un 4 stele, uite la asta http://albena.bg/?p=hotel&id=32&language=en . Aveau in fiecare seara un program pentru copii, cred ca scrie si pe site, dar am vazut acolo ca tare se mai amuzau, si arata foarte bine piscina aia ca un parc acvatic.
Inca o chestie, daca vreti sa mergeti mai repede, nu o luati pe Vama Veche. Cel mai bine dupa Autostrada Soarelui cotiti spre Calarasi, treceti cu bacul pe la Silistra si in Bulgaria aveti indicator de Albena, drumul este muuuuult mai liber. Noi am facut la dus pe Vama 8 ore de la Tragoviste

de unde se termina autostrada vestita s-a mers bara la bara, la intoarcere am luat-o pe la Silistra si a fost mai bine si mai scurt (ca timp, nu stiu ca km) plus ca experienta bacului i-a placut mult lui Victor. Acum depinde si de perioada in care mergeti, poate nu o sa fie asa aglomerat, noi am plecat lunea de dimineata gandindu-ne ca va fi mai liber si dimpotriva ...
Cand vreti sa mergeti ? poate ne intalnim pe acolo
Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain
mychydutza spune:
neatza.........matinala pt ca pleaca sotzul la servici si raman fara calculator. ieri am stat acasa, am fost "the queen of my kingdom", adica am tronat in baie. nush ce am mancat dar a fost nasol rau. azi sunt libera ca e Sf.Gheorghe si e ziua ceferistului si avem liber.
Georgiana, te sarbatoresti azi? daca da, la multi ani, daca nu, tot la multi ani!!!!!
dana, ma bucur ca ai scapat de amnio ....sper ca ai scapat si de contractii.
alina, sefa mea a avut exact acelasi stress cu fiicasa. tinea si cate o saptamana. exact la fel, isi oprea defecatia de la sine putere. avea si un colon mai lung....tin minte ca era disperata maicasa, s-a dus si la psiholog, i-a dat si medicatie ...degeaba. problema s-a rezolvat de la sine cand a mai crescut aia mica si a inteles ca nu e bine ce face......acum totul e absolut normal.
of, cred ca te streseaza problema......

anto, cred ca pe 26 sunt la brux, stau o saptamana , deci sper sa ne vedem!!!!
bine ca ati ajuns cu bine, chiar daca drumul a fost lung si obositor.
va pup.
opriti planeta....vreau sa cobor!!!! 
Kariris spune:
'neata!
Vai Dana ce te-ai mai chinuit cu amnio! Bine ca ai scapat!
Eu nu as fi avut curaj sa fac... mi se facea rau doar cand ma gandeam ca imi poate baga un ac in balonul acela tare... offf
si eu am trecut cu iris printr-o asa constipatie rebela si a durat vreo luna jumatate. ajunsesem ca-i dadeam lapte de vaca mixat cu mar pe stomacul gol dupa ce in prealabil lua o doza de ulei de ricin, seara ulei de parafina. Apoi suc de portocale, pere si kiwi. Compot de prune uscate, prune ca atare, mancare de praz, ce sa va mai spun amestecam toate laxativele posibile si in final scotea o biluta dupa 2 microclisme. Supozitorul nu mai era de mici un folos folseam microclisme speciale pt copii.
Tot asa facea numai in cada in apa calda. Apoi am trecut la pus olita in cada in putina apa calduta si treptat am revenit la olita in living sau la WC. Ii era groaza, plangea si alerga prin casa in funduletul gol ca nu putea sa faca. Sa ajunga copilul transpirat de efort si sa planga si sa spuna ca nu mai poate si nu mai are putere... si vrea la spital sa scoata doctorul balaurul din el... mi se facea rau si mie cand o vedeam cum se chinuie.
Noi am patit nebunia asta dupa o cura completa cu fier (o luna jumatate). Eu cred ca de la fier ni s-a tras, dar o bagasem pe maneca rau de tot.
In final cred ca s-a rezilvat de la llactuloza pe care i-am dat-o in fiecare seara si dimineata vreo 3 saptamani (duphalac).
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
Vivela spune:
La multi ani, Georgi!! 

la multi ani tuturor georgianelor si georgetelor care se mai ascund sub nick-uri
.
queen Mychy, stiu cum e cu tronatul...uf, nasol. eu nu stiu ce naiba am, ca stau dintr-o extrema in alta in sarcina asta, eu nu aveam niciun fel de probleme cu tranzitul, indiferent ce manancam. acum insa sunt varza rau!!!
imi pare rau sa aud de copilasi cu probleme de constipatie, cred ca e tare stresant. imi povestea maica-mea ca a trecut si ea prin problema asta cu mine cand eram micuta, stateam pe olita si plangeam ca ma doare.
ceaiurile laxative (macar alea mai usurele) oare nu-s eficiente si la ei? adica decat medicamente, cred ca ar fi de preferat ceaiurile.
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07)
+
32+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Luna1 spune:
Neatza!
Georgiana la multi ani! La multi ani celor care se sarbatoresc astazi.
Alina ce nasol cu constipatia. Ce sa zic, tu stii mai bine ce ai de facut. Eu nu ma pricep ca n-am trecut prin asa ceva.
Musso ce de vrei sa mergi la psiholog pt Mihnea? Ce problema ai? Scuze daca ai zis, n-am inteles.
Anto bine ca ati avut de unde lua masina. Socrii au ramas fara? Le-o trimiteti prin posta?
Ai mei sunt inebuniti dupa masina, cred ca le-ar placea un drum mai lung de o zi, si cand mergem in Franta nu comenteaza.
Mychy lasa tronatul, baga niste paine prajita azi ca sa se refaca stomacelul.
Noi suntem...ok, Cosmin s-a trezit ieri cu un ochi umflat, a fost la dr si are conjunctivita, tratam cu picaturi, azi era mai bine. Va pupacesc.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
mychydutza spune:
luna, lis ce face?sper sa'i treaca repede ochisorul lui cosmin.
Dana, cum esti?
Andrei stranuta......sper sa nu fie ceva naspa. Ce ma enerveaza vantu asta.....stam in casa.
am reusit sa scriu de pe telefon......sunt coola!!
opriti planeta....vreau sa cobor!!!! 
greierash spune:
Buna dimineata. La multi ani sarbatoritelor si sarbatoritilor!
Alina.a si Loredana, va inteleg atat de bine! Stiu cum e cu stresul asta cu constipatia pentru ca am trecut prin asta. Pe langa alimentatie, trebuie lucrat si la psihic putin....bineinteles ca trebuie gasita metoda... Eu am incercat sa ii distrag atentia cu diverse lucruri.. in primul rand nu vroia sa se aseze pe olita, desi era agitat din cauza necesitatii fiziologice, adica era clar ca ii vine sa faca kk, refuza sa se aseze la olita....Dupa ce il convingeam, dar atentie nu trebuie fortat, luam o carticica sau un pliant pur si simplu, si ne uitam pe el, citeam, etc...
Sau alta metoda a fost cu supozitorul cu glicerina, dar asta ar fi asa de ultima instanta, pentru ca e destul de traumatizant... i-am pus supozitor cu glicerina, a facut kk, si apoi urmatoarea data i l-am aratat, si i-am spus ca nu ii pun daca sta pe olita si face kk. Si i-am promis ca i-l dau lui sa il arunce la gunoi, si chiar asa am facut. Ultima metoda a fost cu recompensa: daca facem kk primim ceva care ne place, in cazul nostru ou kinder...pe rand toate metodele au functionat, dar stimularea principala a fost alimentatia, cu sucuri de fructe dimineata, prune uscate, pere, spanac, multe lichide, etc...Aaaa si sa nu uit, multa, multa....da multa rabdare... Ca la cat stres e....Are dreptate Alina cand zice ca nici nu va inchipuiti cat stres e pentru asta, si asa e. Cata lupta pentru un amarat de kk..
Poate ca nu au fost cele mai bune metode, nu stiu, dar cand esti in situatia asta, incerci orice...si atata timp cat am avut rezultate, si copilul nu a ramas cu urmari, e ok.
greierash mamica de Andrei
- "Traieste clipa" -
musso17 spune:
vivela,luna multumesc frumos!!!
luna,nu..spuneam ca daca as avea o problema cu mihnea de genul aceasta as proceda ca loredana..slava domnului nu avem si sa ne pazeasca.
ies,zi buna sa aveti!!