Aspirante optimiste > 20 FELICITARI UKUME!! (473)
Raspunsuri - Pagina 14
PaulaFrida spune:
bebelu am facut rezervare pt 2 nopti la Hotel Charter Otopeni,la aprox 5-6 km de Romexpo,40 de euro pe noapte.
Am inceput a doua folie de AC,inca una si chemam barza sa n-il aduca pe 
TTC Ticker
Marriage ticker
bebelu86 spune:
ma bucur Paula k s-a rezolvat si cu asta 
Joann multi 

pe burtica, poate poate e cu ochi si la noi luna asta ![]()
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi
anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!
Eu-zice Domnul te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
JoAnn spune:
pai fetelor
doar v-am zis ca stau pe aici pana va molipsiti toate ,nu
. Acu sa lasam timpul si natura sa-si urmeze cursul,si cu voia Domnului in curand o veniti si voi cu vesti bune 

6+
doula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxy_s doula ![]() ![]() ![]() tu cum iti dai seama de ovulatie? doar dupa mucus?sau faci si teste? oare sunt relevante testele alea de ovulatie? Vreau sa fiu ![]() |
Roxy eu am invatat sa imi simt perioada fertila si ovulatia. Semnele fertile aproape ca nu le bag in seama. Doar asa cateodata imi verific mucusul si colul uterin pentru a "confirma" ceea ce simt.
Cu testele de ovulatie eu nu m-am impacat de loc. Cand am inceput sa incercam pt bebe am zis sa fac si teste de ovulatie ca sa fiu sigura. Am facut 3 cicluri la rand si cu toate ca stiam ca am ovulat nu am avut nici un test pozitiv
. Asa ca ma incred doar in corpul meu si gata 
Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception
www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie
FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile
bebelu86 spune:
aaaa Andreea am uitat sa iti zic k am avut si mucus luna asta, nu stiu cum s-a facut dar l-am observat 

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi
anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!
Eu-zice Domnul te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
roxy_s spune:
asa este andreea, cu testele alea de ovulatie mai mult cred ca te stresezi, eu n-am facut niciodata dar am auzit.
Vreau sa fiu
roxy_s spune:
bebelu, am reusit cu semnatura, eu pana acum scriam de mana, nu stiam ca se pune automat

mai am de invatat pe aici, ca daca nu prea am utilizat forum-ul![]()
Vreau sa fiu
doula spune:
Bebelule
stii ca daca iei supliment de progesteron inainte de a ovula, iti poate inhiba de fapt ovulatia, da???
Andreea
"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception
vas spune:
Ai vazut UKUME!!!!!!!!!!!!!!!!!E bebe acolo, e mic, mic dar este. FELICITARI!!!!!!!!!!
Eu in ziua in care mi-am facut testul (eram in sinea mea sigura ca e bebe in burtica) imi amintesc ca eram tare aeriana. Mi-am blocat cardul in bancomat ca mi-am uitat codul PIN, nu vedeam pe nimeni pe strada....eram undeva in aer si toate gandurile mele erau la bebe.
Eram intr-un microbuz in ziua aia, veneam de undeva si din 5 in 5 minute scoateam testul din geanta sa citesc instructiunile. Nu ma interesa nimic decat sa ajung acasa sa-l fac. A doua liniuta s-a inrosit mai tarziu dar eu am vazut-o din prima...
, ![]()
, asa ca YAsmi poate stii tu ce vezi!!!!
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
doula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelu86 aaaa Andreea am uitat sa iti zic k am avut si mucus luna asta, nu stiu cum s-a facut dar l-am observat ![]() ![]() |
Esti o scumpa Bebelule

Andreea