Aspirante optimiste > 20 FELICITARI UKUME!! (473)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

vas
la fel eram si eu cand mi-am facut testul data trecuta, numai acolo eram cu gandul, nu mai auzeam nimic si pe nimeni.

Vreau sa fiu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doula

Bebelule stii ca daca iei supliment de progesteron inainte de a ovula, iti poate inhiba de fapt ovulatia, da???

Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception

www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie

FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile

doula, nu ma speria. eu am luat napraznic capsule 2/zi dar le-am luat si inainte de presupusa ovulatie.este posibil s-o inhibe? eu citisem ca se poate lua napraznicul toata luna nu numai anumite zile.
oooofffff

Vreau sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Roxy m-am referit la suplimentele medicale de progesteron (duphaston, utrogestan etc). Napraznicul nu este progesteronic (nu este hormonal) ci doar influenteaza secretia de progesteron. Deci nu iei de fapt un supliment de progesteron. Oricum napraznicul da rezultate bune ca infuzie speciala luata dupa ovulatie.

Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception

www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie

FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

ukumeeeeeee

uraaaaaaaa
bravoooooo
ma bucur mult pt tineeeeeeeeeeee
ce bine
acum sa ai grija de tine si de bebe
si fara stres
cu mancarica buna
pupam fata

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Multumesc mult pentru raspuns! Dar revin cu intrebari, ca pe voi va vad foarte documentate! Aceste dureri nu le-am avut niciodata decat inainte de CM, iar acum nici vorba sa imi vina. Asta sa insemne ca nu am avut ovulatie pana acum? Luminati-ma va rog din suflet. NU stiu ce sa mai cred, mi-as dori un bebe, am impresia ca el este, dar imi este sa nu ma amagesc. AM impresia asta, pentru ca, pana acum nu am mai avut asemenea stari. Precizez ca am 25 de ani si jumatate. Astept sa imi spuneti. Va pup dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

bebelu abia astept sa te testei si tu
poatwe ne dai si tu o veste frumoasa

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Fetelee eu am disparut k am refacut listuta pt acatist si am adaugat zilele de onomastica. cine mai vrea sa completez sa imi zica

Cami sa dea Domnu sa fie bine luna asta, ca ne dorim din tot sufletul

Doula stiu k inhiba ovulatia duphastonu, sper sa fi avut ovulatie cand am zis eu, dc nu, asta e. luna viitoare. oricum sapt viitoare ma prezint la doctor.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!

Eu-zice Domnul te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

Cami ti-am trimis pm.

fetele vedeti ca am pus la onomastica decat numele noastre, ca nu stiam cum sa fac sa trec si sotii, copii. mi-e ca nu se mai intelege nimic din lista dupa.

astept opinii

Albumele noastre
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!

Eu-zice Domnul te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

bebelu eu sunt de fapt roxana elena, trece-ma asa daca nu-i prea tarziu acum

Vreau sa fiu

Mergi la inceput

scuze roxy

schimb acu

Albumele noastre

Mergi la inceput