Mamici prin fiv (13)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Mada, imi pare rau...dar macar stii ce are si faceti tratamentul tintit. Antibioticul pe care i-l dai e sensibil la stafilococ ? Pupici si multa sanatate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Mada sanatate multa Sofiei sa scape repede de stafilococ.

Rami eu stau la iesirea spre autostrada Constanta si ca sa merg in IOR ma duc cu masina asa ca daca tot ma urc in masina uneori merg si in Herastrau. Chiar ma gandeam intr-o zi sa merg cu ei in Tineretului ca nu am mai fost de foarte mult timp pe acolo. Uneori am chef de duca rau de tot. Voi pe la ce ora iesiti in parc?

Ana e bine. Nu a mai facut temperatura de azi dimineata. A papat putin iaurtel. In seara asta ma iesit cu ea afara. Vai ce bucuroasa era ca e afara. Ii era dor sa iasa afara mititica.

Va pupam

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Elena, si eu tot in masina o urc, ca nu sunt asa aproape de parcuri. Ieri am fost in Herastrau, dar in we e foarte aglomerat.
In Tineretului iesim dimineata, cam intre 10.30-12.30, iar seara intre 17.30-19.30, depinde. Daca vrei sa vii si tu, da-mi de veste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

rami mi-ar face placere sa ne vedem. Azi merg cu ana la pediatru sa vedem daca a trecut rosu in gat si daca e totul ok cu ea poate ne vedem maine daca mergeti si voi.

Mai intru diseara sa iti spun ce si cum. daca mai este racita sau ceva atunci amanam intanirea pana e ea sanatoasa ca nu vrem sa o imbolnavim pe Ilincuta.

Pupici tuturor

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Si mie mi-ar place sa ne vedem, Elena, iti trimit pe PM nr. meu de mobil sa tinem legatura, ca eu intru destul de rar pe DC. Azi dimineata am fost in parcul Carol, ca nu mai fusesem demult si mi-a placut tare mult, e foarte ingrijit, umbros, si are bineinteles si locuri de joaca. Am pus poze daca vrei sa le vezi. Dar e frumos si in Tineretului si sunt alei pe unde ne putem plimba, daca piticii tai inca nu merg. Pupici
Poate facem o gasca, cine mai vineee ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

mada parerea mea e sa va faceti si voi exudatul... tu, tata, bunica....

nici noi nu suntem bine, adica Eni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Am vorbit cu pediatra si mi-a spus ca Sofi este purtator sanatos de stafilococ auriu, atata timp cat nu face 5amigdale pe an nu are rost sa intervenim cu antibiotic sau sa-l izolam, am citit pe net pe diverse forumuri si pe dc multor mamici li s-a dat aceeasi explicatie!

Pussi sanatate multa lui Eni!Dar ce are mititica sper sa nu ia si Ana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

PENTRU MAMICI SI PITICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Adaca va pupam si noi!
mada a fost racita....acum 3 sapt., a ramas cu tuse si s-a agravat... eu nu am vrut sa-i dau antibiotic... acum suntem pe augmentin si aerosoli cu ACC si dexametazona....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Pussi offff, cateodata si eu zic ca ma cam grabeste dr cu antibioticul dar dupa cateva zile vad cum se imbunatateste starea Sofiei!Sanatate multa tustelor!

Ade doar pupicei primim? vesti despre nazdravani nu?

Mergi la inceput