Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (31)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Cristies eu am pus ochii pewww.beabausa.com/product-babycook.cfm" target="_blank"> asta

Mirela fericita de Mara Ioana

interesant , cat costa, cum gatesti in el, de unde il cumperi, cum e mancarea la gust...???

Caius (21.01.2010)
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

decenula

felicitari ptr cumparaturi
Merci de pont, stiu mega de la fosta p-ta vitan da nu am mers sus ca eram cu ditamai carucioru si nu-l puteam urca///poate pun 6 kile de Yannis in marsupiu si merg

Ma uit la voi la poze....io nu vreau sa-l imbrac pe Yannis in haine asa multe si pretzioase la botez, chiar trebuie? Nu zic ca nu-s frumoase...da mie imi plac mai mult alea sport/colorate/ degradeuri/blugi etc nu stu cum o sa fac dar o sa incerc sa o "comit " si la botez ca la nunta sotu a venit nebarbierit de 5 zile si fara cravata sau papion sau ceva de genu so...o sa o "comitem " si la botez...ceva haios, un costum de plaja sport, ceva de brand dar nu f pretios...

cat despre mine...o rochitza de vara flu flu si gata ce atata eticheta?

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

multumim de urari, fetele

XELA, tot asa sa fie...ce i-ai facut. noaptea adoarme la loc langa tine sau pus in patut inapoi? noi suntem la stadiul "langa mine"

analessya si pufii nascuti cu noi pe 13

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!

eu nu i-am facut nimic nou cred ca doar a mai crescut si el. doarme langa mine dupa prima trezire de la 2 sau 3.
poze

povestea noastra

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

alexxutza bine ai revenit, daca ai venit tu, inseamna ca umplem si cap asta repejor..................

vrem poze.............
si yo o sa va pun niste poze special de 3 luni maine candva, dar odata tre sa le fac:D

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

cristies,multumesc de intrebare .Eu tocmai am terminat de calcat (ca de obicei),dar nu am vrut sa va mai plictisesc cu asta ,printesa doarme in carut in curte si akm sincer nu mai am nimic de facut,poate un fotbal cu Mario k m-a batut la cap toata ziua.Aseara am lucrat ceva pentru birou,de sfarsit de martie(cam tarziu ).aaa si am papat stevie

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Eu am o tona de lucruri de calcat... dar acum plec la cumparaturi. Le-am promis baietilor ca le cumpar storcator de fructe si aparat de gatit cu aburi. Si merg si la posta sa trimit concediul. Asa ca diseara... se stie... calc pana sta vantul.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

ai gasit aparat de gstit cu aburi????imi spui si mie, te rog ce si cum? vreau sa iau dar inca n-am sondat piata...

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Palteea

NU stiu daca ti-a rasp lumea si cat si ce dar abia am citit intreb tale si incerc s iti raspund:

La incalzitoare de toate felurile cu adaptor ptr masina m-am uitat si eu si mi s-au parut scumpe si inutile, am luat una bucata termos din Real cu 20 de lei si am mereu apa super firbinte in termos (care tine pana la 12 ore dar poti lejer folosi apa calduta si dupa mai multe ore) si apa plata separat in alta sticla ptr combinat apa sa nu fie pre fierbinte. Asta e solutia ideala ca daca il apuca la restaurant sau in magazin? unde incalzesti? asta e valabil daca vorbesti le lapte formula daca vb de LM...e mai complicat ala iti trebuie si frigi daca pleci mai mult de 4 ore si mai ales daca e vara...devina si mai complicat....

Pampers nr 3 ma enerveaza mirosu de aloe, tocmai am cumparat de la cora fara aloe inca nu am folosit, revin cu impesii

Prietena mea cea mai buna a plecat cu bb de 3 luni pan in Franckfurt si inapoi, vizitat mai multe, kam 4000 km total so.....

si si io as pleca fara nici o problema la orice fel de drum, nuam avut grija daca e cald afara, bb hidratat corespunzator (apica, ceiutz cativa zeci d eml din 2 in 2 ore)

de Yannis

Mergi la inceput

Am avut zi productiva si noi azi. L-am plimbat pe Cristi cu taxiul sa mai rezolvam din lucruri. Am fost sa ridic alocatia+trusou, am fost la cec sa platesc ptr pasaport si .... AM REUSIT SA DEPUNEM ACTELE LA PASAPORT. Am ajuns pe la 15, am asteptat vreo 40 min afara cat timp a stat sotul la coada, dar am scapat. I-a facut poza , cica sa faci poza la copil de 2 luni si sa se uite la aparat . Oricum am reusit. Pe 27 e gata, so cristies daca te grabesti poti sa-l ai pana pe 1 mai.

Mergi la inceput

cris m nu stresezi deloc cu calcatu, cel putin pe mine nu, doar ca starnesti invidie. Pe mine ma amuza tare cand te aud si sunt convinsa ca si pe celelalte fete so keep me posted!

lorexcu spalatu sanilor... io ma spalam la dus...in rest spay fas fas cu apa termala si sters cu compresele sterile ale pustiului ca oricum imi erau la indemana si incercam sa fac asta de fiecare data inainte de alaptat, dupa...nu mereu numa cand imi aduceam aminte sa aplic crema iii stergeam ianinte dar eram mai disperata cu cremele la inceput, pe parcurs mi-a trecut, dar inainte de hranire, da incercam sa ii sterg

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Am avut zi productiva si noi azi. L-am plimbat pe Cristi cu taxiul sa mai rezolvam din lucruri. Am fost sa ridic alocatia+trusou, am fost la cec sa platesc ptr pasaport si .... AM REUSIT SA DEPUNEM ACTELE LA PASAPORT. Am ajuns pe la 15, am asteptat vreo 40 min afara cat timp a stat sotul la coada, dar am scapat. I-a facut poza , cica sa faci poza la copil de 2 luni si sa se uite la aparat . Oricum am reusit. Pe 27 e gata, so cristies daca te grabesti poti sa-l ai pana pe 1 mai.

si tu atat ai platit?
200 si ceva roni????????????

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Mergi la inceput

si inca ceva A RAS AZI ZGOMOTOS
e adevarat ca l-am gadilat putin . imi venea sa plang de fericire. am pus mana repede pe aparat sa-l filmez dar nu a mai vrut si a doua oara .

Mergi la inceput