o poveste trista...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmaw
du te si mai stai putin acasa cu el adica sa arate ca o intoarcere si cind te mai atinge repede la institutul medico legal si plingere la politie apoi daca ai luat si leg cu o avocata

si copilul sa fie tot la ea in brate ca data trecuta sau?

carmaw, tu realizezi ca trimiti o femeie sa ia bataie de la un barbat si ca bataia asta poate fi chiar ultima din viata ei, ca alta zi de viata poate nu mai apuca? tu te gandesti inainte sa scrii asemenea...

aly_xx5, tradata ca nu te iubeste? tradata ca e pe messenger cu aia? sau tradata ca te-a batut? lasa detectivii si razbunarile, vezi de viata ta de-acum, lasa-i calculatorul in pace ca nu-ti apartine, nu te mai baga si-n viata celeilalte sa-i distrugi relatia cu tatal copilului ei, nu e treaba ta. pur si simplu nu este treaba ta. a ta e sa te pazesti de violenta ca nu stii cand te da sotul tau cu capul de pereti in timp ce ai copilul in brate si sa tii copilul cat mai departe de mediul ala. asta e treaba ta, nu cyber spionajul cand se intalneste exul tau cu exa lui!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

UITE ce este
cel mai bine spune i ei sa se adreseze la alcineva nu sa scrie pe site
Eu nu am spus ca sunt avocata, s a scris ca ii este frica sa nu piarda copilul deci daca nu are probe de violenta poate pierde copilul ca ea a parasit domiciliul ca virgula casatorita
UNU.
Eu nu stau in ro( vad ca nici tu) dar stiu ca un deget lasa urme.... deci daca o palma se primeste te poti duce la institutul medico legal si ai probe de violenta
DOI
Cel mai bine este proba cu inselatu............
TREI
Sunt convinsa ca ea
citeste
gindeste
si apoi aplica sau
nu
PATRU
www.avocatnet.ro

Si nu in ultimul rind nu sunt avocata,se stie ca nu stau in ro- ea cunoaste realitatile romanesti dar cu siguranta a scris ca sa o compatimim sa sa i fim solidare
dECI sper sa se sfatuiasca cu cine e in drept .
HAI CA TRECE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

carmaw, fata si-a parasit domiciliul, dar cu copil cu tot. Si daca nu e abandon, atunci nu are cum sa piarda copilul in proces. Daca ar fi plecat fara copil, asta s-ar considera abandon de familie, si ar putea fi decazuta din drepturi parintesti, dar aici nu e cazul.
Si tu ce ii sugerezi de fapt? Sa astepte urmatoarea bataie sa poata obtine un certificat ML? Rxact cum spune Conchita, asta poate s-o coste viata, sa nu mai vorbim de stresul la care va fi expusa si ea, si copilul de acum si pana la bataie, daca se muta inapoi. Un astfel de stres poate dura o luna, doua, dar efectele pot fi pe viata. Nu te vindeca nici o tona de pastile, nici o armata de psihologi, ca amintirea tot va ramane in sufletul ei. A suferit destul, nu e cazul sa se intoarca in cusca leului, sa fie muscata din nou

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Cat de trista povestea...
Cu toate astea, bucura-te ca ai un refugiu, ca poti pleca si ca ai sprijin. Nu esti singura care trece prin astfel de drame, probabil ai citit si povestea celeilalte Alina. Indiferent de situatie, copilul are de suferit cel mai rau, apoi noi, cele care trecem prin astfel de situatii triste. Sfaturi putem da toate, dar de inteles nu poate intelege decat o femeie care traieste, la randu-i, o astfel de drama.
Viata merge inainte, se spune ca Dumnezeu nu ne da niciodata mai mult decat putem duce... important e sa lasam trecutul in trecut si sa ne bucuram de prezent si atat. Copiii nostri si viata noastra trebuie sa fie cel mai important gand pentru noi. Si sa ne gandim tot timpul ca se poate si mai rau... si crede-ma ca se poate!
Un sfat iti pot da din suflet, pentru ca este cel mai important... roaga-te mult. Postul si rugaciunea fac minuni.
Si sa speram ca ne vei scrie ceva mai optimist data viitoare!
Multe imbratisari virtuale si numai ganduri bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Sieu sunt cam in aceiasi situatie numai ca la mine sotul nu a dat in mine dar ma jigneste si lucrul asta ma darama psihic se mai baga si soacramea si socrul meu care este la mare distanta adica la 5000 de km ,soacra mea sta la 10 minute de noi si tot timpul are ceva de reprosat si sotul meu castiga destul de putin noi stam la parintii mei el nici macar nu cere ajutor,avem uneori probleme financiare doar el muncind eu luand doar alocatia micutei si alocatia monoparentala(noi nu suntem casatoriti)ceea ce mi se pare mai ok,pana sa nasc era foarte tandru,afectuos,respectuos,iubaret,chiar prea exagerat de grijuliu,acum este exact invers.Eu as vrea sa lucrez deoarece a ajuns sa imi spuna ca stau acasa degeaba ca m-am ingrasat(am 48 de kg)ca nu fac nimic ca nu aduc nici un ban in casa si multe lucruri de genul asta,nici el nu are un salariu mare,dar el munceste,tin sa precizez ca tatal lui are foarte multi bani dar sotul meu se complace in aceasta situatie deoarece stie ca ai mei ne ajuta orice ar fi,si probabil de asta isi permita sa faca toate aceste lucruri nici eu nu tac cand ma jigneste,as dori sa imi dati niste sfaturi daca se poate si pentru tiza mea care si-a scris problema poate ne intalnim si mai vorbim si sper sa ti se rezolve problema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

alina 3 dar tu de ce nu muncesti? (intreb din curiozitate, nu e intrebare rautacioasa)

Mergi la inceput

eu nu muncesc cu toate ca mi-as dori tare mult sa muncesc deoarece nu am cu cine sa o las pe asta mica si la cresa nu am cum sa o dau deoarece ea avut probleme grave cand a fost mica am nascuto la 8 luni la 1 luna si 3 saptamani era sa imi moara si de asta dar acum imi caut sa muncesc sambata si duminica deoarece sotul lucreaza de luni pana vineri de la 10 la 7 si am zis k eu sa lucrez sambata si duminica,si stai linistita nu ai fost rautacioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

pai e simplu, nu ii mai permiti sa te jigneasca. na, acuma e dificil cu banii, dar nu stai acasa de lenesa, stai ca are nevoie copilul comun.

nimeni nu are dreptul sa jigneasca, daca are probleme sa le discute civilizat

cand te jigneste i-o spui clar si nu stai de vorba pana nu isi cere scuze si nu vorbeste cum trebuie

Mergi la inceput

multumesc sdscristian de sfat esti foarte dragutza o sa iti urmez sfatul ma bucur ca ma sunt persoane care inteleg ca nevoia te face sa stai acasa nu de drag ci de nevoie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camicreata spune:

Buna Alina.Am citit povestea ta si in mare marte seamana cu cu a mea.Nu vreau sa povestesc ca m tot scris aici si oricum sunt la fel tot mai deprimata,stresata si cu moralul la pamant.Din pacate sunt tot mai multe relatii ca ale noastre si sincer imi pare rau.
Eu zic ca ai facut bine ca ai plecat de langa el,nu cred ca te merita din cate ai scris tu.Poate nu sunt persoana potrivita sa-ti dea un consilul,dar totusi vreau sa ti-l dau.Trebuie sa fii fericita chiar daca in adancul inimii il mai iubesti,e normal nu cred ca cineva ar face un copil cu omul care nu il iubeste.Eu daca as putea sa plec cu copilul de aici chiar daca il iubesc pe tatal lui nu mi-ar mai trebuii nimic.
Cum au spus si alte fete ai un copil incearca sa te gandesti la el si la tine si sa fii tare macar pt el.Nu merita sa ne vada ca suferim pt ca ei sunt primi care sufera.Iti doresc din tot sufletul multa sanatate atat tie cat si ingerasului tau,incearca sa iesi din depresie chiar daca nu e usor.
Va pupam si va dorim sanatate

Mergi la inceput