Aspirante optimiste > 20 FELICITARI UKUME!! (473)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

depinde de fiecare organism cum reactioneaza.

uite si la ukume, acu 2 sapt avea test negativ si nu se vedea nimic la eco , iar aseara i-a auzit si inimioara.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!

Eu-zice Domnul te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bebelu, sa fie luna asta.
chiar o sa fac un test sapt viitoare asa de curiozitate
poate il fac chiar miercuri cand merg la doctor.

Vreau sa fiu

Mergi la inceput

da, asa este, depinde .
eu data trecuta am avut test pozitiv la 2 sapt dupa concepere, ca stiam cam cand a fost

Vreau sa fiu

Mergi la inceput

sa ne ajute Maicuta Domnului sa fim binecuvantate cat mai repede sa devenim parinti

Albumele noastre
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!

Eu-zice Domnul te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Buna dimineata

Wowwwww Ukume sase saptamani - pai asta chiar ca e o minune. Sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos. Felicitari inca o data

Bebelule tu mi-ai reamintit in ce zi sunt. Pai tu esti sigura ca ai ovulat de ei progesteron???
Eu sunt departe de ovulatie. Ciclu a fost tare ciudat pana acum. Am avut menstruatia pana in ziua 6 a ciclului inclusiv (ultimile 3 zile au fost doar picaturi asa - spotting) si pe urma 3 zile uscate si pe urma in zilele 10-14 iar sangerari mici. Cu cele 3 zile de spotting inainte de menstruatie - asta face 13 zile de sangerari Nu sunt ingrijorata ca nu mi s-a mai intamplat asa ceva dar ma gandesc sa imi fac o programare la medic poate e o infectie de care nu imi dau seama. In rest ma simt bine.... Deci astept ovulatia - sunt curioasa cand ovulez luna asta si daca ovulez ...

Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception

www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie

FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile

Mergi la inceput

bebelu tu cum ti-ai pus semnaturile? ca eu nu reusesc

Vreau sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

buna fetele

ukume felicitari si multa sanatate acu te-ai linistit

paula buuuuna cafeaua ,dar micul dejun azi nu prea mi-a facut cu ochiul ....daca era ceva mai usor .
sunt si nerecunoscatoare pana la urma

6+
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

doula
tu cum iti dai seama de ovulatie? doar dupa mucus?sau faci si teste?
oare sunt relevante testele alea de ovulatie?

Vreau sa fiu

Mergi la inceput

JoAnn
ce face burtica? hai molipseste-ne si pe noi odata.

Vreau sa fiu

Mergi la inceput

Andreea cand am avut durerile alea in z 12-14 doc a zis k ar fi de la ovulatie, dar nu a putut sa imi faca monitorizari k nu era la spital. abia sapt viitoare vine.

mi-a zis sa iau din z 15 duphaston 10 zile. si ne vdm sapt viitoare sa fac si papanicolau.

acu dc am ovulat sau nu, dc durerile erau de la asta sau de la altceva nu stiu. toata discutia a fost la tel.

Roxy scrie ce vrei sa iti apara la semnatura unde raspunzi si dupa ce ti-ai aranjat-o cum vrei o iei cu copy si paste la semnatura (profil personal=>editeaza profil=>optiuni=>semnatura) dc nu iti iese zi-mi mie ce vrei sa scri si ti-o fac eu

Albumele noastre

Mergi la inceput