Nastere provocata sau cezariana cand bebe a murit?
Raspunsuri - Pagina 2
andreea2929 spune:
E foarte trist ce s-a intamplat.Si prietena mea a trecut prin asa ceva acum 6 luni si nici acum nu si-a revenit complet.De fiecare data cand vine la noi si vede copilul meu se pune in genunchi si-i saruta piciorutele...
Multa putere si sanatate prietenei tale
monet spune:
nu exista cuvinte pentru durerea prietenei tale....
am o amica ce-a trecut prin asa ceva... de doua ori!! un an dupa altul. si-n urmatorul, a nascut un baietel dulce si sanatos. pustiul are acum un an jumate si e adoratul familiei.
stiu 100% ca in fiecare din cele doua rinduri, fatul mort i l-au scos fortat (ie operatie). si totusi, a ramas gravida din nou, la citeva luni. femeie la 33 de ani.
doamne-ajuta.
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
"De Aprilie"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
MElise spune:
Bogdan (sotul prietenei mele)e acolo, la spital. Am vorbit cu el acum cateva minute, situatia e la fel. Nu are contractii, nimic, desi i-au dat tot felul de medicamente si i-au pus perfuzii pentru declansarea travaliului... Asteapta sa vina doctorita sa vada ce spune si daca mai asteapta si azi...
MElise
Nicoleta spune:
Nici nu-mi inchipui cat de cumplit este sa astepti... Multa putere prietenei tale! Si eu stiam ca nasterea pe cale naturala este cea mai indicata.
------------------------------------
A venit primavara! A plecat primavara!
cristina_ana spune:
Am trecut si eu prin asa ceva in 2006. Bebe a murit in burtica la 37 saptamani. Mi s-a propus de medic si am acceptat sa nasc normal, pentru a putea ramane mai repede insarcinata din nou. Am stat doua zile cu perfuzii fara sa se declanseze travaliul, apoi mi-au pus ceva in col (o pastila, dar nu stiu cum se numeste) care mi-a declansat travaliul imediat. Am nascut cu anestezie epidurala foarte rapid si fara sa simt dureri. In timpul petrecut in spital mi-au facut regulat analize de sange, probabil pentru a verifica daca nu exista infectii in organism.
Dupa aceasta tragedie am ramas din nou insarcinata peste 5 luni, iar sarcina a decurs normal.
Acum am doi copilasi minunati, asa ca se poate! Mult curaj prietenei tale si tin pumnii sa se termine totul cat mai repede si fara complicatii. Traumele sufletesti se vor ameliora in timp, cu ajutorul familiei si prietenilor.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
POZE NOI
MElise spune:
Se pare ca astazi au primit mai multe explicatii de la doctori. Bogdan mi-a spus ca i-a explicat doctorita de ce trebuie sa mai astepte pana ia decizia de cezariana. Am inteles ca sunt anumite riscuri... Oricum, s-au mai linistit un pic. A avut cateva contractii dimineata si speram ca totul va decurge bine pentru ea. Va multumesc pentru sustinere si pentru informatii. Aseara eram panicata rau de tot, acum m-am mai linistit si i-am mai linistit si pe ei povestindu-le ce am citit pe forum.
MElise
aditzaC spune:
Imi pare foarte rau pt prietena ta . D-zeu sa o ajute si sa ii dea puterea necesara pt a merge mai departe.Mi s-a zbarlit pielea pe mine cand am citit mesajul tau .Am sa ma rog pt ea ! Fecioara Maria sa o ajute !
Multa sanatate .
Eseea spune:
ce trist
, imi aduce aminte perfect despre o prietena care a pierdut pe bb exact la fel, e mamica despre care a povestit mai sus si Laureta........
Mami de fetita
si de baietel 
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
floaredemac spune:
citeste tu pentru ea blog-ul Biancai Brad, o sa vezi acolo ce sfaturi da ea, din experienta proprie. Ea sustine ca mamicile care nu si-au vazut ingerasii sufera mult mai mult timp, si regreta decizia. Poate va ajuta pe amandoua sa treceti peste durerea asta. Imi pare sincer rau, chiar daca nu va cunosc pe niciuna. Dumnezeu sa aiba grija de ea si de sufletelul lui bebe. Probabil a fost prea bun pentru lumea asta, daca l-a luat atat de devreme...
MElise spune:
O sa citesc blogul, mi-am amintit si eu de el, pentru ca am citit candva tot pe DC despre el si atunci m-a infiorat ideea...
Acum cred ca a intrat deja in operatie. Medicii au decis cu vreo doua ore in urma ca nu are rost sa mai astepte declansarea nasterii naturale, pentru ca dupa toate incercarile nu au avut niciun efect. Ne rugam sa decurga bine operatia.
MElise