Strumfi de iulie-august 2007 (181)
Raspunsuri - Pagina 16
Luna1 spune:
Hola!
Lachi super tare sotul. Eu sunt obsedata de asta cand alimentez masina, ca mereu imi reproseaza al meu ca nu spal masina si nu o curat (ooops, asta e, lui chiar ii place sa o spele de mana, ca cica spalatoriile auto o zgarie). Asa ca ma feresc sa mai fac si alte boacane, dupa zgariatul ei cand am dat cu spatele intr-un gardulet (era mascat de un gard viu si am dat cu spatele cu incredere ca na, doar nu era nimic daca loveam putin frunzele, cand colo, ditamai gardul mascat in frunze), dupa explozia cauciucului incerc sa ma port exemplar.![]()
Roxy tare si al tau, eu am patit-o cu frate-miu, se da el shmecher "lasa ca imi schimb eu nepoata" cand avea fie-mea vreo 6-7 luni si vine cu ea cu pampersul pus invers. Cat s-o fi chinuit sa prinda ariciul la spate nu stiu.![]()
Alina scumpa rau Eli. Si eu m-as baga la o plimbare la Viena. Am citit din urma, sanatate sotului.
Musso bine ca s-a intremat piticutul.
Adelise e mai nou obsedata cu inaltimea "Mommy look how high I am, mommy I am a big girl!" si dupa ce termina cu mine se duce la frate-su sa-i zica si lui.
Ieri mi-a zis mama ca se chiraiau ea si Cosmin, si mama s-a rastit la Cosmin sa se potoleasca, sa nu o mai traga in toate partile pe Adelise. Si Adelise, de unde pana atunci urla sa o lase frate-su in pace, s-a oprit, s-a dus la mama si i-a zis "Leave Cosi alone" apoi s-a dus la Cosmin si il pupa si ii zicea "my cosi, you are a good boy".
Iar seara cand am venit eu de la servici mi-a povestit ca buni a fost "naughty" ca a tipat la Cosi.![]()
Va pup
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
stefania_97 spune:
Buna fetele,
Ce strumfi destepti si frumosi avem
sa ne traiasca ![]()
Dana bafta la amnio. De ce faci amnio? Ti-a recomandat medicul sau vrei tu sa fii sigura ca totul e bine? Poate ai scris dar nu am vazut.
Unghiile si eu le am super acum in sarcina. Sunt tari si super rezistente. Eu cred ca e de la vitaminele si fierul pe care il iau.
Bafta celor care isi inscriu puiutii la gradinita.
O zi buna 
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
26+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
musso17 spune:
luna,adelise m-a dat pe spate cu "my cosi" si "naughty"..hi,hi..imi si imaginez cum mama ta e naughty![]()
ies,zi buna sa aveti!!
Vivela spune:
neata
sunt si eu prin zona, dar am asa o lene incomensurabila...combinata cu starea aia de agitatie in care nu te poti concentra deloc si nu-ti iese nimic, dar si cu senzatia aia ca vacanta e aproape.
telefonul suna in draci pt nimicuri, ce mai, cred ca azi ar trebui sa ma duc la plimbare si sa inchid telefonul, as fi mult mai castigata.
dar sa stiti ca-mi place sa citesc despre strumfii nostri destepti si iubitori ![]()
, dar si despre soti si bunici "naughty"
.
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07)
+
32+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Timi07 spune:
In prima dimineata la casa de la tara a bunicilor bunicul o ia pe Soph in brate sa-i arate pui din strada la care nepoata zice plina de entuziasm:
-wow Budi, uite puii...o sa-i mananc cu paine.
M-a socat atata prima parte cum ca-i va manca ...doar la asa ceva nu m-as fi asteptat de la un copil cat si ca-i va manca cu paine. Ea nu mananca nimic CU paine,o adora dar o mananca separat ca desert sau snack...
Luna cam la fel tinde sa se intample si la noi. Daca Saya o loveste/musca/trage de par pe Soph e ok oricat de tare ar urla Sophie de durere. Daca o certam noi si-o timitem la colt pe Soph (care instantaneu incepe sa planga sau macar se forteaza sa planga in cazul asta) Saya se uita urat la noi iar la sora-sa ii trage o mutra de Puss in Boots si guge s-o consoleze.
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
X-ray spune:
nico nu mai am nr tau de telefon ok?e tot inchis....suna-ma te rog... dar dupa-amiaza.
eu nimic nou doar o oboseala crunta si un stres mare din nou cu eli.nu a facut kk de duminica,face ce face se strange si-l baga inapoi.avem problema asta de 3 luni....are un control pe sfincter fantastic,deja ia herbolax si ulei de in ,cantitai mari si degeaba

a ramas cu asa frica de defecatie de la salmoneloza aia din decembrie.atunci i-am dat multe ca sa nu mai aiba diaree si a avut o perioada dupa cand a cazut in cealalta extrema si a durut-o cand a facut kk.si gata ar face orice numai sa nu faca.
habar nu aveti cat sres iti poate da asta.
zilnic fresh-uri din kiwi pere mere portocale,nu mananca nimic constipabil,apa bea de rupe....io nu mai am idei...mai si de doua ori pe saptamana fac irigoscopii la copii de varsta apropiata din aceeasi cauza,constipati.nu au frate nimic,decat o sigma mai lunga. cum vorbesc cu un pediatru de asta "hai sa-i facem o irigoscopie" 
.pai e asa de traumatizanta si daca ai gasi ceva...
cred ca o duc la psiholog noi am epuizat toate metodele. a ,uitam,mai mizez pe gradinita cu puterea exemplului,poate reusesc sa o convinga ei.
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007)
povestea noastra...
ddanagh spune:
Buna fetilii
De bine, de rau am scapat. Acum stau in pat fiindca ma cam doare burtica. Iau no spa, scobutil si augumentin pt a ne se infecta si sper sa scap de contractii cat mai repede.
Am fost doua fete in salon pt amnio, cealalta a scapat in doua minute, eu am fost mai ghinionista, de frica mi s- a contractat f tare uterul iar medicul se lovea ca de un zid cand incerca sa- mi bage acul, asa ca mi - a facut anestezie, am adormit un pic pt putin timp.
M- a intepat de 3 ori. Ce sa mai zic, bine ca am scapat, acum sper sa fie bine.
Alina si eu trec cu Daria de vreo 2 luni prin aceasta constipatie. Nu stii de la ce face numai bilute. Nasol este ca mi- a facut de vreo 3 ori si cu sange fff putin pe deasupra. Deci o doare rau. Acum ii dau Lass Baby de o saptamana si parca se vede o imbunatatire.
Va pup, ma culc ca ma doare capul rau.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si
17 + cu un mare dolofan
Kariris spune:
Luna exact ce ai patit tu cu gardul viu, am patit si io cu aceeasi masina cu care a zbarcit-o sotul alaltaieri: abia ma mutasem in apartamentul in care suntem acum, sotul plecat in delegatie in strainatate, fetele mici (10 luni), io mama inconstienta, adorm fetele seara la ora 21,30, ma asigur ca dorm adanc in patuturile cu zabrele si plec cu o prietena la un restaurant (ca la terasa de la 1 m de bloc nu imi placea) undeva fff aproape de casa dar am luat totusi masina ca sa mearga mai repede si pt ca nu circul noaptea pe jos. Mai... si plecam noi mandre, intram in parcarea resttaurantului, ma orientez unde s-o parchez, imi aleg smechera un loc bun, dau cu spatele sigura pe mine (aveam un gard viu in spate) si dau si dau si dau pana face un maaare poc! Ies afara plina de draci, prietena mea radea de se prapadea. Era o rabla de masina bagata in boschetul acela. De unde era sa stiu? io am dat cu spatele pana nu a mai mers... I-am facut un semn minuscul nici nu s-a bagat de seama.
Dar la tine a fost mai misto! auzi perete in gardul viu!

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
loredana_76 spune:
Buna,eu tot pe fuga,citesc dar nu reusesc sa raspund nimic.
Am intrat doar sa ii zic Alinei ca si noi avem problema asta cu kk la David,al meu face doar in cada.Deci nu vrea neam la olita,nici pe el,refuza sa faca in alta parte.daca nu-l las sa faca ,se constipa si e si mai rau.Noi am fost la psiholog si a zis sa-l lasam ca pe el si cea mai buna metoda e prin eemplu.De aceea vreau si eu sa-l dau la gradi,poate acolo daca vede alti copii o sa vrea.Altfel prefera sa tina si o saptamanina daca nu-l las in cada.
Dana bafta la rezultatul de la amnio.
Am citit si perlutele copilasilor,foarte haioase,am ras tare.
Cu parcatul eu zic sa va montati niste senzori si scapati de stres.
Puzzle face si al meu cu 24,48 piese dar din cele mari.La melissa@doug sint f frumoase.
musso17 spune:
loredana,off ce nasol trebuie sa fie..dragutul de david,sa ai rabdare, cred ca e greu,cum a spus si alina habar nu avem cate de stresant..si eu as merge la un psiholog,mai mult pentru mine ca sa ma invete cum sa procedez,cum sa gandesc,sa actionez caci sigur m-as panica...