o poveste trista...
Raspunsuri - Pagina 3
ana_o spune:
Am o intrebare pentru alina_satena, pentru ca si eu sunt in aceeasi situatie(necasatorita si fara job) si probabil nici n-o sa ma casatoresc cu tatal copilului. Ce este cu acea alocatie monoparentala? Ce inseamna, mai exact?
alina_satena spune:
alocatia monoparentala o iei daca nu sunteti casatoriti daca vrei iti dau id meu si vb mai multe si iti explic mai multe,trebuie sate duci la primaria sectorului de acre apartii mai exact directia de asistenta sociala si protectia copilului a sectorului respectiv si te duci k buletinul copie si original ultima alocatie bonul acela sau cum se numeste certificatul fetitei de nastere sau baietelului o cerere care ti-o dau ei depui actele astea si astepti sa iti vina ancheta sociala acasa.Id meu este alina_satena_2006
alina_satena spune:
alocatia monoparentala consta in 70Ron deci nu este o valoare prea mare dar este mai buna decat nimik
gabriela42 spune:
povestile voaste sunt triste iar prin prisma unui copil lucrurile sunt chiar grave.viata este uneori complicata iar noi o complicam mai tare.de ce sa doresc un om care nu ma mai doreste?cum sa pling dupa un monstru care m-a lovit?de unde temerile ca-mi va lua puiul?preferam un tata doar ca prezenta fizica sau dorim o jumatate atasata si iubitoare,buna blinda,un suflet pereche .ce sa fac cu un domn care nu mai este alaturi de familia lui?nu aduce pace ci razboi!de dragul copiilor,din respect pt voi mamicute la drum fiecare cu viata lui fara certuri,fara batai cu demnitate.acesti micuti au un tata si minunat ar fi ca macar din cind in cind sa va plimbati in parc puiul si cine stie viata ce mai poate oferi.problemele si violena la care pot asista micutii ii vor afecta in viitor,un copil fericit si sanatos face un parinte fericit.intelepciune si demnitate