firmele si lacomia
Raspunsuri - Pagina 7
ladyJ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Posibil. Dar cosciugele unde se vand? La dormitoare? Sau la sisteme de depozitare? |
Nope. La raionul ´´cosciuge´´cu slogan de reclama: ´somnul vesniciei tale depinde de tine. Nu-ti impovara familia cu alegeri care te privesc personal´´
Gabi_K spune:
citat din mesajul lui Adina Iulia
Exact asa cos de paie are si pisica mea, deci pot rasufla usurata, ea are deja cosciugul...totusi bentita aia rosie ce semnifica? |
Bentita rosie inseamna ca e de femei. Barbatii au bentita albastra.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
viviana spune:
Na, ca nu da garantie:
"Garantia nu se acorda daca produsul a fost depozitat afara sau in conditii de umiditate sau daca produsul nu a fost folosit pentru uz casnic."
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
capcaunul spune:
Si eu care credeam ca dupa maxim o luna de utilizare poti sa-l returnezi daca nu esti multumit de confortul oferit ...
kariguld spune:
daca il cumperi si trece termenul de garantie pana ajungi sa-l folosesti?
personal as alege lenjerie cu floricele!
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
kariguld spune:
Posibil. Dar cosciugele unde se vand? La dormitoare? Sau la sisteme de depozitare? |
cred ca se va forma raion separat, langa cel cu obiecte de gradinarit. se va intitula "spre locul cu pajisti verzi"
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
denizel spune:
Cred ca vor face o sectiune speciala in sanul produselor www.ikea.ro/ro/Serie/107/KASSETT.htm" target="_blank">Kassett.
Pentru parinti, de dragul copiilor
"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.
Lali spune:
Oare se pot stivui ca sa le depozitezi pana le folosesti ?
Si mai am o intrebare : cand incepe extrasezonul si promotiile ?
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui capcaunul Uitati aici www.newsbiscuit.com/images/1540.jpg" target="_blank">schita despre care vorbim. Sa vedeti la stiri rupere de usi la Ikea cand se baga marfa asta! |
capacunul a venit cu schita de asamblare la cosciuge pentru barbati si femei cu burti de bere
J G spune:
Reclama la noul sortiment: un remake la Thriller.
J si Carla (05.02.2006)
in the rear garden