Aspirante optimiste > 20 FELICITARI UKUME!! (473)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

bebelu am facut rezervare pt 2 nopti la Hotel Charter Otopeni,la aprox 5-6 km de Romexpo,40 de euro pe noapte.

Am inceput a doua folie de AC,inca una si chemam barza sa n-il aduca pe
TTC Ticker
Marriage ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ma bucur Paula k s-a rezolvat si cu asta

Joann multi pe burtica, poate poate e cu ochi si la noi luna asta

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!

Eu-zice Domnul te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

pai fetelor doar v-am zis ca stau pe aici pana va molipsiti toate ,nu . Acu sa lasam timpul si natura sa-si urmeze cursul,si cu voia Domnului in curand o veniti si voi cu vesti bune

6+
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

doula
tu cum iti dai seama de ovulatie? doar dupa mucus?sau faci si teste?
oare sunt relevante testele alea de ovulatie?

Vreau sa fiu

Roxy eu am invatat sa imi simt perioada fertila si ovulatia. Semnele fertile aproape ca nu le bag in seama. Doar asa cateodata imi verific mucusul si colul uterin pentru a "confirma" ceea ce simt.
Cu testele de ovulatie eu nu m-am impacat de loc. Cand am inceput sa incercam pt bebe am zis sa fac si teste de ovulatie ca sa fiu sigura. Am facut 3 cicluri la rand si cu toate ca stiam ca am ovulat nu am avut nici un test pozitiv . Asa ca ma incred doar in corpul meu si gata

Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception

www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie

FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

aaaa Andreea am uitat sa iti zic k am avut si mucus luna asta, nu stiu cum s-a facut dar l-am observat

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!

Eu-zice Domnul te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

asa este andreea, cu testele alea de ovulatie mai mult cred ca te stresezi, eu n-am facut niciodata dar am auzit.

Vreau sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bebelu, am reusit cu semnatura, eu pana acum scriam de mana, nu stiam ca se pune automat
mai am de invatat pe aici, ca daca nu prea am utilizat forum-ul

Vreau sa fiu

Mergi la inceput

Bebelule stii ca daca iei supliment de progesteron inainte de a ovula, iti poate inhiba de fapt ovulatia, da???

Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Ai vazut UKUME!!!!!!!!!!!!!!!!!E bebe acolo, e mic, mic dar este. FELICITARI!!!!!!!!!!
Eu in ziua in care mi-am facut testul (eram in sinea mea sigura ca e bebe in burtica) imi amintesc ca eram tare aeriana. Mi-am blocat cardul in bancomat ca mi-am uitat codul PIN, nu vedeam pe nimeni pe strada....eram undeva in aer si toate gandurile mele erau la bebe.
Eram intr-un microbuz in ziua aia, veneam de undeva si din 5 in 5 minute scoateam testul din geanta sa citesc instructiunile. Nu ma interesa nimic decat sa ajung acasa sa-l fac. A doua liniuta s-a inrosit mai tarziu dar eu am vazut-o din prima..., , asa ca YAsmi poate stii tu ce vezi!!!!

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

aaaa Andreea am uitat sa iti zic k am avut si mucus luna asta, nu stiu cum s-a facut dar l-am observat

Esti o scumpa Bebelule

Andreea

Mergi la inceput